Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolcuların 1 haftadaki acayip! değişimini hayretle karşılıyorum. Sanki Şenol hoca sabote edilmiş gibi bir his uyandırdı bende. Hocanın bu şekilde gönderilmesi ve yerine gelenin geliş şekli vefasızlık oldu bana göre.

Onur olmasa yine çeviremeyeceğimiz bir maç olacak ve çok farklı şeyler konuşacak idik.

Sonrasında takımdakilerin acayip! hırsı (Gustavo ne oldu sana öyle? Coştun bir anda, gol bile attın) bize güzel bir oyun seyrettirdi.

3-0 dan sonraki laubali halleri yine eski günleri hatırlattı. Ceza sahası içinde 5 Trabzonspor lu var, pas yaptılar, gol atmadılar.

Tolunay hocanın oyun sırasındaki tepkileri (taraftara, takıma) bir farklılık yarattı. Özellikle maç da kazanıldığı için gaz ve moral de oldu. Şenol hocamızda hem karakteri gereği hem de malum şike sürecinden dolayı bu tarz tepkiler kalmamış idi maalesef.

Önümüzdeki 2 maç Tolunay ın ve yönetimin yerinin ne kadar sağlam olduğunu belli edecek. Şikebahçeyi yenersek biraz nefes alır Trabzonspor.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Takımın önceki sorunu da az çok belli olmuş oldu.

2. gol sevinci epey açıklayıcı.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ben Şenol hocayı çok severim, gitmesini de istemezdim ama;
        Dün bir kere daha anlaşıldı ki futbol gaz, hırs, motivasyon oyunu. Futbol Tolunay hoca gibi taraftarı, oyuncuyu ateşleyecek insanlarla güzel. Bu işleri daha önce Jaja, Yattara, Engin Baytar, Burak yapabiliyordu. Kalan oyuncuların hepsi görev adamı, e hoca da halim selim olunca takım kalitesinin çok çok altında top oynadı bugüne kadar.
        Organize atak sonucu en son ne zaman gol atmıştık ben hatırlamıyorum. Az gol attık ama attıklarımıza da çok sevinemiyordum, çünkü çoğu şans eseri bulunmuş goller gibiydi. Dünkü gollerin hepsi organize, harika goller. Böyle oynarsak sürekli gol atarız dedirten goller.
        Hayırlısı inşallah bundan sonra böyle oynarız, ligde kaybedilmiş birşey yok, kalan tüm maçları kazanabiliriz bence...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zor kazanırız.galip gelirsek maçın yıldızı Serkan Balcı olur.cansın Serkan can.
          Bazen sırf laf olsun diye eleştirilen Serkan düşmanlarına güzel bir cevap verdi.maçın gizli kahramanı Serkan Balcıdır.

Yorum

• Dün maçı kazanmak puan tablosu açısından çok önemliydi ama 3 puan dışında manevi olarak bu kadar fazla kazanımın olduğu bir günü geride bırakmak tek kelimeyle muhteşem oldu.Önümüzdeki maçı kaybedebiliriz mesela ama bu kenetlenme devam etmeli.Herşeyden önemlisi bu.Zaten başarı gelecektir; bu hırs,bu istek olduğu sürece.
            Maçta 2-0 geriye düşebilirdik dün evet ama defans hattına fazla takılmamak lazım diye düşünüyorum zira takımın sigortası giray-bamba-zokora ortada yok zaten.Döndüklerinde problem kalacağını sanmıyorum.
            En son Lancet_61 tarafından düzenlendi; 04.02.2013, 11:03.

Yorum

• Dün ikinci yarı başlarken endişeliydim ilk yarı iyi koştular bastılar vs ikinci yarı bu oyunu sürdüremezler diye puan kaybetsekte ilk yarıdaki mücadelenin hatrına kızmayacaktım uzun zaman sonra bu mücadeleyi görmek gelecek adına sevindiriciydi neyseki endişem yersizmiş

Bu mücadele azmi güzel güneşli günlerin müjdeleyicisi olur umarım beklentim çok yüksek

