Janko ya top gelmiyor diyenler az önceki pozisyonu izlesin,janko nun forvet olduguna dair ciddi süphelerim var....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tuttur.com Cup | Trabzonspor 0 - 2 Werder Bremen | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takim antalya yi yenemez,kupayi alamaz ligde ancak orta siralarda olur o da Trabzonspor isminin sayesinde ...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazırlık maçında bile bu kadar aşağılayan bir taraftar varsa biz harbiden emersonla falan oynamayı bırakıp ligden çekilelim bu kadarda olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu defans'la bu lig bitmezEski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildiharbi mallarla dolu bir takımımız varKücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Su yan hakem sikebahceli.Ofsaytlarda bizim alehimize kaldirip duruyor bayragi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum