Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tuttur.com Cup | Trabzonspor 0 - 2 Werder Bremen | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon sonu tüm teknik ekibimiz tasını tarağını toplar gider umarım artık taze kafalar lazım bu takıma.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Cech yerine gelen sol beke bakar mısınız. Her hafta onun yüzünden gol yiyoruz. Cech bu adamdan on kat iyi oyuncuydu ya kim bulup getiriyor bunları anlamıyorum gerçekten. Bizim Ferhat'ı oynatsa bu Emerson'dan kötü mü oynayacak ya kimse inandıramaz bana bu Emerson kadar bize gol yedirten sol bek olmuş muydu ?
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• sistem yanlış sistem değişmediği sürece de bir cacık olmaz bu takımdan.
        aynen aynen

Yorum

• Sahada sadece formamız var...Sadri başkan çok güçlü diyo kadromuzu ikinci yarıdan hiç bir beklentim yok yeni bi yapılanma şart..

Yorum

• Takim kotu iyi neredeyse yok gibi ama bu mustafa yumlu nun oynayacagi maclarda Allah yardimcimiz olsun.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sonuç TV8 ve Tuttur'un işine geldi. Her ne kadar BJK dün kötü oynasa da bizi yenmeleri sürpriz olmaz...
              Besiktas bizden cok daha iyi oynuyor, adam akilli transferde yapiyorlar, begenmedigimiz Samet Aybaba iste..

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ne takım ruhu ne yardımlaşma ne azim ne de hırs var topçularda.
                Yazık, giydikleri formanın büyüklüğünden bihaberler, ruhsuzlar.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Eldek yapancilarin cogundan kurtulmaliyiz janko istiyen varsa sat forvetin hepsini kov paf dan gorvet albdaha iyi. Emre bu takimda oynatmyorsa 1461 yollasin
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Takima Bamba ayarinda bir Stoper ile, N'Doye tarzinda bir Forvet lazim.

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burda bir önceki sezon takımı şampiyonluğa oynatan Ziya Doğan a yapılan eleştirileri hatırlıyorum. Samet e denilenleri hatırlıyorum. Yeni kurulan takımla şampiyonluğa oynayan Ersun a denilenleri hatırlıyorum ki kendisine Avrupa kupalarına gitsen yeter denmişti Hugo Broos a yapılan hakaretleri de hatırlıyorum.

Hiçbiri Şenol Güneş kadar zarar vermedi Trabzonspor a.
                      En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 07.01.2013, 22:01.

Yorum

• Aslında mağbuliyeti haketmemiştik basit hatalardan goller yedik.Lig başlayana kadar daha iyi olacaz.Antalya maçını kazanmak istiyoruz(Beraberlik için gideceğimiz kesin) vb. açıklamalar ve tabiki Gadromuz yederli!!!!
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Jaja gibi bir adam alabilseydik bir heyecan olurdu...
                          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• koca 90 dakika sadece adrianin ara pasi hee
                            sakin olun...

Yorum

• mümkünse adrian-bamba ve jokerimiz celustka harici yabancılar gönderilsin colman da takıma doğru düzgün monte edilsin yoksa onu da yollasınlar..
                              aynen aynen

Yorum

• kimse ölçü olmaz, bu bir hazırlık maçı falan demesin.. bu takım küme düşer..

Yorum

Yükleniyor...
                                X