Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçta arkamdaki adamın ofsayttan attıgımız ve ıptal edılen golden sonra verdiği tepki

- hoca valla ofsayt gördüm ben
    u will need justice at the end..

Yorum

• Onurdan allah razı olsun ya. Şaka bir yana Galibiyet kimseyi sevindirmesin bence Onura Heykel yapmalıyız yarı parasınıda halil vermeli.

Allah kimseyi halille sınamasın ya.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Taraftara ve futbolculara yeni bir heyecan ve o heyecanı taraftar ve futbolcuyla yaşayabilecek yeni bir teknik adam gerekiyordu.
        Bugün oldu gibi.
        2009 senesindeki kenetlemeyi, coşkuyu ve heyecanı gördüm.

Yorum

• Güzel galibiyet,olacak dedim oluyor herhalde.

Lakin ilk yarı verdiğimiz pozisyonlara dikkat,başkası bu kadar beceriksiz olmayabilir/Onur'da her zaman bu kadar iyi !

Emerson göbek denemesi bence Bamba-Giray dönene kadar olur.Emerson o bölgenin adamı değil,sürekli ileri düşünüyor bunun yüzünden solda durması daha iyi.Olcan'a geriye gelmesi daha çok tembih edilirse ileri çıkarken bıraktığı boşluklar sıkıntı çıkarmaz.

Colman oynarsa ne yapabileceğini gösterdi.Zoko geldiğinde muhtemelen alanzinho kesiği yiyecek.Colmanı dahada fazla önde görebiliriz,iyi de olur.

Adrian sen bizim herşeyimizsin

Halil'imin sakalları kesip normale dönüşü gibi futbolundada kıpırdamalar var. Her yaptığı hatadan sonra yediği küfürler kesilse dahada iyi olabilir.

Evveldende söyledim;
          -Defans dan dun topa vurmayıp adam gibi topu oyuna soksun
          -Bekler önüdeki adama ileride yardıma gelsin,yeri geldiğinde içe girsin
          -Orta saha, sahanın 3.bölgesinde(rakip 18 ve civarı) top tutabilsin,yerleşebilsin

Halil'de Janko'da gol atacaktır.Ama adamları top almak için 50-60 metre geriye koşturmak zorunda bırakırsanız Messi bile olsa hiç bir şey yapamazlar.

Futbol basit bir oyun nihayetinde
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Serkanı unuttum, o'da çok iyiydi.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Çok gol atıp galip gelmek güzel,
              oyuncularımız ile seyirciniz kaynaşması güzel,
              oyuncularımızın yüzlerinin gülüp kolbastı oynamaları güzel,
              Tolunay hocamın düşünceleri çok güzel,
              her şey daha da güzel olacak inşallah,ilk tökezlemede homurdanmazsak tabi

Onurum kıvrağım hakkın ödenmez gardaşım,
              bu güzellikler sayende oldu unutmadım
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Eğri oturup doğru konuşmak lazım....

Maç ilk 15-20 dakikada 2-0 aleyhimize dönebilirdi.....

Defansif anlamda hala çok kötüyüz....

Ancak Bamba , Giray ve Zokora dönünce daha da oturacaktır takım....

Ancak toplu hücüm edip sonra hızla geriye dönebilmemiz...

Dar alandaki kısa ve seri paslasmalar...

Alan , Colman ve Adrianın formuyla orta saada üstünlüğü ele geçirişimiz galibiyetinde anahtarı oldu....

Halil bir bir güzel göründü gözüme akşam.....

Tolunay Hoca heyecanının taraftara da yansıttı.....

Takım üstünden ölü toprağını atmış gibi oynadı.....

Daha konuşmak için çok erken tabi ama takım en azından küme düşme korkusu yaşamayacak....

1 hafta önce bunları konuşuyorduk maalesef...
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Maçın tamamını izleyebileceğimiz bir internet sitesi var mıdır acaba ? Bilen arkadaş varsa link atabilirse çok makbule geçer...
                  Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Uzun zaman sonra "bak oğlum 4 tane atmışız diyebildim" Trabzonsporlu babalar için ayrıca sevindim.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Her şeye rağmen galibiyet güzel. Ama biz bu galibiyetlerden daha önce de almıştık. Maçın başında kalemizde ki pozisyonlar sene başından beri yanımızda olmayan talihimizin bize göz kırpmasıydı. Bu galibiyet sevindirir ama yumuşak takımlara karşı buna benzer galibiyetler alıyoruz zaten. Sert takımlara karşı ne yapacağımızdır önemli olan. Fizik gücü yerlerde takım kırılgan bamba ve zokora beklediğimiz sertliği kazandırır umarım.
                      Ayrıca Volkan ı tribünde gördüğümüz gibi Olcan ı da görürüz umarım. Azıcık kollektif oyun oynasın azıcık topsuz kosuyu topsuz oyunu öğrensin topu ayağına durduğu yerde beklemesin yeter azıcık !!
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• maç 3-1 oldu 3 dk var sorun değil yine atarız dedim
                        dünkü takım bana bunu dedirtti ve nitekim golü de attık.
                        böyle oynasınlar gerisi gelir.
                        90 dk rakibe hükmettik,oyunumuzu kabullendirdik
                        1 dk bile oyundan düşmedik,daima golü düşündük
                        adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• 3-1, 4-1 önde olmasına rağmen 90.dakikada hala gol atmaya aç bir Trabzonspor....

Tıpkı hayalimdeki gibi.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Tolunay hocanın maç sonu açıklamaları , maçın ötesinde memnuniyet verici oldu .
                            Trabzonspor'un kendine has ve seviyesine uygun bir oyun kimliği edinmesi gerek , hocanın bu yöndeki açıklamaları , bu açıdan önemlidir .

Yorum

• Galibiyet çok güzel. Ama asla rehavet getirmemeli..
                              Maçın başında G.Antepspor'un kaçırdıkları akla zarar.
                              O goller olsaydı hatta bir tanesi bile olsaydı ilerisini düşünmek bile istemiyorum.
                              Olası bir mağlubiyette Anteple puanlarda eşitlenecekti.

Antep de son zamanlar kötü günler geçiriyor ve hayli karışık durumdalar.
                              Taraftarları başkanın istifa etmesini istiyor. Kulübün aile şirketine çevrilmesinden şikayetçiler.
                              Antepin asbaşkanı Kızıl ailesini küçük düşürüyorsun diyip yerel basını tehdit mesajları atıyor twitterda.
                              Olan Hikmet karamana oluyor.. Hikmet karaman da istifa etti dün akşam.

Özetle rakipte her anlamda zor günler geçiriyor.
                              Bizim de durumumuz iç açıcı değil ama bunları söylememin sebebi gaza gelmeden havaya girmeden ayaklarımız yere daha sağlam basmalı..
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dünkü oyun ve galibiyet için hoca ve futbolculara teşekkürler...
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X