Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Zeki sakat Vittek gitti şöyle bir 11 ile çıkılabilir:
    -----------Onur---------------
    Serkan----Giray---Abdullah----Cech
    Emre----Colman---Soner---Alanzinho
    --------------Adrian---------------
    ------------Janko-------------

Yorum

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      futbolcuların moralinin bozuk oldugunu dusunmuyorum.
      Hepsi değil tabii ki. Ama üzgün olduğunu düşündüklerim, bildiklerim var.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

-------------------------Onur-----------------------------

Zeki------------Giray------------Bamba-----------Emerson

------------------------Zokora-----------------------------

-----------------Colman-------Adrian----------------------

Volkan------------------------------------------------Olcan

-------------------------Henrique---------------------------

Eldeki en iyi kadro.

Yorum

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          -------------------------Onur-----------------------------

Zeki------------Giray------------Bamba-----------Emerson

------------------------Zokora-----------------------------

-----------------Colman-------Adrian----------------------

Volkan------------------------------------------------Olcan

-------------------------Henrique---------------------------

Eldeki en iyi kadro.

Hiç maç izlemedeğin belli

Emerson,Volkan,Henriqe ve zaman zaman Olcan'a sabredebilcekmisin?
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

İlk olarak hacka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç maç izlemedeğin belli

Emerson,Volkan,Henriqe ve zaman zaman Olcan'a sabredebilcekmisin?
            Henrique tek forvet, Emerson tek sol bek. Volkan performansını artırırsa Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusu. Sen 2009-2010'da Bursaspor'u hiç izlemedin galiba.

Tolunay hocanın Volkan'ı kazanacağını düşünüyorum.
            Olcan şuan Yasin'den daha iyi. Bu durumda en iyi kadro bu. Ok?

Yorum

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Henrique tek forvet, Emerson tek sol bek. Volkan performansını artırırsa Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusu. Sen 2009-2010'da Bursaspor'u hiç izlemedin galiba.

Tolunay hocanın Volkan'ı kazanacağını düşünüyorum.
              Olcan şuan Yasin'den daha iyi. Bu durumda en iyi kadro bu. Ok?
              1- Emersonu izleyeceğime solda cech yada celetuskayı ızlerım daha ıyı
              2- Henrıgue sabrına hayran kaldım, benım gozumde 1461 de bıle forma gıyemez, Barcelonada forvet varmı?
              3- Volkan, Volkan, Volkan...Kendine çalım atan Volkan.. Hadi Volkan için Tolunay hocanın hatrına 1-2 maç daha bekleyelim
              4- Olcan çok şımardı kulağı çekilmeli, Volkanı kazanma konusunu Yasin için de göstermeli bence.
              5- İsim değil ayaklar oynar, bu saatten sonra kesinlikle mücadele etmeyeni çizmesi lazım, kim olursa olsun. Hacı baba tekkesi değil Trabzon.
              6-Kalabalık orta sahalı, gençlerden oluşan,forvetsiz ve bol pas yapan bir takım neden olmasın?
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

Artık kazanırız diye düşünüyorum.Tolunay Hoca'yla ilk galibiyet olur inşallah.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Maça gitmeyeceğim.
                  Sahada köşe kapmaca oynayan bir takım görmek istemiyorum.
                  İsterseniz buna da yenilin, hiç çekinmeyin.

Yorum

banko alt biter bu maç 0-0 felan oyun kitlenir forvetsiz bu kadar.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ..................onur
                      serkan....yumlu...celu......emers
                      .................colman
                      ........sapara.........adrian
                      volkan..........................olcan
                      .................emre9
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• volkan şen bu akımda asla 3 maç üst üste görev alamaz
                        bir futbolcu takım arkadaşlarından çok çimleri görüyorsa onu kendi haline bırakmak lazımdır
                        kendisi bursasporda başarılı olmuştur ama tıpkı sercan gibi başka bir şey de yapmamıştır
                        volkan şeni hala sahada görmek isteyen varsa başka takım tutsun

Yorum

• koskoca takımın 3 sene önceki forvetleri Burak-Umut-Teofilo ?

Şimdi = Janko-henrique-halil , ! ligin en kötü hucüm hattına sahibiz kimseyi kolay kolay yenemeyiz tahminen.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak hacka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1- Emersonu izleyeceğime solda cech yada celetuskayı ızlerım daha ıyı
                            2- Henrıgue sabrına hayran kaldım, benım gozumde 1461 de bıle forma gıyemez, Barcelonada forvet varmı?
                            3- Volkan, Volkan, Volkan...Kendine çalım atan Volkan.. Hadi Volkan için Tolunay hocanın hatrına 1-2 maç daha bekleyelim
                            4- Olcan çok şımardı kulağı çekilmeli, Volkanı kazanma konusunu Yasin için de göstermeli bence.
                            5- İsim değil ayaklar oynar, bu saatten sonra kesinlikle mücadele etmeyeni çizmesi lazım, kim olursa olsun. Hacı baba tekkesi değil Trabzon.
                            6-Kalabalık orta sahalı, gençlerden oluşan,forvetsiz ve bol pas yapan bir takım neden olmasın?
                            1- Cech mi? Dün gördük.. Emerson çok iyi değil ama içlerinden en iyisi.
                            2- Henrique yazarken Emre'yi unutmuşum, Emre'yi yazalım oraya.
                            3- Şenol Güneş zamanında üst üste 3-4 maç oynamadı Volkan. Sabredilmeli.
                            4- Katılıyorum.
                            5- Kesinlikle katılıyorum.
                            6- Dünyada hiçbir takım forvetsiz oynayamaz bence. Biri hariç tabii

Yorum

• macdan gectım sırf senerı ve yonetımı prostesto ıcın gıdecem bu maça..

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi
                                sen bu kullandığın kelimeye dikkat et önce

janko hakkında ne biliyorsun da böyle iğrenç halde konuşuyorsun ?

utanıyorum böyle taraftardan
                                bedne senden utanıyorum cok bılmıs sen vıtek hakkında ne bılıyorsun adamın akrıyerınde almanyada gol krallığı var janko kım oynadığı mac 13 attığı gol 1 vıtek 8 mac oynamıs 4 gol atmıs hadı baska kapıya futboldan anlamadığın avatarından bellı gıt basket sayfasına yorum yap..cakal yasın yetmez benle atısmaya..

Yorum

Yükleniyor...
                                X