Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hava güzel, Tolunay Hocayla havamız daha da güzel.

Karadeniz Ereğli'den, 7 yaşından beri Trabzonspor sevdasıyla dolu olan 42 yaşında bir kardeşiniz olarak, buradan H. Avni Aker'i dolduracak olan Trabzonspor taraftarlarına seslenmek istiyorum:

2001-2002 sezonunda ilk yarı 25, ikinci yarı 15, toplamda 40 puanla 14. sırada ligi tamamlamıştık. Tarihimizin en kötü sezonuydu ve küme düşme tehlikesi yaşamıştık. O durumda bile her maç tribünler tam dolu ve coşkuluydu. İşte böyle olmalı şu anda da. Çünkü taraftarlık sadece iyi günde olmaz.

Büyük Trabzonspor taraftarları!

Trabzon aşkıyla inletin 90+5 dak. bu güzel havada tribünleri. Güzel günler göreceğiz inşallah.

Sevgiler, ekran başında gönlüm sizlerle ve Trabzonsporumla olacak. 6 maç sonra kazanalım artık.
    Gönlüne kurban senin Hopa'lı can
    dileklerine katılıyorum,teşekkür ediyorum,
    inşallah dediğini yapar Trabzon'da ki renktaşlarım.

Tolunay Hocam ve oyuncular tekrar yüzlerimizi güldürecektir,
    yeter ki taraftar samimi desteğini ve sevgisini eksik etmesin.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Çok kötü oyuncu grubuna sahibiz bu su götürmez bir gerçek ancak bugün kazanacağımızı düşünüyorum
      Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Serkan turgutu tutamaz...
        ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Serkan'ı sağbekte görmektense Emerson'u solbekte görmeyi tercih ediyorum bu maçta ayrıca Colman ve Sapara ile şu an kurulabilecek en dinamik ortsahamız kurulur kanaatindeyim. Soner önde Adrian'ın yerinde oynayabilir ancak bu durumda Adrian da kanatta görev yapabilir. Stoperler şu an ciddi anlamda yetersiz. Mustafa-Abdullah. Celu sağda Emerson solda, Yine de böyle başlamak bence en iyisi olur.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• umarım henriqe ve colmanı oynatmaz...

Yorum

• dediğim gibi çok kritik bir maça çıkıyoruz.bu maçı alırsak tolunay hocanın oyun felsefesiyle sivas ve fenerbahçeyi geçeceğimizi düşünüyorum.bir anda zirvenin en büyük adaylarından biri olabiliriz.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kâğıt üstünde :
                -----------------------Colman--Sapara------------
                --Volkan/Adrian---------Adrian/Soner--------------Olcan--
                -------------------------------Janko-------------------
                hattı çok iyi iş yapar sağda Volkan, solda Olcan arkadan Colman ve Sapara destekli Adrian pasları ve Janko ama bu nedense bir türlü gerçekleşmiyor. Volkan oynarsa artık Bursa'daki o mumla aranan performansını göstermek zorunda, herkes tam kapasiteyle görevini yapmalı. Başka yol yok.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Zor kazanırız.galip gelirsek maçın yıldızı Serkan Balcı olur.cansın Serkan can.

Yorum

• Bugün kazanırsak birşeyler yapabiliriz gelecek haftalarda.
                    Kaybedersek.....

Yorum

• İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allahın belaları bu sezon deplasmanda hiç kazanamamışlar
                      ne ettin oldu mu simdi;biz hep ilkleri yasatiyoruz rakiplere aman.
                      iho istifa.

Yorum

• HIRS HIRS HIRS.

Maci alabilecek tek seydir.

Yorum

• Onur,Serkan,Mustafa,Celutska,Emerson,Soner,Colman, Adrian,Volkan,Olcan,Janko

Benim istediğim 11 bu, bu mac icin. Özellikle Volkan oynamalı hatta Volkan-Janko çift forvet denenesi duruyor.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Sadece ışık görmek istiyoruz...
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Serkan/Emerson/Mustafa'dan en az biri oynasın yüzde yüz gol yeriz.

İkisi oynasın en az iki gol yeriz.

Üçü birden oynasın en az üç gol yeriz.

Atabileceğimiz gol miktarını da siz hesap ediverin.
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• gördüğüm kadarıyla çift forvet oynayacağız...eğer doğru ise tam benim sistemim ve adamlarım...inşallah mahçup etmezler beni

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X