İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
-İlk yarı bu sezonki en derli toplu oyunumuzu oynadık. Pozisyonlarımız da var ve devreyi 1-0 önde de kapayabilirdik. İkinci yarı golden sonrası tam bir eziyet çektik.
-Takımda oyunu rölantiye alabilen bir adamımız yok doğru düzgün.
-Maç tempomuz çok düşük. Hafta içinde avrupa maçımız vardı diyenler olabilir ama sezon başından beri oyun anlayışımız bu şekilde.
-Orta sahanın göbeğinde oyunu çift yönlü oyanayabilen bir oyuncumuz yok. Zokora-Aykut ikilisi aynı anda oynadığında takımda fren etkisi yaratıyor. Oyundaki temponun düşük olmasını da ben en çok bu ikilinin aynı anda oynamasına bağlıyorum. Malasef Selçuk'u hala daha arıyoruz ve aramaya devam edeceğiz gibi.
-Zeki futbolu bırak desem ayıp olmaz heralde. Çok eksiği var ve kesinlikle bu takımı hak etmiyor.
-Yusuf iyidi bugün ama arada olmaması gereken şutları vardı. Fazla özgüvenden olsa gerek. Çok da üstüne gidilmesi gereken bir durum değil.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
Desin....İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolcanın ılk pozisyonuna merc penaltı dedı
1-0 oldu, bizim oldu...Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
* Göze batmadı ama ben Limassol ve bu maçta Olcan'ı çok beğendim çok faydalıydı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Gol yediği halde 61. dakika jesti yapan taraftar adamdır, böylesini ben bile yapabilirmiydim bilmiyorum gerçekten o kutlama yapan arkadaşlar çok değerliler gözümde...
aynen
Yorum
-
ptt topcusu aykut akgun'u her zaman soyluyoruz ama bu sezon mukemmel oynuyormus oyle diyorlar.İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bunu yazacaktim.
500 pasa karsilik 250 pas.
Bariz orta sahamiz kan agliyor. Suc Zokora'da degil, o görevini gayet basarili götürüyor bir kac mactir. Diger oyuncular pas yapamiyorlar, kilit pozisyonda olan Aykut Akgün ise takimi 10 kisi oynattirdi resmen.
millette zokora takintisi var ama onu takimdan ceksek orta saha yumos yumos olacak haberleri yok.
Yorum
-
trt spor da özet başlıyorUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
üstüste 3 pas yapamıyoruz.. hala amatör takım gibi oynuyoruz. bu futbola fit olan ergenleri görmek ayrı bir motivasyon kaybı benim için..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
o günlerde gelecektir..bu bir sürec..inis cikislar olacaktir haliyle..İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoşan takım istiyorummmm...savaşsın yenilsin sesim çıkarsa namertim...ama mücadele etsin....KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum