Teknik direktorumuz oyundan cok memnunmus, dagilalim beyler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta
Daraltma
X
-
Maçta 104 km koştuk.
Bjk Bursa maçında 116,7 km koştu.
İki takım koşu farkı 12,7 km !!
Yani bir kişi fazla oynuyor demek bu.
Bu koşu ve mücadele ile bir yere varamazsınız.
Zaten organizasyon yok,bir de buna koşmamayı eklersen sonuç çok kötü olur.
Böyle mücadele edersek pek iyi günler beklemiyor bizi.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Henrique usta işi gol atmış,topu alışı,dönüşü,defansın arkadan çekmesine rağmen dengesini koruyup kalecinin kapadığı köşeden tavana asışı.Buna benzer bir gol daha atarsa benim için kalitesi hakkında en ufak soru işareti kalmayacak.
Orta sahadan gerekli desteği vermiyoruz ama bir şekilde atıyor gollerini.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta 104 km koştuk.
Böyle mücadele edersek pek iyi günler beklemiyor bizi.
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep forvetle defanstaki eksiklere odaklandık ama gerçekten asıl problem orta sahada.Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique usta işi gol atmış,topu alışı,dönüşü,defansın arkadan çekmesine rağmen dengesini koruyup kalecinin kapadığı köşeden tavana asışı.Buna benzer bir gol daha atarsa benim için kalitesi hakkında en ufak soru işareti kalmayacak.
Orta sahadan gerekli desteği vermiyoruz ama bir şekilde atıyor gollerini.
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemen yorumunu sil.haci forvet almaz daha.Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
Çok doğru bir yorum bana göre
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep forvetle defanstaki eksiklere odaklandık ama gerçekten asıl problem orta sahada.En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 16.09.2013, 14:37.t.akyildiz
Yorum
-
Böyle mücadele edersek pek iyi günler beklemiyor bizi.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Karabük maçının tek iyi tarafı; Yusuf'un kazanılmasıdır.Ancak genç oyunculardan aynı performans her maç beklemek hayalciliktir.Yusuf'un düşük performanslı bir maçından sonra düzülen methiyeler yerini küfüfre bırkamazsa adam olmuşuzdur.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Koşu mevzusu önemli değil önemli olan ne kadar doğru koştukları...
İşte orada asıl ciddi fark ortaya çıkar, bizim takımın o 104kmlik mesafesi çoğunlukla yürümedir, bjk ise pres, toplu-topsuz sprintler, adamlar rakibi boğdular adeta, biz ise Karabük'ün oynamaması neticesinde boş beleş bir maç aldık...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
Yorum