Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tuttur.com Cup | Trabzonspor 0 - 2 Werder Bremen | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorun şu takımda kötü kişiiler olabilir ;ama aynı senede bu kadar kötü adam aynı takımda nasıl bir araya gelir bu takımı aziz yıldırım mı kurdu nedir böyle takımı Trabzonspor sevdalısı birileri kuramaz vicdanları el vermez.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ilk önce yönetim,daha sonra baskan daha sonra bir hoca transferine ihtiyacimiz var...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• 2 oldu
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• M.Reşit Akçay mustafa yumluyu 1461 de ilk 18e almaz.
          Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• Bu devre arası itibarıyla ne yapılabilir bilmiyorum ama sezon sonunda iyi bir temizlik yapmak lazım. Sonra da 1461'den en az dört beş oyuncuyu Trabzonspor'a alıp, yanlarına bir de Alper Potuk, Mustafa Pektemek, Muhammet Demir gibi genç isimleri katarak yeni bir iskelet oluşturmak lazım diye düşünüyorum. Bu kadroyla bu takımdan hiçbir halt olmaz.

Yorum

• Volkan Şen'in ayağında kırık ya da çatlak olma ihtimali var. Hastaneye götürüldü.

Yorum

• 2013 model Trabzonspor daha farkli

galiba daha cok gol yiycez bulundugumuz yeri aricaz
                sakin olun...

Yorum

• Sezon öncesi ben Stoper'e öncelik verilmeli derken dalga geciyordu bazilari..

Isimiz cok zor, ya paraya kiyip adam gibi isimler alacagiz yada yarim sezon hicbirsey yapmayacagiz.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 2 oldu..besiktasla ucunculuk maci ne zaman acaba.kendi ulkemizde tuttur cup'ta
                    tutturdular resmen..yaziklar olsun..

Yorum

• Kapattım ben , sinir hastası olmaya gerek yok .

Yorum

• inşallah bu kadro ile lige girmeyiz !
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bu petersen bir harika dostum

Yorum

• savunma dokuluyor bir kaç topu tolga çikardi ayrica werder bremen hucum yapamiyor yapsa daha farkli olur boyle savunma olmaz zokora giray bamba çok arariz bunlari geçen seneki glowackiyi bile arar oldum!
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biri cikipta deseki "asil mal senin gibi taraftardir" ozaman ne olacak? bunu kabullenebileceksen tamam futbolcularada kullan bu lafi yoksa sil!

biri sana derse ne olur .....neyse ne aynen öyle işte.....hem mal dediklerin değeri olan varlıklardır

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Yükleniyor...
                              X