İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | PSV Eindhoven 4-1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar 4-1 den sonra 8 yememizi istiyordu.
Yorum
-
İki PSV maçındaki oyun çok şaşırttı beni.Şampiyonlar ligindeki dirayetli,kontrollü,akıllı onca maçtan sonra çok şaşırttı.Canınız sağolsun...Yazın sonlarından bütün kışa uzanan uzun bir sürede, Avrupa'nın önemli futbol şehirlerinde,stadyumlarında bordo maviyi zevkle,tutkuyla ve çokça da gururlanarak izledik.Bu tad ve heyecan için çok teşekkürler Trabzonspor...İyi ki varsın!En son highlander tarafından düzenlendi; 23.02.2012, 21:54.Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!
Yorum
-
Valla ben bu takımın ilk defa Ağustos ayını geçtiğini gördüm beyler sizi bilmem ama ben memnunumİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'da bize 8 atmadığı için PSV'ye teşekkür etmeliyiz! İyi ki rakip Liverpool değildi!
Şenol hoca gidiyosa mourinho gelsin , yok mourinho gelmeyecekse hiç bir yere gidemez , mourinhodan başka kimse şenol hocadan iyi yönetemez bu takımı...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamda biz göz göre göre elendik. Stoper alsaydik farkli olmazmiydi? En azindan evinde kaybetmezdin. Rezil defansin sorumlusu Yönetim degil mi?
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene'mi yapsın transfer yaptıysaydı bu takımın hocası değilmi ben oyuncu istiyorum bunlarla olmaz deseydi jaja gibi birisini harcamasaydı başkan sucludur ama sessiz kalan hoca fazlasıyla sucludur
Yorum
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol değil mi bu takımı çalıştıran kurgulayan..???
Şenola kızmayacam da kime kızacam malzemeciye mi?
oynattığı futbol ortada.. yoksa bu takım kendi kafasına göre mi oynuyor? Öyleyşe Şenol Hoca saksı niyetine mi saha kenarında duruyor??Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak blackrain61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir atasözü vardir: Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.
Yorum
-
inanmak istemiyorum ya....böyle bir futbol,ruhsuz bir oyun...
düşünüyorumda acaba çok mu şey istiyoruz sadece ellerinden geldiği kadarıyla oynasınlar gözümüz fazlasında yok;canla başla mücadele etsinler isterlerse yenilsinler farketmez ama böyle ruhsuz oyunu hazmedemiyorum...
inter zaferi için teşekkürler ama PSV maçı için canınız sağolsun demiyorum diyemiyorum;
oynamadınız ki elimizden bu kadar geliyor diyip kenara çekilelim....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum