Yenildik, sağlık olsun ama beşiktaşla oynayacağız, derbi seyretmiş olacağız.Maç çarşamba günü saat kaçta ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tuttur.com Cup | Trabzonspor 0 - 2 Werder Bremen | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
yuh be halil emerson demek yeter bu maç için bide janko başkannnnn ne yaparsın sen ya dön TRABZON a otur 1461 başkanıyla al göksuyu sercanı karmili yusufu jaja bile gitti beUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak Evren Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenildik, sağlık olsun ama beşiktaşla oynayacağız, derbi seyretmiş olacağız.Maç çarşamba günü saat kaçta ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
olurmu bu takim sampionluga oynar kadromuz yeterli vede kadromuz cok genis diyenler nerde acaba aslinda isyan etmekden baska caremiz yok arkadaslar bu futbolcularlan bu yönetimlen olacak is degil bence artik yeter demeliyiz artik neden aklibasinda futbolcu almiyorlar yahu acaba ankaragücünde futbolcu yokmuki aca yönetime duyrulur simdide altaydan futbolcu transfer yapar olduk yazik gercekden yazik bir tek gol posioyonu yok arkadaslar ne olacak halimiz bilmiyorum
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech yerine gelen sol beke bakar mısınız. Her hafta onun yüzünden gol yiyoruz. Cech bu adamdan on kat iyi oyuncuydu ya kim bulup getiriyor bunları anlamıyorum gerçekten. Bizim Ferhat'ı oynatsa bu Emerson'dan kötü mü oynayacak ya kimse inandıramaz bana bu Emerson kadar bize gol yedirten sol bek olmuş muydu ?
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelustka Sol beke, Emerson tribüne.
Soner ve Colman orta sahaya.
Onur
Serkan - ??? - ??? - Celustka
Colman Adrian Soner
??? - Olcan
???
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum