Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün maalesef yine uğursuzluğumu stada taşıdım.İlk yarı çok iyiydik Volkan ve Soner'i çok beğendim ancak değişiklikler takımı bozdu.Biz de takımın tam tersiydik ilk yarı tiyatro izler gibi izledik 2. yarı hareketlendik.Perşembe günü de gideceğim inşallah.Yine puan kaybı olursa artık şu lanet işini ben de kabul edicem gibi.

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Hürgün hala şüphen varsa bunu yüz yüze farklı şekillerde gidermek isteyen birçok arkadaş var farkındasın umarım.
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Hürgün harbi lanetlisin.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hürgün harbi lanetlisin.
          Bırakın uşağın yakasını.Darlandırmayın.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• kötü oynayarak kazanabileceğimiz bir maçı Mustafa Yumlu nun yumulması, büzülmesi sonucu kazanamadık. !!
            Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BMN yönetiminin yerinde olsam maçlardan sonra maç kritiği yapma yetkisini belli bir yaşta olan BMN'nin eski üyeleri ile kısıtlı tutardım. Genç kardeşlerimiz onların yazılarını, fikirlerini okur, belli bir üslup, edep sâhibi olur, zamanı geldiğinde ağabeylerinden maç kritiği yapma bayrağını devralırlardı.

En azından böyle yapardım.
              bu yazıyı okudum, şok içindeyim. ALLAH tan ülke yönetmiyorsun!!!!

şunu da belirteyim böyle bir yazı okuyacağıma, edepsiz yorumlar okumayı tercih ederim. edepsiz yorumlar yapan günün birinde yanlışının farkında olur, düzeltir kendini bir umut ama bu zihniyet...
              En son DURAS tarafından düzenlendi; 19.08.2012, 22:08.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BMN yönetiminin yerinde olsam maçlardan sonra maç kritiği yapma yetkisini belli bir yaşta olan BMN'nin eski üyeleri ile kısıtlı tutardım. Genç kardeşlerimiz onların yazılarını, fikirlerini okur, belli bir üslup, edep sâhibi olur, zamanı geldiğinde ağabeylerinden maç kritiği yapma bayrağını devralırlardı.

En azından böyle yapardım.
                Esas olan düşünceye katılıyorum.Yöntemine hayır.Fakat forumun daha seviyeli olması gerekiyor.Anlayan anlamayan herkes saçma sapan yorumlar yapıyor.Özellikle belli konularda bu kısıtlama gerekli.
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• tek çare üyelik alımını deyiştirmek sistem yanlış ultraslanın sitesine üye olabilen gitsin olsun olamazsın çünkü adamlar aşmış bunu biz oğraşmadımız için gerekte yok böle şeyleri hep görücez

Yorum

• İlk olarak ClaretBlueLove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şenol güneşin vizyonu yok . bu açık ve net ortada. yaş kemale ermiş. kendisi gitmek istiyor ama zorla takımın başında tutuluyor. ha elimizde daha iyi yerli hoca var mı? yok. ama böyle zoraki de yürümüyo işte. onun yerine bu işi isteyen önü açık yerli teknik direktöre ihtiycımız var gibi geliyor bana. bunu bursaspor ertuğrul sağlamda buldu ama biz bi türlü bulamadık.
                    Var tolunay kafkas.... Anlayana...

Yorum

• Tolunay kim

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Böyle olduğunu düşünmüyorum, yani hocanın normal şartlar altında bir gol atayım da üstüne yatarım mantalitesine sahip olduğunu sanmıyorum ama hocanın 1 senedir artık kafası mı karışmış isteği mi yokmuş nedir istediği skoru elde edince maç bitse de gitsek moduna büründüğünü düşünüyorum. İstifa etmesi veya gönderilmesi gerektiğini düşünmüyorum ama büyük bir sorunumuz olduğu da aşikar. Kendini toparlasın, takım üzerinden birilerine mesaj vermesin. Şike süreci de bitince yavaş yavaş sanırım kendisi de bırakmak isteyecektir.
                        41 Yaşına geldim ve bu güne kadar TRABZONSPOR'un 60 ıncı dakikadan sonra forvetsiz oynadığı bir maçı hatırlamıyorum bize bu utancı yaşatanlara yazıklar olsun bizden sonra febenin yedek klübesine bakınca aradaki farkı nasıl kapayacağız diye düşünmeye başladım...Yazık bu takımı bu hale getiren forvetsiz burakan 1 gol atıp üstüne yatma moduna girenlere ....
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• 4-6-0 la oynayan bir trabzonspor! maç izlemeye başladıımdan beri forvetsiz bir ts görmedim hiç ve acı gerçek su ki utandım. ilk yarıdaki oyunu oynasak ve 1-0 ın üstüne yatmasak belkide 3-0 alırdık maçı ama ben hayatımda böle eziklik yaşamadım hiç. yazıkları olsun.
                          HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4-6-0 la oynayan bir trabzonspor! maç izlemeye başladıımdan beri forvetsiz bir ts görmedim hiç ve acı gerçek su ki utandım. ilk yarıdaki oyunu oynasak ve 1-0 ın üstüne yatmasak belkide 3-0 alırdık maçı ama ben hayatımda böle eziklik yaşamadım hiç. yazıkları olsun.
                            barcelonada öle oynuyor ama hiç de utanılacak bir durumda deyilller bahaneye gerke yok ama o çimlerde bu futbol fazla bile boş laflar hep boş mantıksız ve önyargılı insanlar sistem oturtmak okadar kolay olsaydı herkez başarılı olurdu

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolunay kim
                              var ya bizden gsye gitmeden gsli oyuncularin kafasini kazittigi gibi ligin son macina oyle cikan, o yaz gsye gidip hayallerimin takimina geldim diyen, daha sonra ne zaman hocamiz sallantida olsa canimdan cok sevdigim Trabzonspor diye mesaj gonderen... Allah yazdiysa bozsun insallah...

Tolunay da o gunun Selcuk'udur, Burak'idir, onun icin Trabzonspor treni coktan kacmistir bana kalirsa...
                              En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 20.08.2012, 00:30.

Yorum

• Bütün herşeyi insanımızın karakteristik özelliğine bağlıyorum. Birden yükselen sinirimiz var
                                Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X