Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | PSV Eindhoven 4-1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seneye Avrupa'ya gidebilsek iyiydi.
    O zaman en azından Şubat ayında elendik diyerek olumlu hava yaratılmasına gerek yok bence. Evet Avrupa'da pek bir başarımız yok ama biz Trabzonspor'uz, kendimizi böyle şeylerle kandırmamamız gerek.

Yorum

• Bu maç niye bitmiyor uşaklar, darlandık daaa.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamlar 4-1 den sonra 8 yememizi istiyordu.
        Fark etmez ben o formadaki türk bayragibi destekliyorum, jimnastik logosunu degil

Yorum

• arkadaşlar doya doya bakın son dakkalarımız, malum 3-5 sene avrupaya gidemeyeceğiz..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Olcan o golü atsaydı belki daha farklı olurdu ama kısmet değilmiş.

Yorum

• İki PSV maçındaki oyun çok şaşırttı beni.Şampiyonlar ligindeki dirayetli,kontrollü,akıllı onca maçtan sonra çok şaşırttı.Canınız sağolsun...Yazın sonlarından bütün kışa uzanan uzun bir sürede, Avrupa'nın önemli futbol şehirlerinde,stadyumlarında bordo maviyi zevkle,tutkuyla ve çokça da gururlanarak izledik.Bu tad ve heyecan için çok teşekkürler Trabzonspor...İyi ki varsın!
              En son highlander tarafından düzenlendi; 23.02.2012, 21:54.
              Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
              Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
              Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• Valla ben bu takımın ilk defa Ağustos ayını geçtiğini gördüm beyler sizi bilmem ama ben memnunum
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  UEFA'da bize 8 atmadığı için PSV'ye teşekkür etmeliyiz! İyi ki rakip Liverpool değildi!
                  Geçen sene onla da oynadık kardeşim rahat ol...

Şenol hoca gidiyosa mourinho gelsin , yok mourinho gelmeyecekse hiç bir yere gidemez , mourinhodan başka kimse şenol hocadan iyi yönetemez bu takımı...
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Colman ilk Dakikalarda Forvet arkasinda iyidi ama . Bana göre ön libero degil zaten.Olcana pasi süperdi.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Burak oynuyor mu daha :d

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamamda biz göz göre göre elendik. Stoper alsaydik farkli olmazmiydi? En azindan evinde kaybetmezdin. Rezil defansin sorumlusu Yönetim degil mi?
                        2006 dan beri evinde avrupa kupasi maci kazanamamissin. Avrupa tecrube ister, bi stoperle psvyi gecemezdik. Gs tokatlana tokatlana uefayi almisti.

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne'mi yapsın transfer yaptıysaydı bu takımın hocası değilmi ben oyuncu istiyorum bunlarla olmaz deseydi jaja gibi birisini harcamasaydı başkan sucludur ama sessiz kalan hoca fazlasıyla sucludur
                          Nerden biliyorsun kardesim sessiz kaldigini kendisi iletmistir transfer istedigini yönetime merak etme.

Yorum

• İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol değil mi bu takımı çalıştıran kurgulayan..???

Şenola kızmayacam da kime kızacam malzemeciye mi?

oynattığı futbol ortada.. yoksa bu takım kendi kafasına göre mi oynuyor? Öyleyşe Şenol Hoca saksı niyetine mi saha kenarında duruyor??
                            Oynattığı futbolu taktik olarak değerlendirrisen eksiği yok! Ancak oyuncu oynamayınca, yönetim transfer yapmayınca olan kadro ile bu kadar oluyor, kimse kusura bakmasın. Burada hiç bir taraftar Şenol Güneş'ten daha iyi bilmiyor futbolu!
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak blackrain61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir atasözü vardir: Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.
                              ziya verelim, olmadı samet aybaba var illa yabancı derseniz kapı gibi hugo broosa bi telefon 2 dk'da şampiyonlar ligi çeyrek finalindeyiz

Yorum

• inanmak istemiyorum ya....böyle bir futbol,ruhsuz bir oyun...

düşünüyorumda acaba çok mu şey istiyoruz sadece ellerinden geldiği kadarıyla oynasınlar gözümüz fazlasında yok;canla başla mücadele etsinler isterlerse yenilsinler farketmez ama böyle ruhsuz oyunu hazmedemiyorum...

inter zaferi için teşekkürler ama PSV maçı için canınız sağolsun demiyorum diyemiyorum;
                                oynamadınız ki elimizden bu kadar geliyor diyip kenara çekilelim....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X