Hersene final oynayan takimin subatta elenmesi skandal gercekten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | PSV Eindhoven 4-1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hoş bir veda olmadı, bomba gibi bir başlangıç yapıp mum gibi söndük. Tek isteğim var, yönetim artık kendini kandırmasın ! Transfer yapamıyoruz, futbolcu alamıyoruz desinler ama kendi yalanlarına bizi inandırmaya çalışmasınlar.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk maçta oynanan futbol ve skor zaten bu maçın habercisi iken bu kadar sitemkar olmaya gerek yok.Her yönü ile ders alınacak bir takım psv.Hem taktik hem fiziksel hemde oyuncu tercihlerinde mükemmel bir işleyiş var.Takdir etmemek mümkün değil.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Günes'e giydirenler...Bu takimin Stoper eksigi varmi? Var....Transferleri kim yapiyor? Yönetim...
Bir keren olsun dogru kisiyi elestirin. Eger su takimda adam gibi Stoper olsaydi Senol Hoca ile bu turu gecerdik. Gecemeseydik Senol Hocayi elestirirdik, eyvallah. Ama gel görki Yönetim izin vermedi.
Bir atasözü vardir: Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim gibi az çok 1461 Trabzon maçlarını takip eden kişilere bir sorum var, Abdullah Karmil'in Mustafa'dan ne eksiği var?
Hatta ve hatta fazlası da vardır, bu kadar eminim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHersene final oynayan takimin subatta elenmesi skandal gercekten.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene az daha iyi az daha iyi olacaksak Şubat ayında elenmemiz çok da üzülecek bir şey değil. Seneye hangi ayda eleniyoruz Allah'ın izniyle?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum