Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tuttur.com Cup | Trabzonspor 0 - 2 Werder Bremen | Maç Sonucu...

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu emersonu biri vursun cezanın üçte birini yatmaya razıyım..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Senol günes yönetiminde bu takim daha düzelmez..

sezon boyu böyle kör topal futbola alissak hic fena olmaz...
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ahh ahh Cale.
        seni laf edenler utanıyordur artık
        ferhatlara cech lere ve son olarak emersonlara kaldık şimdi.
        Dostum ne calesi!
        Git geriye
        Lee eul yong'tur bu takima gelmis en iyi yabanci solbektir
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Bare Emerson cikip Emre girse, öylede böylede dagildik...

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Halil 15 dk skor avantajımız varken hücum presi için oynar başka türlü yetenek yok ki nerde oynatcan. Çizgi meselesi değil bu.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Aykut'un adını duyan oldumu maçda?

Yorum

• Halil'in oynamasının bir açıklaması bu yer yüzünde var mı acaba ?
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Senol Günes istifa.süperstar serkan balci ve emerson.ne takim ama!!!!!!!

Yorum

• hiç bir futbolcumuz için bunu demedim ama.. ulan emerson....... neyse

Yorum

• Alper----soner
                      -----adrian

Orta üçlüsü cok is yapar ama kenarlara kuvvetli adamlar lazim

Yorum

• Ferhat bu emerson kadar oynar.hazırlık maçında oynat bari adamı.
                        Cech'in geçen seneki görüntüsü bundan çok daha iyiydi.
                        Müthiş bir izleme komitemiz var(eski topçulardan oluşan).burdan sevgilermi
                        Gönderiyorum hepsine....
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• emerson kadar gevşek rhat oynayan bir solbek görmedim..adam sanki kendi başına takılıyor gibi....yeminle cechi tercih ederim ya.bu ne böyle ya.
                          Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• Sözde 29 unda toplandilar en erken topbasi yapan takim olduk ama gel gör ki takimin yürümeye mecali yok.

Bu takim silbastan yapilmadan düzelmeyecek galiba,1-2 transferle de bu takim düzelecek gibi degil...
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hocam sen soğumaya devam et.....bu takımı beğeniyorsan diyecek birşey yok sana
                              kerem kardeş bunlar ya hasta yada kör bunu başka tarifi yok bu takımdan soğuyormuş seneye bank asyada ısınırsın şimdi birşey söyleyecemde tövbe tövbe tövbe........
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• biz ne oynuyoruz arkadaş !!! süper ligin tartışmasız en saçma ve en kötü oynayan takımıyız !!!
                                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X