Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teknik direktorumuz oyundan cok memnunmus, dagilalim beyler.

Yorum

• Hep forvetle defanstaki eksiklere odaklandık ama gerçekten asıl problem orta sahada.
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Maçta 104 km koştuk.
        Bjk Bursa maçında 116,7 km koştu.
        İki takım koşu farkı 12,7 km !!
        Yani bir kişi fazla oynuyor demek bu.

Bu koşu ve mücadele ile bir yere varamazsınız.
        Zaten organizasyon yok,bir de buna koşmamayı eklersen sonuç çok kötü olur.

Böyle mücadele edersek pek iyi günler beklemiyor bizi.
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Henrique usta işi gol atmış,topu alışı,dönüşü,defansın arkadan çekmesine rağmen dengesini koruyup kalecinin kapadığı köşeden tavana asışı.Buna benzer bir gol daha atarsa benim için kalitesi hakkında en ufak soru işareti kalmayacak.
          Orta sahadan gerekli desteği vermiyoruz ama bir şekilde atıyor gollerini.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçta 104 km koştuk.

Bjk 116.7 km kostu ise,su Fernandes sakatlanmaz ise bu ligi her sekil kapatır.Bize oranla muazzam bir kosu mesafesi gerçekten

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hep forvetle defanstaki eksiklere odaklandık ama gerçekten asıl problem orta sahada.
              zokora aykut akgün ve umursamaz colmanla bu takım bir yere varamaz. Soner ve Abdulkadir niye düşünülmez anlamıyorum. Soner hücuma da destek veriyor.
              Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
              https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Henrique usta işi gol atmış,topu alışı,dönüşü,defansın arkadan çekmesine rağmen dengesini koruyup kalecinin kapadığı köşeden tavana asışı.Buna benzer bir gol daha atarsa benim için kalitesi hakkında en ufak soru işareti kalmayacak.
                Orta sahadan gerekli desteği vermiyoruz ama bir şekilde atıyor gollerini.
                hemen yorumunu sil.haci forvet almaz daha.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hemen yorumunu sil.haci forvet almaz daha.
                  Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                  https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

Maçta 104 km koştuk.
                    Hiç bu açıdan bakmamıştım.

Çok doğru bir yorum bana göre

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hep forvetle defanstaki eksiklere odaklandık ama gerçekten asıl problem orta sahada.
                      bunu ben her seferinde yazıyodum tamam forvette eksik ama şu takıma bu halde 2 tane iyi golcü alsak bile yine gol atamaz takım...orta sahamız o kadar basit ve kırılgan oyunculardan oluşuyor ki derseniz mahalle takımı...ben iddaa ediyorum iyi bir orta sahamız olsun henrige bayağı gol atar...ha saç baş yoldurur yine ama en azından atar...yahu pozisyon bulamıyoruz ki atam atsın...ilerde tek başına debelenip duruyor adam sonrada bir pozisyon buluyoz yanlışlıkla onda da henrige şaşırıyor ve anlamsız vuruşlar yapıyor...rakibi baskı altına alıp devamlı pozisyon bulamıyoruz ki gol atsak..baskı yapsak orta sahamız daha yaratıcı olsa çok iyi takım olmayız belki yine ama bu kadar maçlarda aciz kalmayız...pozisyon bulamıyoruz yahu.çok afedersiniz benzetme yapacam kabız olmuşuz gibi ıkınıyoz yaf gol atabilmek için...taş gibi 2 orta saha lazım bize acilen...
                      En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 16.09.2013, 14:37.
                      t.akyildiz

Yorum

• Yusuf , volkanin takimdan kesik yemesiyle basli basina bir kazanctir oyunu haric tutuyorm

Yorum

Maçta 104 km koştuk.

kesinlikle...ya şu istatistikler o kadar önemli ki teknik ekibin gözünün içine sokmak lazım bunları...
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Karabük maçının tek iyi tarafı; Yusuf'un kazanılmasıdır.Ancak genç oyunculardan aynı performans her maç beklemek hayalciliktir.Yusuf'un düşük performanslı bir maçından sonra düzülen methiyeler yerini küfüfre bırkamazsa adam olmuşuzdur.
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Koşu mevzusu önemli değil önemli olan ne kadar doğru koştukları...

İşte orada asıl ciddi fark ortaya çıkar, bizim takımın o 104kmlik mesafesi çoğunlukla yürümedir, bjk ise pres, toplu-topsuz sprintler, adamlar rakibi boğdular adeta, biz ise Karabük'ün oynamaması neticesinde boş beleş bir maç aldık...
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Acaba çok koşmakmı yoksa yeterince koşmakmı faydalıdır?
                                Takım halinde rakibi beklediğimiz için rakiplere oranla daha az koşuyor olabilirmiyiz?

Yorum

Yükleniyor...
                                X