İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Buna bende varım..İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper---colman
----- soner
Ortasahamiz böyle olmali
Kanatlar Volkan ve Yasin ya da Olcan oynar.
Muhammet ile iyi bir yabancı santrafor alınırsa yarışta var oluruz yoksa yokları oynarız..İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı maçı mı izledik acaba kuşkuluyum.. milimetrik rakibe attığı toplardan bahsediyorsun heralde..
Ben başka maç izlemişim pardon
Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
50 kere yazdım yine yazıyorum; 4-2-3-1 oynayacaksak forvet arkası skorer olmalı. Adrian, Sapara, Alanzinho kurtarmaz. Zaten kanatlardaki oyuncularda forvet özellikleri yok. En önde zatenin zateni forvet yok. Baya bi sorunumuz var.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Adrian ile Henrique bal yapmayan arı gibiler. Bu takımdaki yabancılar iş yapsa bu takım ne geçen sene ne de bu sene bu kadar sıkıntı yaşardı. Adrian, shelton'un ya da Cernat'ın karabük'e verdiği katkıyı bize vermiyor.İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Alperi Allah aşkına, koy oraya Adrian'ı 5x katkı yapar.İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
.....
Deme böyle abi.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Özbek bir truva atıdır. Daha bunlar iyi günlerimiz...
Barış'ı yollamamız lazım biran önce.
Yorum
-
Mustafa benim için hayal kırıklığı yarattı bugün. Geçen sene gayet iyi noktalarda bırakmıştı ama bugün 3'lü stoperler arasında son sıraya koyduğum Giray, Mustafa'nın yanında Puyol gibi göründü. Yapma Mustafa, etme Mustafa, üstüne koyarak devam et, tekrar sıfırdan başlama herşeye.
Sapara çok iyi şeyler düşündü ama uygulayamadı, bariz belli oluyor çünkü tedirgin...
Bugün Giray, Volkan Şen ve Celustka'yı çok beğendim. Soner'de fena değildi. Maçın hayal kırıklıkları ise Şenol Güneş ve Olcan Adın, özellikle Şenol Güneş amatör teknik direktörlerin denemeyeceği şeyler denedi, yine taraftarı üzdü...
Yorum
-
Sırbistan liginden belçika liginden hatta kuzey afrika ülkelerinin birinden iki stoper alsak bu kadar sinirlenmeden maç izlemeyiz. Anlamak mümkün değil antep, eskişehir ve diğer anadolu takımları böyle topçuları nasıl bulup getiriyor bizimkiler bulamıyor. Giray top kullanma becerisinden o kadar yoksun ki alakasız topları hep taça kornere attı. Şeltonun karşısında resmen dağıldı.
Tolganın da geçenseneki performansına eyvallahta bu sene çok formsuz. Kaleyi Onura devretmeli bence.
Yorum
-
Colman disinda takima katki saglayan yabancimiz yok. Celutska da aldigi paraya gore verimli, gerisi gitse zerre etkilenmez takim.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir takım yabancılardan yana hiç mi katkı almaz..
Yorum
-
Birazdan yazacaklarım buraya kadar yazdıklarımı silip atacak, değişiklikleri bu gece ağır şekilde eleştirenlerdenim deyip geçmiş mesajlarımın özetini geçeyim bari;
Bugün iki yeni transferimiz oldu ve bu takıma 2 transfer yapılsa eldeki kadro ziyan olmamış ve oyuncuların değeri de katlanarak artmış olacak; bu günün en iyileri VOLKAN ve SONER oldu bu ikili artık formayı katpı diyorum,
gelecek bir transferimizde Yasin olacak göreceksiniz eee geriye ne kalıyor stoper ve forvet transferi bunu yap takım ilk yarı lider bitirmezse bende futboldan anlamıyorum ama bir şartla transferler kalite olacak toure ilk gözdem, forvet hoca kimi istiyorsa -ki illa bir isteği vardır,
Takım kötü değil ama eksik, düşünsenize bugün zokora ve soner ikilisinin mücadelesi nasıldı bunların önüne at colmanı ve orta sahaya bak volkan-colman-olcan, ileriyede çok kaliteli bir forvet bitsin bu iş, gerisi mi? elde kalanlar ver kiraya kullan takasda hem yabancı sayını azalt hemde bunların yıllık maliyetinden kurtul transferleri bedavaya getir....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum