Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne diyeyim ki, maloydaya dünya para ver, bütün hareketliliği yusuf takıma versin. Yusuf 2 tane aşırı gereksiz şut çekti. Henrique skandal, adrian bir iyi bir kötü. Yine Allaha emanet oynuyoruz.
    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Henrique yüzünden birbirimizi kırmaya değmez...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yusufu tartışmaya girmicem sizle gerçekten çok sabit fikirli ve futboldan hiç anlamayan okadar çok taraftar varki burda bir yusuf kalmıştı giydirmediniz.

O aslan parçası heryerden çekicek yakışıyorda onun sol ayağına güveniyorum tam pişsin mermi gibi şut çekicek.

Yorum

• Janko bir gol atsın lütfen kurtarsın bizi şu güreşçiden
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bence henrıque çıkar janko gırer...

ama mustafa hoca bı saçmalık yapıp yusufu çıkartıp jankoyuda alabılır..

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Malouda oyunda yok. Zokora negatif olarak var.
              Fildişi sahillerinden bize fayda yok anlaşılan.. Maluda da yatarak para almaya gelmiş.. Zokoradan öğreniyorlar bunları herhalde

Yorum

• Hem hücum ederken hem de savunma yaparkenbdönen topların neredeyse tamamı rakibe gidiyor. Üstelik bu ilk değil, her maç böyle. Ben buradan görurken kenardaki yaşam formları ne yapıyor?

Yorum

• maloudanın ölüsü bile takımdan çıkmamalı bir tane vurur gol olur var mı öle diyebileceğimiz başka adamımız malesef yok ki ben çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum, Malouda atacak ya da attıracak bu maç
                  https://twitter.com/E_Cengz

Yorum

• temkinli olmak koşmamak anlamına mı geliyor. pres yapan bir takım bizi çiğ çiğ yer. bu kadar temposuz takım dünya üzerinde yok.

Yorum

• Yusuf abartti biraz ama hic olmazsa sut atiyor biri kaleyi tutsa gol olur belki.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oğlum oynatmıyor işte görmüyor musun?
                        Ne yapmaya çalışıyorsun?
                        Nasil ne yapmaya calisiyorum sen dedinki eldekilerden en iyisi henrique.
                        Bende sordum neye göre en iyisi diye,neyi daha iyi yapiyor diye bukadar.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ah batuhan nerdesin
                          Şu takım sana şu lafı kurduruyorsa halimiz duman ha

Yorum

• Haydi bismillah...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Iyi oynuyoruz suana kadar. Malouda daha fazla sorumluluk almali.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Gençler iyi bir ağrı kesicisi olan var mı hayrına?
                                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X