Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tuttur.com Cup | Trabzonspor 0 - 2 Werder Bremen | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımın sıkıntısı belli;

1- Futbol hayatının düşüş dönemine girmiş oyuncular (vittek-sapara-halil)

2-Futbol bilgisi zayıf oyuncular ( henrique-olcan-volkan-alanzınho-mustafa yumlu)

3-Fizik gücünde sıkıntısı olanlar (adrian-janko-soner-colman-emerson)

4-teknik kapasitesi sınırlı oyuncular (aykut-yasin-zokora-serkan)

5- Özgüvenle ilgili sıkıntısı olanlar (emre-zeki)

Takım olabilmek için bu eksikliklerin giderilmesi gerek ama bu hem uzun zaman gerektiren konular hem de transfersiz çözülemeyecek konular.

Dün akşam ilk onbirde vitteki gördüğümde yine olduğumuz yerde saydığımızı gördüm.İkinci yarı 9 puanlık farkı kapatmak isteyen bir takımın forveti futbol hayatında artık düşüş dönemindeki bir oyuncudan kuruluyor jankoda umut vermiyor.Bjk nın yaptığı gibi genç oyuncuları oynatmak için illa bizimde yüksek borç içine mi girmemiz gerek.

Şampiyon olmak için ikinci yarı 40 puanın üzerine çıkması gereken takımımızın buna başaracağına gerçekten inanıyor mu acaba Şenol hoca

Artık sahada mücadele gücü yüksek bir takıma ağırlık verip adrianı daha ön plana çıkaracak bir oyun şekline bürünmemiz lazım yani soner-colman-aykut-emre-zeki ve stoperde henüz bir fikrimiz olmayan oğulcan gibi oyuncularda ısrar etmeliyiz.Çünkü ikinci bir seçenek yok.Elekten geçirmek gerek artık bu oyuncuları bazıları bu elekten düşecek bazıları kalacak.

Çıkışa geçmek isteyen bir takım çıkışa geçmek isteyen oyuncularla bunu başarabilir düşüşe geçmiş oyuncularla değil kendinizi kandırmayınız lütfen
    Çok güzel analiz olmuş renktaş ellerine sağlık.
    Keşke temennilerin gerçekleşse,
    içinde bulunduğumuz durumdan çok çok iyi olacağımız kesin.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Dünkü maçta Tolga'nın Adrian'ın oyundan alınması için teknik ekibe sitemde bulunduğu doğru mu ? maçın ikinci yarısını izlemedim , şimdi gazetede de okudum.
      2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ilkergazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dünkü maçta Tolga'nın Adrian'ın oyundan alınması için teknik ekibe sitemde bulunduğu doğru mu ? maçın ikinci yarısını izlemedim , şimdi gazetede de okudum.
        Maalesef doğru.ben mi yanlış maç izledim doğru düzgün oynayan bir Adrian vardı sevgili kaptanımızda kenar yönetimine onu şikayet etmiş.adrian çıktıktan sonra takım hiçbir şey yapamadı.deveye sormuşlar boynun niye eğri diye,o da nerem doğru ki demiş

Yorum

• hayır herkes elestırıyo takımı herkes atıyo tutuyo ama tepkı yok seyırcı de ızlıyo bu durumu ben olımpıyatta sahaya kada rındım nerdeyse senol gunes artık gıt dedıgımde yanımda sadece 2-3 kısı vardı dıgerlerınde hıc tepkı yok zaten trabzondakı seyırcıye hıc lafım yok onlar kac senedır uyku modelınde ıkı kofteye kendını satan adam ne ılgılensın TRABZONSPOR ıle dı mı !!!!

Yorum

• Senol günesin elinde her topcu batip gidiyor...

Resmen yokluga sürükleniyor...

Emre gürali kazanacagimiza senol günes vittek denen takozu hala deniyor arkadas yollayin su adami daha nesini deniyorsun..

Altaydan genc topcu aliyorlar neden??? Senol günesin elinde mi parlayacak?? Cocugun simdiden futbol hayati bitti.. 1461 topcu dolu rn büyük örbek sercan kaya.. Bizim götümüz hala sacma transferler pesinde..

Yaziklar olsun..
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Devre arasında maç olmayınca bir süre, unuttuğumdan mıdır nedir bir umutlanmıştım iyi oynarız diye. Neyse ki acı gerçek çok geçmeden yüzümüze tekrar çarptı.

Yorum

• Bu takımda ikinci yarı Janko, Halil ya da Vittek, Emre veya o bölgede oynayan bir forvet 5 golü geçemez!
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• Tolga okadar biliyorsa halil icin emerson icin serkan hatta kendisinin yedigi sacma sapan goller icin ayni istekde bulunmuyor. Tolga iyi yedk olur ama 1 kaleci olamaz
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ferhatıda godnerdık orduya hayırlı olsun emersonla bol kanserlı gunler herkese..

Yorum

• Elimizdeki forvetler içinde en iyisi Janko.
                      Jankoyu oynatan bir hale bürünmemiz gerek.
                      Hiç bişe olmuyorsa şişirin gitsin.Jankonun etrafında da biri dolansın illaki gol olur

Yorum

Yükleniyor...
                      X