Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | PSV Eindhoven 4-1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• baska bahara artik
    Interde zaferide bu oyuncular yasatti
    SLde 7 puani da bu oyuncular topladi
    elestirilecek biri varsa o da baskandir
    Glo zaten sürekli sakat neden 1 adam alinmaz
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol değil mi bu takımı çalıştıran kurgulayan..???

Şenola kızmayacam da kime kızacam malzemeciye mi?

oynattığı futbol ortada.. yoksa bu takım kendi kafasına göre mi oynuyor? Öyleyşe Şenol Hoca saksı niyetine mi saha kenarında duruyor??
      Mesela kendine kiz!!!
      Niye???
      Bunun nedeni Cumhuriyete veya daha öncesine dayanir. Yani kisacasi bazi ülkeler bazi seyler önemli olan seyler bizden daha cok önem verdigi icin, hobilerinde bile bizden cok ama cok ilerideler.
      Yani egitimden basla, altyapidan devam et vs. vs. .....

Yani karsinda PSV vardi ve bugün cok kötüy oynadin, 1-2 gol fazla yedin ve elendin. Bitti! Yikmadan yakmadan tas üstüne tas koyalim... Senol Günes bizim hocamiz ve onu kazanalim, onun ayarinda bizim kimsemiz nerdeyse yok.

Yorum

• UEFA'da bize 8 atmadığı için PSV'ye teşekkür etmeliyiz! İyi ki rakip Liverpool değildi!
        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dogru bjk macini seyretmeye. Insallah gececekler turu. Ülke puani cok önemli. Sike yüzünden zaten itibar kalmadi avrupada bari bir takimimiz basarili olsun
          Adamlar 4-1 den sonra 8 yememizi istiyordu.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Tek istegim hocanin mac sonu yogun mac trafiginden söz etmemesi. Cok kötüydük kaybettik macin özeti bu

Yorum

• Başkanından futbolcusuna, hocasından taraftarına bu takım BAŞARILIDIR. Yanlışlıklar yapılmış olabilir; eksikler olabilir, bu takımda Aykut' undan Mustafa Yumlu' suna, başkanından Şenol Güneş'e herkese destek olunmalıdır. "Olaşan şartlarda" bu ligin en iyi takımı da Trabzonspor' dur...
              ölene kadar degil öldükten sonra da..

Yorum

• buradaki bazı arkadaşlara söylüyorum..siz nasıl TRABZONSPORlusunuz LAN...takıma hakaret edip duruyorsunuz futbolcu bEğEnmiyorsunuz..az yeseydinizde topçu olsaydınız sizde..sizde hiç şeref yokmu..terinin son damlasına kadar oynayan futbolculara nasıl laf edebiliyorsunuz...takımım başına ne geldiyse sizin gibi adamlardan geldi.bırakın desteklemeyin takımı..biz 3-5 kişi birbirimize yeteriz..
                son sözüm HELAL OLSUN SANA TRABZONUM..HELAL OLSUN SİZE UŞAKLAR..

Yorum

• Ne olursa olsun CANIN SAGOLSUN TRABZONSPORUM

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sibel bugün Aykut'un yerine baska biri oynasaydi, skor nasil olurdu? Dogruyu söyle... Yine 4-1 olurdu, bilemedin 3-1...

Bu takimin sorunu defansta. Orta sahada da iyi degiliz ama bu defans her mac bireysel hatalar yüzünden gol yer, ki yiyorda. Her mac her iki Stoperde hata yapiyor.
                    Kesinlikle öyle Fatih. Ben aksini iddia etmedim zaten. Ama 1 eksik oynamaya mahkum değilim. En azından koşuversin. Utanmasa sahada oturacak. ve ben ilk defa bir Trabzonsporlu oyuncudan nefret etme düzeyine geleceğim. Biraz daha sabır!

Yorum

• Arkadaş ya ligin en kötü transfer politikası bizde herhalde.

Fenerbahçe takımına ya da Galatasaray takımına bir bakın. Bir tane bizim Mustafa, Aykut gibi boş adam var mı. Banko 11 oynuyor bu adamlar bizde 7-8 maçtır. Ayıp yani Mustafa Mersin'de bile oynayamaz banko.
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• Sağlık olsun bu seneki Avrupa maceramız resmen kördüğüm gibiydi.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TRABZONSPORLUYUM TRABZONLUYUM ben canımıda veririm ama canınız sağolsun demiyeceğim
                          hepsine ilk başta hocaya YAZIKLAR olsun YAZIKLAR olsun
                          sakın ha şenol efendiye birşey söyleme çarpılırsın cızzzzzzzzzz olursun gariban ziyaya saldır ma filozofa toz kondurma..
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evettttttttttt

bu maçın skorunu da bildik

bjk maçı nı söylimmi

bjk 1*3 yenilecek,,,,,

hadi ben kaçar
                            Bu maçın skorunu da gerçekten tahmin ettiysen yok artık derim

Yorum

• İlk olarak canibus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Napsin yav senol holca napsin sen söyle yapsin öyle oynatsin Giray ile Yumlu ile bu kadar iste.
                              ne'mi yapsın transfer yaptıysaydı bu takımın hocası değilmi ben oyuncu istiyorum bunlarla olmaz deseydi jaja gibi birisini harcamasaydı başkan sucludur ama sessiz kalan hoca fazlasıyla sucludur

Yorum

• Ali Ece Psv futbolcuları için 3 sene sonra isimlerini çok duyacaksınız .Şimdi en verimli zamanları gibisinden konuşmuştu.

Gerçekten yetenekleri olan futbolcuları fazla .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X