Yahu yok cikar $u Henrique'yi artik!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Değişiklik yok ama 49'da olabilir. Hoca farklı şeyler yapmayı sever.İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeziyet başladı....aldı mı Janko yu korkak hoca....
Yorum
-
lig maçları başlamadan önce ne kadar temiz bir müğmindim. maçlardan sonra küfürbaz haydoya dönüyorum. Trabzon ile cehenneme bilet alıyorum
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Hocanın niyeti olsaydı şimdiye kadar oynatırdı bu adamları.....İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil ne yapmaya calisiyorum sen dedinki eldekilerden en iyisi henrique.
Bende sordum neye göre en iyisi diye,neyi daha iyi yapiyor diye bukadar.
Emre'yi oynatacağını sanmıyorum artık.
Bir ihtimal Janko'yu oynatır....
Ki bu saydığımız adamlar öyle Henrique'den de çok çok iyi adamlar değil.....
Abartma.....
Şimdi Henrique'yi övdürme bana burda...
Yok elimizde forvet,neyi anlamıyorsun?
Bu saydığın adamlar oynayınca düzelmeyecek her şey....
Bunlarla iş yürümez..
İli ileri bir geri....
O yüzden ha Henrique oynamış,ha diğerleri farketmez.....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Efendim neymiş, niye alt yapıdan topçu çıkmıyormuş. Böyle taraftarı olan takımın alt yapısından topçumu çıkar. Yine başlamış millet yusufa atıp tutmayaDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Canlı!..
Incilde böyle yaziyomusİlk olarak Cihansev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin en az koşan en az mücadele eden en az gol atan takımıyız.. Bravo MRA tam trabzonspor felsefesine uygun takım yaratmışsın
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum