Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | PSV Eindhoven 4-1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hersene final oynayan takimin subatta elenmesi skandal gercekten.

Yorum

• Rezil olduk ama oyunumuzla. Hırsızlık yaparak değil.(sayın bazı misafirler)

Yorum

• O kadar hata yapiyoruz ki hangisini elestirecegimi sasiriyorum anasini satayim. Insaf ya. Biz de insaniz be...
        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Hoş bir veda olmadı, bomba gibi bir başlangıç yapıp mum gibi söndük. Tek isteğim var, yönetim artık kendini kandırmasın ! Transfer yapamıyoruz, futbolcu alamıyoruz desinler ama kendi yalanlarına bizi inandırmaya çalışmasınlar.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk maçta oynanan futbol ve skor zaten bu maçın habercisi iken bu kadar sitemkar olmaya gerek yok.Her yönü ile ders alınacak bir takım psv.Hem taktik hem fiziksel hemde oyuncu tercihlerinde mükemmel bir işleyiş var.Takdir etmemek mümkün değil.
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Adamlar becerip bir stoper alamadi be. Yaziklar olsun.
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Her sene az daha iyi az daha iyi olacaksak Şubat ayında elenmemiz çok da üzülecek bir şey değil. Seneye hangi ayda eleniyoruz Allah'ın izniyle?

Yorum

• Bizim başkan PSV başkanına kişisel borç versin 4 taksitle geri alsın böyle olmuyor ekinler yeşermiyor.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senol Günes'e giydirenler... Bu takimin Stoper eksigi varmi? Var....Transferleri kim yapiyor? Yönetim...

Bir keren olsun dogru kisiyi elestirin. Eger su takimda adam gibi Stoper olsaydi Senol Hoca ile bu turu gecerdik. Gecemeseydik Senol Hocayi elestirirdik, eyvallah. Ama gel görki Yönetim izin vermedi.

Bir atasözü vardir: Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.

Yorum

• evettttttttttt

bu maçın skorunu da bildik

bjk maçı nı söylimmi

bjk 1*3 yenilecek,,,,,

hadi ben kaçar
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Dogru bjk macini seyretmeye. Insallah gececekler turu. Ülke puani cok önemli. Sike yüzünden zaten itibar kalmadi avrupada bari bir takimimiz basarili olsun

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim gibi az çok 1461 Trabzon maçlarını takip eden kişilere bir sorum var, Abdullah Karmil'in Mustafa'dan ne eksiği var?

Hatta ve hatta fazlası da vardır, bu kadar eminim.
                          Abdullah Mustafa'nın yanında Pique kalır.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hersene final oynayan takimin subatta elenmesi skandal gercekten.
                            Tamamda biz göz göre göre elendik. Stoper alsaydik farkli olmazmiydi? En azindan evinde kaybetmezdin. Rezil defansin sorumlusu Yönetim degil mi?
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her sene az daha iyi az daha iyi olacaksak Şubat ayında elenmemiz çok da üzülecek bir şey değil. Seneye hangi ayda eleniyoruz Allah'ın izniyle?
                              Seneye Avrupa'ya gidebilsek iyiydi.

Yorum

• bütün pislik d smart'ta. uğursuz herifler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X