Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kayserisporlu ve jajacı değilim . jaja hatrick yapmasını da hiç istemedim .
    %100 mağlup olacagımızıda düşünmedim .
    kesinlikle sizden farklıyım
    Allahına kurban.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Oyun iyi değil. Ama bu lig de iyi oynadıkta ne oldu. Kazanmak güzel.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rahat kazanacağımızı düşünüyorum Kayseri geçen seneki gibi dirençli değil üstelik defans ve forvette önemli eksikleri var.
        İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kayserisporlu ve jajacı değilim . jaja hatrick yapmasını da hiç istemedim .
        %100 mağlup olacagımızıda düşünmedim .
        kesinlikle sizden farklıyım
        Ne yapacağız şimdi?
        Bordomavi.net

Yorum

• Bu aksam, tek güzel sey, mac sonundaki takimin sevinci (Henrique haric) oldu bana göre.

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi nasıl zevk alıyorsunuz ayıp ediyosun ha kötüye kötü demiyecekmiyiz
            iyi birşey olunca iyidir diyoruz
            düşmemeye oynayan takımlar gibi futbol oynuyoruz
            iyide adam geleli 3-4 ay oldu..takimda bir kenetlenme var bariz sekilde..bardagin bos tarafini görmek kolay, önemli olan dolu tarafini görebilmek bi kerede akisina birakalim..

hem kadroyu yerden yere vurup hemde sürekli teknik direktörü bu kadar acimasizca ,,elestirmek'' insafsizlik..
            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 23.09.2013, 22:37.
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Olcan savunma anlamında pimi çekilmiş bomba gibi, ceza sahası civarında ve içinde her an çalım yiyip faul yapma riski var. Bugün de Sefa'ya yaptığına penaltı çalınabilirdi.

10 km'yi geçen 2 oyuncumuz var toplamda 105 km.

Çok az!
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                * Bu kadar boş konuşmayı nasıl başarıyorsun ?
                yaşınız benden büyük diye saygı göstermek isterdim lakin görende sanki burada aziz yıldırımın haklarını savunuyorum zannedicek.
                yapılan hakaretler size eleştiri gibi geliyosa ya da hoşunuza gidiyosa size dieyecek birşeyim yok.
                ben boş konuşmuyorum.
                takıma
                hocaya
                sahip çıkıyorum.
                şayet rahatsızlığı olan varsa gitsin hocayla konuşsun diyorum.
                ki bu hakaretleri ciddiye alır mı sizce?
                şayet ortada bi boşluk varsa
                o da sizin yazdıklarınız.
                saygıyı, seviyeyi düşürmeyelim lütfen...
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Kazandık mı evet
                  Tarih 1-0 yazacak mı evet
                  900 bin tl aldık mı evet
                  3 puan yazıldı mı evet
                  Yarın işe huzurlu gidecek miyim? Evet

İyi akşamlar

Yorum

• uzun zamandır görmediğim istatistik;
                    17 şu - ceza sahasına orta 13.hani iyi oynasak anlayacağım, ayrıca bir istatistik olarak görmesem de diğer takımlar ile karşılaştırma anlamında önem veriyor 105 km koşmuşuz bu takım 115 i yakalaması lazım, boş deli gibi koşmadan biraz tempo yapsak ne olur acaba. bu maç fark olurdu da diğer maçları bilemem.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iyide adam geleli 3-4 ay oldu..takimda bir kenetlenme var..bardagin bos tarafini görmek kolay, önemli olan dolu tarafini görebilmek bi kerede akisina birakalim..
                      Onu yapıyoruz da ışık vermıyor hoca çok amatör şeyler yapıyor
                      kusura bakma ben Trabzonspora yakıştıramam bu oyunu
                      büyük takımsa büyük gibi oynıyacak
                      iyi geceler abi

Yorum

• Forumda da bir moda çıkmış kimse eleştiri yapmayacak ,her şey mükemmel ,her şey harika.

Bu adamlar bir de takım yenilince eleştiri yapanları skor taraftarı olarak nitelendirir.E sen bombok oyunu görmezden gelip sadece sonuca odaklanınca ne taraftarı oluyorsun ?

Şu kapak mapak muhabbetleri de sıktı.Liseli muhabbetine çevirdiniz forumu.

Yorum

• Maçı kazandık biraz sevinelim dedik ama foruma girmez olaydım yine sinirlerim tepeme çıktı. Neyi beğeneceksiniz merak ediyorum. Hocaya istifa diyorsunuz ya siz istifa edin taraftarlıktan ve bu forumdan da biz de rahat edelim. 8 senedir bu takımı yenememişiz. Son 2 senedir ben bu kadar ısıran bir takımımız olduğunu hatırlamıyorum. Hocanın dediği gibi lütfen biraz saygı.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Akçay denen yetersiz Trabzonspor'u saha da ite çevirmeye devam ediyor. Lanet olsun senin olmayan futbol anlayışına. Maçta 2 sağ bek(aslında bi tanesi futbolcu değil), 3 önlibero, 1 sol açık, 1 pivot santrafor ile oynadık. Lanet olsun böyle olmayan futbol anlayışına senin. Bu adam Trabzonspor'un ne demek olduğunu bile bilmiyor. Akçay derhal köyüne gönderilmeli.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zeki oyuna girdi ben orda koptum zaten...
                              aynen cocuk bildigin kamikaze hic guven vermiyor
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• bir tek ben mi çıldırıyorum maçlarda bu kadar korkak oynatan td e kızıyorum anlamadım gitti...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X