Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colman'a bel bağlanmaz.Bunu iki sezon gördük.1 maç oynar 5 maç gezer.Varsa alanı satılmalı.
    Katılıyorum. Colman'ı hiç sevmedim oldum olası. Adam yokluğunda adam zannediliyor. Bir kere çok top kaybı yapıyor, hele de takım çıkarken. Onun kaybettiği toplardan verdiğimiz pozisyonların sayısını unuttum. Tek kişilik preste bi şekilde topu takımda tutuyor ama 2 li pres geldi mi topu mutlaka kaptırıyor. İkincisi Colman topla çok yavaş çıkıyor ve hızlı hücum şansı kayboluyor. Ne zaman topu kapıp hızlı çıkmamız gerekse, Colman topu kullanana kadar rakip defans yerini alıyor.

3 yıldır sırf Colman'ı izliyorum ve Colman'ı yere göğe sığdıramayanların bu adamda ne bulduğunu anlamaya çalışıyorum. Kaptırdığı ve ezdiği toplar yüzünden bu adama etmediğim küfür kalmadı.

Dediğim gibi, adam yokluğunda adam sanılıyor. Selçuk gittikten sonra derin pas atabilen tek adam bu kaldı (biraz da Alanzinho). Colman-Alper takası olsa bizim için süper olur. Alper de isabetli derin paslar atabiliyor ama artısı var : Alper topla çok hızlı çıkabiliyor, topu ezmiyor.

Aslında seyrettiğim kadarıyla Jebrin Colman'dan daha faydalı olabilecek bir oyuncu. Colman'a verilen şans Jebrin'e verilse Colman'ı ikiye katlar diyorum

Yorum

• Geldi yine tipini ..

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi daha "Colman'ı satalım, Alanzinho + 3 milyon verelim Alper'i alalım" diye buraya yazan olursa ilk ben küfür edicem :P

Şaka bi tarafa inanılmaz oynadılar tebrik ediyorum.. Haftalar sonra böyle bir galibiyet inanılmaz keyif verdi bana..

colman ve alanzinyo 'nun bize geldiği günden bugüne kadar 3 maç üst üste iyi oynadıklarına şahit olmadım.

inşallah yanılan ve utanan ben olurum sivas ve fb maçında aynı performansta oynasınlar,söz veriyorum bunların satılmasını istemeyeceğim.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

colman ve alanzinyo 'nun bize geldiği günden bugüne kadar 3 maç üst üste iyi oynadıklarına şahit olmadım.

inşallah yanılan ve utanan ben olurum sivas ve fb maçında aynı performansta oynasınlar,söz veriyorum bunların satılmasını istemeyeceğim.
          Hocam abartmanın bu kadarı da fazla,kusura bakma....
          Biraz destekli sallasak daha iyi olur.
          Tamam,zaman zaman biz de şikayet ettik,ediyoruz ama 3 maç üst üste oynadıklarını görmedim lafı çok abartı oldu.
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• yeni hocanın gözüne girmek ve yerini sağlama almak için hoca değişikliklerinde her zaman bu etki oluyor
            2-0 geri düşseydik bunları diyemeyecektik
            inşallah bu olumlu etki 4-5 maç gider
            colamnın geri dönüşü en olumlu kazanç
            ancak serkanın o bölgede oynaması çok büyük sıkıntı olabilir
            riskli bölgelerde çok faul yapar , ileri gider geri gelmez
            o ilk pozisyonlarda en büyük hata ön liberoları yerleşim hatası idi geri gelmemişlerdi. serkanı uyardı tolunay hoca ve serkan salak salak ileri koşup orda kalmaktan vazgeçti
            alanzinho ve olcan beklere yardım yapmadı . eğer karabükle oynasaydık yine sorun yaşardık. sağ ve sol açık savunmada açık verdiler
            colman adrian katkısı çok olunca ve rakip çok kötü olunca fark geldi
            herzaman böyle olmaz
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

Katiliyorum,colman ve alanzinho nun ciddi istikrar sorunlari var.

Bir cicekle bahar gelmez,önemli olan istikrardir sadece colman ve alanzinho degil bu sezon bütün takimda istikrar sorunu var zaten bu nedenle arka arkaya 3 mac kazanamadik.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takım henüz kapasitesinin yarısını dahi sahaya yansıtmış değil .
                Savunmanın bel kemiği üç futbolcu , henüz ortada yok .
                bu konu cok önemli abi.Savunma cok kotu diyoruzya Onur bu formu varken önünde giray-bamba biraz daha önlerinde zokora varken defansı görmek lazım.

Mesela Antep macı.Bamba ve zokora varken o iki pozisyonu verirmiydik?
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Kesinlikle ayni fikirdeyim. Colman mac secen bir oyuncu, alanzinho ise dogustan futbol yetenegi olan bir futbolcu ama yetenekle ters orantili futbol zekasi...
                  En son omondoles tarafından düzenlendi; 05.02.2013, 08:57.

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alanzinho ise dogustan futbol yetenegi olan bir futbolcu ama yetenekle ters orantili futbol zekasi...
                    Sadece zekası değil bacaklarının boyu da ters orantılı. Adam koşuyo ama rakip yürüyerek yetişiyo

Yorum

• Tolunay Hoca cosmus, macin öyküsü

.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yükleniyor...
                      X