Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu takım zar zor kazanıyor ilk üç hayal
    beşiktaş kasımpaşa fenerbahçeilk üç
    biz anca 7. oluruz

bu ts kimi yener
    karabüğü beklemiyordum
    sivası yenebilirmiyiz
    fb gs bursa
    kasımpaşa
    elazığ bunları biraz zor yeneriz
    Karabük bize en ters gelen takimlardan bir tanesi. Onlari yendiysek, bu ligde her takimi yenebiliriz.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• ben bosigwayı görmek istiyorum vede kadiri onlar tutarsa neden olmasın7
      acaba bu rize bu ali adnanı kaça bırakır ))

Yorum

• rizede bizim hemşerimiz sayılır bize bir iyilik yaparmı
        takas dersek burda arkadaşlar şimdi biliyorum yazacaklar alan-colman-emre versinler ali adnanı acaba bir alanzinhoyu vererek alamazmıydık

Yorum

• Ali Adnan başbakanın bir lafına bakar.Hacıosmanoğlu çıksın başbakana verirler.Sercanla Erenı verdik hukuğumuz oldu.

Yorum

• bu gece arkadaşla sohpet ettik onu paylaşmak istiyorum
            bir sene vardı şampiyonluğa oynuyorduk kalitemiz yeteneklerimiz yerli topçularımız süperdi. O sene gs sonraki sezonlarda bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşıyordu bizde fb ile şampiyonluğa oynuyorduk. Sonra komplo teoris kafamda belirdi

işte bizim için herşey bu kadar güzelken ve gelecek vadederken
            bir sene sonra lig tarihinde daha önce hiç yaşanmamış gelişmeler oldu. Ts as kadrosunda olan 5 topçu gs gitti. Sanki emanet vermişler gibi kaybetmemek için herhangi bir çaba sarfedilmeden selçuk diye işi bitik zokorayı getirdiler jaja diye adrianı birde uçuk paralar vererek
            bu süreç sonunda hiç bir futbol yeteneği gelmediği halde ts borca batmıştı. 2016 kadar gelirler ipotek altına alınmıştı.
            Sözün özü ts o seneki başarıya yılların mücadelesi sonucunda vardı. Peki bu kadar kolay kaybedilmesi nedendir sorgulanması gerekmez mi ?
            sanki gs bize bu sene bizim bu topçuları alma durumumuz yok siz alın biz sizden alırız. Yani bizim başkan kapitalizmin ve masonizmin gereğinimi yaptı
            kazanmanın tek yolu güçlü olanın yanında olmak ve ona hizmet etmektir.
            dejak to MOLAY
            burdan hareket ederekmi bu biz durumlara düştük
            benimkisi sadece komplo teorisi ama yıllardır beklediğimiz günleri bu kadar kaybetmek beni düşündürüyor
            siz ne dersiniz

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Adnan başbakanın bir lafına bakar.Hacıosmanoğlu çıksın başbakana verirler.Sercanla Erenı verdik hukuğumuz oldu.
              acaba o kadar kolay olacağını sanmıyorum kaç para çekerler
              gs verirse 5milyon euro
              bize verirler mi
              veya biz kaç para verebiliriz

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                acaba o kadar kolay olacağını sanmıyorum kaç para çekerler
                gs verirse 5milyon euro
                bize verirler mi
                veya biz kaç para verebiliriz
                Başbakan istedı diye 1461 takımının en iyi oyuncularını hemen aldilar bızden.bu işler karşılıklı.başbakan bı işe yarasın bari.

Yorum

Başbakan istedı diye 1461 takımının en iyi oyuncularını hemen aldilar bızden.bu işler karşılıklı.başbakan bı işe
                  yarasın bari.
                  Ülkesi için çalışan adam niye Trabzon'a çalışsın ki. Yanarım yanarım Arap olamadık, bize Rum olmak kaldı. keşke Mardinspor falan olaydık, stad hazırdı, transferler 10 numara falan. CAS davalarında falan gelip mahkeme salonunda ağlardı Arap olduğumuz için . . .
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Biz bu ülkenin zencısıyız Tolgacım.boşver.koy gitsin.

Yorum

Biz bu ülkenin zencısıyız Tolgacım.boşver.koy gitsin.
                      irlandalıyız, vatan hainiz abi
                      Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                      https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• İlk olarak Mehmet Mangan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        irlandalıyız, vatan hainiz abi
                        Tek kardesımız Irlandalı Drogheda Unıtedj

Yorum

• Kümede kalırız bu yıl. Ama ilk 10 zor :/
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

Tek kardesımız Irlandalı Drogheda Unıtedj
                            Şampiyon TRABZON, En Büyük DROGHEDA
                            Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                            https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• Gurbetçiler gitti, Avni Aker bitti

Bordo-Mavili taraftarlar, Karabükspor ile oynanan karşılaşmadan Avni Aker’i boş bıraktılar. Gurbetçilerin geri dönmesiyle Avni Aker boş kalırken, Maraton tribününün yarısına yakını dolmadı.

MARATON BOŞ KALDI

Avni Aker boş kaldı… Trabzonspor taraftarları hem takımlarının kötü gidişi hem de gurbetçilerin Trabzon’u boşaltım çalıştıkları şehirlere dönmesiyle Avni Aker’i boş bıraktılar. Bordo-Mavililer’in Karabükspor ile oynadığı maç bu sezonun Avni Aker’deki en az seyircisiyle oynadığı karşılaşma oldu. Kale arkalarını taraftar grupları doldururken, Maraton’un büyük bir bölümü ise boş kaldı.

TAKIMA GÜVEN YOK

Trabzonspor, bundan önce sahasında oynadığı Derry City, Dinamo Minsk, Kukesi ve Çaykur Rizespor maçlarını dolu tribünler karşısında oynarken Karabükspor maçını ise boş tribünlere oynadı. Bordo-Mavililer’in Akhisar karşısında aldığı yenilgi sonrası taraftarların güvenini sarsması ve tatil için Trabzon’da bulunan gurbetçilerin geri dönmesi bundan en büyük etken oldu.

Günebakış
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kümede kalırız bu yıl. Ama ilk 10 zor :/
                                Ligi 19.sırada bitirecez bakında görün.

Yorum

Yükleniyor...
                                X