Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçi zokoraya gelene kadar ne eksikler var

Yorum

• İlk olarak DarkDeviL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      saparayı fırsat varkende göndericektik abi yok yapamıyor adam bizde olmuyor bu sefer bölgesindede oynatılmadı diyemez kimse...
      Müthiş düşünüyor ama uygulayamıyor, çünkü tedirgin. Umarım oynamaya devam eder. Gerçi bana Soner mi, Sapara mı diye sorsalar? Soner derim sonuna kadar.

Zokora-Colman'ın yanında Soner olacak gibi bu sene. Attığı pas muazzamdı, Colman'la birlikte hücuma fazlasıyla katkı verecektir...

Yorum

• Trabzonspor için puan kaybına sebep olabilecek tüm şartların var olduğu ve olabilecek en uygun bir şekilde bir araya gelerek gerçeğe dönüştüğü bir maç olmuştur.

Bir kere her şeyden önce, bu maçın sonucundan hiçbir şekilde haberi olmayan bir insan bile takımın acilen kaliteli bir forvete ihtiyaç duyduğunu dile getirecek ve haklı olacaktır. Sebepleri ve süreçleri bambaşka ve burada olduğundan daha uzun yazılarda incelenebilecek durumlar sonucu takım yeni sezona, 1461 Trabzon’da bile oynasalar insanın moralini bozacak forvetlerle giriş yapmıştı ve bu bölge için transfer gerekliliği avaz avaz bağırıp kendini belli ediyorken maç öncesi tek düşünce “yarım sıfır olsun bizim olsun” şeklindeydi.

Cezalılar ve sakatlıklar ve hatta yapılamayan transferleri bir kenara koyup, daha bunları bile ağız tadıyla tartışamadan federasyonun bu sezonki eğilimlerini de ortaya koyacak şekilde maçı Ağustos’un sıcağında güneş altında oynatma uygulamasının siniri ve sıkıntısı geçemeden, sahanın tarlalılığını da gördükten sonra Türk futbolunun marka değeri olarak bu tip sahalarda yetiştirilecek ürünlere konması düşünülen markaların ima edildiğini net bir şekilde anlamış olduk. Kardeşim senin stadın yeterli değilse başvuracaksın federasyona “benim saham uygun değil diyeceksin”. Denmiyor mu? Sen federasyon bu maçı alıp başka sahaya vereceksin, stadına sahasına adam gibi bakamayan kulübe bir nevi ceza kesercesine.. Ama bizim federasyon bildiğiniz gibi şu marka meselesine kafayı çok taktığından bunları göremiyor doğal olarak.

Maç başlarken her ne kadar olumsuzluklar çok fazla olsa da dakikalar ilerledikçe aslında Trabzonspor’un beklediğimizden az biraz daha iyi oynadığını görünce ve hatta bu sezonunun yıldızının Soner Aydoğdu olacağını gösterircesine, kendisinden gelmiş güzel bir araya pasla, hazırlık maçlarının en çalışkan ismi olarak öne sürülen Volkan Şen’in çaprazdan güzel vuruşuyla 1-0 öne geçince, “olacak galiba böyle böyle” demedik de değil.. İlk yarı böyle al gülüm ver gülüm şeklinde geçerken Karabük’ün yapmış olduğu Bilal Kısa – Luton Shelton değişikliği ve yine komedi unsuru sonucu yaşanan Soner Aydoğdu sakatlığı sonrası ikinci yarı elimiz kalbimizde maçı izlemeye başladık.. Ne yapıp edip ikinci golü bir şekilde bulmamız gerekiyordu. Aslında gol de bulundu gibi ama Volkan Şen’in ilk goldeki pozisyonunun daha güzeli sonrası aynı açıdan kaleye gönderdiği topa Olcan Adın dokununca ofsayta sebebiyet verdi ve gol geçersiz oldu.. Hoş Volkan Şen de vuruş için “zaten auta gidiyordu..” diyerek yürekleri az da olsa serinletti.. Zira o açıklamayı duyana kadar ben de hayıflanıp duruyordum.

Karabük iyiden iyiye yüklenmeye, Trabzonspor kenar yönetimi de başarısızlık kokusu buram buram gelen oyuncu değişiklikleri sonucu takımın erimesine tanık olmaya başlıyordu. Forvetin olmadığı bir takımda, en azından forvet görevi gören ve adı ne olursa olsun Karabükspor defansını rahatsız eden bir oyuncunun çıkması, kulübede direkt olarak skora yönelik oynayacak oyuncular olmasına rağmen Ferhat’tır Barış Özbek’tir gibi oyuncuların saha sürülmesi hatta Ferhat’ın tekrar oyundan çıkarılması, yani bu oyuncu değişikliği mantalitesi beraberlikten çok daha rahatsız etti bu akşam. Bu işin içinde bir iş var, bu işin içinde mesaj kaygıları var, var oğlu var, normal değildi bu akşam bazı şeyler.. İleride kokusu çıkar diye düşünüyorum.

Tek tek oyuncu bazında değerlendirme yapma olayını pek sevemedim, sadece hem olumlu hem de olumsuz anlamda bazı oyuncular hakkında düşüncelerimi belirtmeye çalışıyorum ama büyük soru işaretlerim var ve o soru işaretlerini gidermeden ilgili futbolcular için yorum yapamıyorum. Mesela Barış Özbek.. Kendisinin sahada oyunda olmasına dahi gelemeden nasıl Trabzonspor’da oynadığını, hatta nasıl futbolcu kontenjanından ekmek parasını çıkardığını bir türlü anlayamıyorum. Bu sorularıma cevap bulamadan bu arkadaşın oyunuyla ilgili yorum yapamıyorum.. Mesela Sapara.. Hani kiralık gidecekken, hazırlık maçlarında çok iyi bir performans sergileyip takımda as kadroya bile girme becerisini gösteren Sapara.. Bu muydu o Sapara..? Güneş sarı, kafası sarı; varlığını 55. dakikada, o da sahaya gölge düşmeye başlayınca farkettim.. Keza Olcan.. geçen sene o fiziğe rağmen nasıl yardırıyordu diye düşünürken, bu sezonun başında fiziğine uyumlu bir performansa bürünmüş, ki o görüntünün hakkı yedek kulübesidir, zira bu sene onun yeri biraz pahalı; Yasin Öztekin var..

Var oğlu var.. Söyleyecek çok şey var.. Bu takımdan olmaz, şükür ki olmayacağını açık açık demeçleriyle başkanından masörüne kadar herkes dile getiriyor.. Ama icraate gelince fıs.. Futbolun klasik önermelerinden birini dile getirelim; umarım bu hal, yapılması gerekenlerin hızlıca gerçekleştirilmesi konusundan yardımcı olur..

Yoksa fırtına sorumlulara dönmekte saniye bile kaybetmez.

Yorum

• elazıg attı
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• herve tum cakti fener puan kaybederse bizim taraftar da biraz durulur herhalde...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Müthiş düşünüyor ama uygulayamıyor, çünkü tedirgin. Umarım oynamaya devam eder. Gerçi bana Soner mi, Sapara mı diye sorsalar? Soner derim sonuna kadar.

Zokora-Colman'ın yanında Soner olacak gibi bu sene. Attığı pas muazzamdı, Colman'la birlikte hücuma fazlasıyla katkı verecektir...
              kesinlikle zaten bu sene zokora colman soner olmalı ...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                herve tum cakti fener puan kaybederse bizim taraftar da biraz durulur herhalde...
                şampiyonlukta rakip fener değil

galatasaray
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Fenerin şu kadrosuna bak aykut kocaman oynatamıyor yine. Şenol hocam napsın elinde bişey yok

Yorum

• Bülent başgan müdahale et maç gidiyor...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

galatasaray
                      Oyle de bizim suanki kadroyla sampiyonluk dusunmemiz gercekci degil zaten. Benim dedigim daha cok psikolojik.