Yorum

• Dün kadro açıklanıpta Serkan'ı Ortasahada görünce kendı kendıme baya söylenmiştim.Serkan oynadığı futbol ile beni utandırdı.Kendisinden özür dilerim.Hep böyle oynamaya devam etsin, ben her maç sonu özür dilemeye razıyım Serkan'dan...
                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Genelin aksine ben dünkü istekli oyunda artık art niyet arar oldum.Özellikle Şenol Hoca'nın istifa eder etmez yerine hemen adam bulunabilmesi ve dakika geçmeden Tolunay'ın Trabzon'a varması bende Şenol Hoca'nın arkasından türlü türlü oyunlar oynandığı hissini uyandırdı. Ne yalan söyleyeyim takımın galibiyetine sevinemedim. Sadri Şener kendi yerini sağlamlaştırmak için Şenol Hoca'yı harcadı ve Tolunay'ı da kullandı. Ve daha kötüsü Tolunay da buna müsade etti. Bence galibiyetlerden mağlubiyetlerden önce Trabzonspor'da neler oluyor, Trabzonspor'un üzerinde ne oyunlar oynanıyor; bunu bir irdelemek lazım...
                  Allah aşkına ne yapıyoruz ne ediyoruz nasıl düşünüyoruz.Galibiyete sevinememiş.Yok böyle bişey yahu nasıl taraftarızda galibiyete sevinemiyoruz.Kişiler TRABZONSPORDAN dahamı büyük böyle bir mantık varmı.Hepimiz seviyorduk Şenol Hocayı ama artık oynanan futbol alınan skorlar Şenol hocanın bırakmasına sebep oldu.Bunun ötesi yok.Hoca istifa ediyorsa Yönetimde ivedilikle takıma hoca bulmakla görevli bunuda en kısa sürede yaptığı için takdir edilmeli.Ha Sadri Başkan çokmu doğru işler yapıyor hayır ama Yaptığı son icraat bence takdire şayan.bu kadar kısa süre içinde bunu sonuçlandırıp takımı başsız bırakmaması en doğrusudur.Bir Futbol klübünde Alınan skorlar kötüyse gidecek ilk kişi hemen hemen bellidir.Buda TEKNİK DİREKTÖRDÜR.İkinci olarakda yönetim gelir...Oynanan futbol son 2 yıldır hepimiz tarafından malüm ama biz hala İstifa eden Şenol Hoca üzerinden siyaset yapıyoruz.Yapmayın artık geçmiş defteri kapatın.ÖNÜMÜZE BAKIN NASIL DAHA İLERİYE ÇIKARIZ ONUN HESABINI YAPIN....
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Şenol hocanın sabote ediliyormuş gibi düşünmek bence doğru değil. Şenol hoca istifa ederken iletişim kuramıyorum demişti, bu üzerinde düşünülmesi gerekli olan bir durum...Evet Şenol Hocayı herkes seviyor ama bazen olmadığı zaman çok fazlada zorlamanın bir anlamı yok, kan değişimleri her zaman iyi gelecektir.
                    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• hikmet hocanın dediği gibi ilk 15.dak.2-0 veya 3-0 olabilirdi.

ben takımın istekliliğin yanında 3-0 dan sonra laubali oynamalarına çok kızdım.

son yarım saat o güzelim atakları nasıl acemice harcadılar.

bizi o durumda elazığ bile yakaladı affetmedi...

rakibi böyle yakalayınca dikkatli olacaksın ve o golleri atacaksın.

bamba ve zokoro nun bu hafta gelmesi buyük avantaj.

sivas maçı kazanılırsa

tolunay hocanın dediği gibi

fb maçı final olur.

Yorum

• İlk olarak Napoleon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Hoca'yı severim saygı duyarım keşke bu takımın başkanı olsa gerçek anlamda sportif direktörü olsa .. Futbolu bilen , öğreten gerçek bir başkan.

Ama dün TS maçını izlerken , Şenol Hoca nın çalıştırdığı TS de eksik olan birçok şeyi Tolunay Kafkas ın TS unda 1 haftada nasıl yakaladığını merak ediyorum.

*Hayrettin Hacısalihoğlu gittiğinden beri yönetim ve Şenol Hoca nın arasının iyi olmadığını hepimiz biliyorduk ta , takımla şenol hocanın diyaloğunun bu kadar kopmuş olduğunu en azından ben bilmiyordum.

*Atılan gollerden sonra futbolcuların gözünde ki hırsı , birliktelik duygusunu , sahadaki arzu ve isteği iki sezondur hiç görmedim ?Görünen o ki futbolcular ile de bir iletişim sorunu olduğu kesin.

*Tarfatarın en buyuk tutkusu maçsonu kolbastısını iki sezondur görmedim ? Bu takımı maç sonu taraftara götürebilmek kolbastı yapmalarını sağlamak ne kadar kolaymış oysa ki ?

*Tolunay Hoca ile Şenol Hoca nın karakterleri farklı ama dün gördüğüm savaşçı Trabzon un Pepp Guardiolası benzetmesi yaptığım Tolunay Hoca diğer yanda Elazığ da takımın ard arda goller yerken Ünal Hoca yla mahalle muhabbeti yapan Şenol Hoca görüntüsü bu değişimin gerekliliğini en doğru tespitidir.

Benim gördüğüm anladığım Şenol Hoca nın , Hayrettin Hacısalihoğlu ile beraber yönetime karşı vermiş oldukları sessiz mücadele Trabzonspor un önüne geçmiştir. Mücadelesinde haklıdır, haksızdır ama %100 hatalıdır ki hiçbirşey ve hiçbirimiz Trabzonspor un üzerinde değiliz , olamayız

Ulaş Karahan
                        renkdaşım benim kafadansın yorumlarına tamamen katılıyorum bende bir kaç ekleme yapıyım bence şenol güneş koreden gelmek istemiyordu ordan aracılarla zorla geldi aklıda hep ordaydı ve gene koreye gidicek herkes görsün şimdiden yazdım.Başkana gelince o trabzonsporu çok seviyor burak jaja alanzinho colman selçuk egemen onur engin bunlarıda hep başkan aldı hakkını yemeyelim adam herşeyi ts için yapıyor ama destek bulamıyor herkesin atladığı konu şenol güneş trabzonsporu sabote etmiştir kaç kere bıraktı bu 3. bırakışı başkanda kabul etti ş.güneş bırakmak için herşeyi yaptı ama başkan izin vermedi ş.güneşte ben nasıl bırakırım dedi alanzinhoyu oynatmam colmanı küstürürüm taraftarın hiç beyenmediği halili kaptan yaparım korkak oynatırım saldırtmam takımı bir sıfır öne geçsem bile 11 kişi defans yapar sonunda yenilirim taraftara sinir krizleri geçirttirim dedi ve başardıda şenol güneş futolculara karşı hep mesafeliydi yani samimi değil o sadece disiğlin ve filozofvari konuşmalarla başarılı olacağını sandı futbolcuları rob0t sandı ama futbolcularda insan onlarında duyguları var bak renkdaş futolbular hocalarının babaları gibi olmalarını ister sevgi olucak arada ara sıra hocaları haşlayacak onları yani elektrik samimiyet olucak bunlar kimlerdemi var yoğun biçimde fatih terimde tolunayda ertuğrul sağlamda bunlar malesef ş.güneşte yok soğuk bir insan takımla hocanın arasının bağlarının kopması sevgi ve samimiyet eksikliğidir takım hocanın kopyasıdır ayrıca bir kaç şeyde başkanımız için diyim başkanımız trabzonsporu çok seviyor herşeyi trabzonspor için yaptı selçuk egemen jaja teofilo burak alanzinho egemen colman bunları kim aldı soruyorum burda sadri şener düşmanlarına bu takımın bu hale gelmesi ş.güneş yüzünden dir o doldurdu bu enkaz yabancıları başkan diyor ben anlamam hoca istiyecek ben alıcam bak ersun nasıl istedi yazdığım futbolcuları başkanda almammı dedi ardardfa patlattı bombaları o zamanlar yani şenol hocada iş yok yabancı futbolcu seçmede burda başkanın en ufak bir suçu yoktur ve renkdaş seni on numara tebrik ediyorum helal olsun diyorum son paragrafın için şenol ve hayrettinin başkanı düşürmek için verdiği sessiz derin mücadele o yüzden bende diyorum takımı sabote etti diye ve ben direk diyim sonuna kadar haksızdır kendi menfaati için başkanı yemek için takımı az kalsın küme düşürücekti bu trabzonsporluluğa insanlığa sığarmı ve ayrıca milyonlarca taraftarı derin üzüntülere mutsuzluğa endişeye sinir krizleri geçirtmeye değermiydi şenol hoca sana soruyorum neyse artık mutlu olabilirsin korenede gidebilirsin

Yorum

• Burda bin kere yazdım bir kere daha yazayım

Bu takımın en yetenekli futbolcuları Alanzinho ve adriandır ve 90 dakika hiç çıkarılmadan oynatılmalıdır ikiside her an sokru maçın gidişatını değiştirebilicek futbolculardır şenol güneşte bu ikisine taktığı için sonunu getirmiştir acaba ne istiyordu bu futbolculardan onlar özgür oynayacak yeteneklerini sergileyecekti sadece ama herlade şenol hoca onların eşşek gibi koşup pres yapmasını istiyordu yeteneksizler eşşek gibi koşsa ne olur be giden hocam sen bilemedinmi hala iyi futbol başarılı sonuçlar yetenekli futbolcularla kazanılır yoksa eşşek gibi koşsan o zman futbolculara gerek yok alıcan 11 maratoncu tamam ama kazın ayağı öyle değil işte futolda yetenek konuşur hagı sergen alax messi vb bunlar presmi yapıyordu yetenekli adamları özgür bırak sonra izle dünkü gaziantep maçı gibi

Yorum

• Dün 3.golden sonra Onur ile Tolganın gole sevindiği bir an vardı. Onun fotoğrafı lazım. Nerede bulabiliriz acaba?

Yorum

• dün yapılan istatistiklerde, çıkan oyuncularıda tam olarak sahada olduğunu kabul ederseniz, 10 kişide 11km üzerinde koşmuş oldu. Bu bizim ligler için bir rekor sayılır. 1 haftada bu kadar kondüsyon yüklemesi yapamazsınız, sonuç .... piskolojik.
                              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Maın ilk 10 dk.sındaki Antep posizyonları gol olsa idi sıkıntılar yaşayacaktık. Ama dünkü müucadele pas trafiği güzeldi.

Şimdi baya bi gaza geldik.

Hafta sonu, bahar havasındaki memleketimizi bırakıp Sivasa o donurucu soğukta maça gitmeyi düşünmüyordum açıkçası. Keza takımın kötü hali bubun tek sebebi idi.

Dedim ya işte şimdi gaza geldik bi nebze.

Hafta sonu Sivas yolu Görünüyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X