Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tuttur.com Cup | Trabzonspor 0 - 2 Werder Bremen | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki yi orta saha da mı oynatıyor. Nereye aldı.

Ne ruhsuz bi takımdır bu ya.

Kimse de heyecan yok.

Yorum

• emerson napıyor böyle kafayı yedim
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak cagdas topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu takım ikinci yarı 15 puan toplayamaz .
        demin onu söyledim renktaş ilk yarıda aldığımız 24 puan bizi kümede bırakacak.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• hoca kusura bakma da eğer birazcık heyecanın olsa emersonu çıkarıp yerine oğulcanı alırdın.. hem solbekte dener olmazsa stopere çekip celuyu sola çekerdin..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• hazırlık maçında bile gol atamıyoruz ayıptır !!!!111!!!1!
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Hoca bugün istifa etse verdiği tahribatı düzeltmek en az 4 sene sürer.

Bu adamların başında hoca olmasa daha iyi oynarlar.
              Bu adamlar anca kumda oynar

Yorum

• Her kadememiz aksiyor.olcan ve volkan sirk gosterinde gibiler.hic bir katkilari olmayan tipler. her mevki aksak. adrian dan baska top ayagina yakisan yok.
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Harbi bu Emre'nin sucu ne...?

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Janko iki orta aldi ikiside Serkandan.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ben bu yasini sevmim...

Yorum

• Golcü isteyenler iyi seyredin,bu takima dünyanin en iyi golcüsünü getir yine bir cacik olmaz.Takim pozisyona giremiyor daha dogrusu hucüm nedir nasil yapilir bilmiyor.Bu takimin hocasi ben olsam utanirim SIKILIRIM;nasil bir futbol,nasil bir sistem derim.Bu adam bu takima yemin ediyorum hicbir sey vermedi veremezde.2.yari bunlar nasil mac kazanacak.Bir takimi bu kadar kötü al oynat desen,basinada bir coban koysan inanin bundan kötü olmaz.Allah yardimcimiz olsun.
                        iho istifa.

Yorum

• futboldan soğudum, mide bulandırıcı bir futbol var.

defansı bitik... takımın ofansına en az 2 tane yaratıcı oyuncu lazım. bloklar arası dengeden hiç söz etmiyorum öyle bir denge yok, kimin nerde oynadığı belli değil berbat tatsız tuzsuz Allah ım ne günah işledik 2 yıl önce neydik ne olduk.

bu arada spiker janko ya giydirip duruyor ezdi adamı iyice ama adam haklı..
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            demin onu söyledim renktaş ilk yarıda aldığımız 24 puan bizi kümede bırakacak.
                            Kadromuz yeterli

Yorum

• 29 aralikta toplanmanin faydasinida goruyoruz..masallah..takim ligin ikinci yarisina cok iyi hazirlanmis..

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Hoca bugün istifa etse verdiği tahribatı düzeltmek en az 4 sene sürer.

Bu adamların başında hoca olmasa daha iyi oynarlar.
                                o değilde ersun yanal yada samet aybaba gibi takımın geleceğini kurtaracak adam da yok !!!
                                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X