Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar... Bizim takim kötü degil...bugün ilk yari mesela güzel top oynadik..maci rakibe resmen hediye eden senol günesti...

Senol günes gecen sezonda bu tür hamlelerle dünyanin puanlarini rakiplere kaptirdi...

Ama senol günesin futboldan bildigisi hersey 1960-70li yillardan...
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Santraforsuz düzenin mantığı alanı daraltmaktır . Biz oyunun büyük bölümünde hem alanı uzatıyor hem de 30-40 metreyi gelişigüzel toplarla geçmeye çalışıyoruz . Bu sezon Burak özelliğinde bir futbolcumuz yok , Vittek'de gereksiz ısrar ve Zokora'yı ön stoper olarak kullanmak bu takımın iyi futbol oynamasına engel olacaktır .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.08.2012, 23:12.

Yorum

• Dirk Kuyt

Yorum

• bu gol fenere cok yakisti... rakip yerdeyken attilar..

Yorum

• kırmızı kart elazıg golden once atmadılar topu dısarı gol oldu
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• FB alır bu saatten sonra Elazığ 10 kişi. Adamlarda fair play diye bir şey yok zaten yakışır bir gol attılar...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fener elden gol atmış - Elazığ kırmızı yedi

Arkadaşım böyle söylüyor

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar... Bizim takim kötü degil...bugün ilk yari mesela güzel top oynadik..maci rakibe resmen hediye eden senol günesti...

Senol günes gecen sezonda bu tür hamlelerle dünyanin puanlarini rakiplere kaptirdi...

Ama senol günesin futboldan bildigisi hersey 1960-70li yillardan...
                  Forvet yok be nasıl kötü degil

Yorum

• Maçtan şimdi geldim daha, Vittek çıktıktan sonra Volkan'ın maç içindeki '' kime pas atıcam çıldırışları, bunun için kenar yönetime kadar gelmesi '' her şeyi açıklıyor gibiydi...
                    https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• elazığlı yerde iken devam

fenerli yerde iken oyunu durdur

biz bu hakemlerle bu ligde nah şampiyon oluruz
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu o.ç larının sloganı neydi!!! saygı değilmi yazık bize böyle bir oyunun peşinden gidiyoruz. sigarayı bıraktım bu şerefsiz arenada oynanan futbolu bırakamadım.

Yorum

• Aynen öyle attılar, karakterleri bu kadar.. yerde yatan Elazigliya rağmen devam ettiler en sonunda ceza sahasında Kuyt'un önüne düştü o da vurdu gol oldu.. İtirazlar sırasında Sedat ikinci sarıdan kırmızı yedi.. Şikeciler macı alır artık gecmis olsun..
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fenerin şu kadrosuna bak aykut kocaman oynatamıyor yine. Şenol hocam napsın elinde bişey yok
                            Tutan mı var? Aldırsın. İstesin. Canlı yayında transfer ile ilgili konuşabilsin. Gerekiyorsa yönetimi taraftarın önüne atsın ama bir şeyler yapsın artık...

Yorum

• su aykuta verilen kadroyu goruyorum da yonetim Senol hocaya cidden buyuk ayip ediyor... Ve tabi bize de.

Yorum

• Takıma adam gibi bir golcü ve oyun kurabilen bir stoper alınmadıkça daha çok eziyet çekeceğiz. Takımın golcüsü yok yahu. Böyle rezillik olmaz. Bütün yaz yattı bizimkiler. Daha önce dediğim gibi bu gidişle ömürleri kısa olacak.

Bir de Barcelona gibi paslı oyun oynayacağımızdan söz ediliyordu. Hem Tolga hem Mustafa ileriye top şişirip durdu. Delirmemek elde değil. Hele Tolga'nın goldeki çık(amay)ışı amatorce. Hiç yakışmadı takım kaptanına.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X