Yorum

• Bu saçma degisiklikler olmasaydı skor ne olurdu bilinmez, ama bu kadar saçma ve korkakça degisiklikler olmamalıydı. Bir maçta defans 3 kere kurgulanir mı yahu! PS de bile mac içersinde takımla bu kadar oynanmaz. Soner çıktı, al yerine Alan, Adrian hadi yemedi Barış olsun bitsin.

Hoca sezona cok kötü başladı.
                        Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          celustka---giray---bamba----cech

eger transfer yapılmayacaksa savunma budur.Macera aramak adamları oynamadıkları mevkide denemek sacmalık.
                          kesinlikle hemfikiriz

Yorum

• senol gunes'in muritleri simdi de zokoraya takti..
                            ayni adamlar gecen sene volkan'a salliyordu..butun yaz adami takasla bir yerlere gonderelim
                            modundaydi..
                            bizim takimin sorunu ne transfer ne de oyuncularin cok cok kotu olmasi..
                            oyun sistemimizde sorun var..
                            tek forvetli sistem oynuyorsan bu tek forvetin arkasindaki
                            adam skor uretebilmeli.oyle bir adamimiz yok..
                            ileride vittek gibi uzun bir golcun varsa kanatlardan orta manyagi yapacaksin..kac tane
                            orta yaptik?bir veya iki...
                            en onemlisi her oyuncuyu joker gibi her pozisyonda oynatmayacaksin..adam yerine
                            alisacak..oturacak..yanindakini bilecek..
                            misal cellustka, kalecilik disinda oynamadigi pozisyon kalmadi..
                            bir oyuncu sakatlaninca toplam uc dort oyuncunun mevkisi degisti..
                            boyle bir sey olabilir mi?
                            tek forvetini cikariyorsun yerine savunmaya adam aliyorsun..kanat adamlari
                            gol atsin diye beklemek sacmalik..volkan-olcan iyi guzelde bir messi degiller..
                            herkesi calimlayip gol atmalari fazlaca utopik..
                            yedek kulubesinde baris-aykut ayni anda oturuyor..bunun turkcesi nedir?
                            senin takimin 1-0 gibi sakat bir skorun ustune yatiyor sen hala forvet cikarmanin
                            pesindesin..elinde iyi kotu dikine gidebilen bir alanzinho var..
                            iyi kotu zaman zaman iyi isler yapan bir henriqe'n var..
                            hocanin bu lanet sistemi degismedikce bizden bir yol olmaz..leblebi gibi gol atan
                            adam alsak dahi olmaz.
                            mac oncesi futbolcular kendi kendilerine karar verseler, degisiklikleri kendileri
                            yapsa bundan daha kotu olamaz..

Yorum

• İyi oynariz kotu oynariz, yeneriz yeniliriz hic problem degil ama karabuk gibi cok vasat bir takima karsi ikinci yari 45 dakika defans yapacak kadar mahkum oynamak beni kahrediyor.
                              Senol hoca yonetime "santraforum yok"mesajimi vermek istedi bilinmez ama ben boyle 1-0 lik galibiyet alacagimiza adam gibi top oynayip 3 yemeye raziyim.

Senol hoca'nin cok kotu bir huyu var. 1 oyuncu degistirip takim icinde 3 kisinin yeriyle oynuyor. Bunu gecen sene dde yapti.
                              Takimin en alternatifli bolgeseindeki oyuncu
                              Ardan biri sakatlandiysa yedeklerden birini alir devam edersin.
                              Adrian, baris, aykut madem bu pozisyondayken bile dusunulmeyecekler neden kadrodalar.
                              Bu puan kaybinin aciklamasi yok. Rezil bir futbol ama daha da onemlisi , rezil bir kenar yonetim...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

galatasaray
                                Terim yavsagi ne yaptı etti meloyu getirtti yoksa götürdüm ben onlari ama oyuncular arasındaki gelir uçurumu inşallah sonları olacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X