Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İçerdeki maçlarda genellikle zorlanıyoruz geçen haftaki manisa maçı bunun en büyük örneği.. Ben rahat bir maç olacağını düşünmüyorum..
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu maçıda kazanırsak ilk yarı puan kaybettiğimiz 3 takımıda yenmiş olacağız.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İçerdeki maçlarda genellikle zorlanıyoruz geçen haftaki manisa maçı bunun en büyük örneği.. Ben rahat bir maç olacağını düşünmüyorum..
        Puan kaybina tahammülümüz yok,puan kaybedersek sampiyonlugun gidecegini düsünüyorum.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Onur
          Celuskta-Giray-Mustafa-Cech
          Volkan-Aykut-Colman-Olcan
          Halil-Burak

Yorum

• Gekas'ın defans arkasına koşularını engelleyecek bir stoper yok Türkiye Ligi'nde belki Aykut Demir hızıyla. Bizim stoperlerimizin hepsinin yavaş olduğunu düşünürsek çok büyük tehlike.

Yorum

• Gekas defansin arkasina cok kosmaz.....Ekigho ve Zenke yapar.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Kazandık ve bu maça dair şirin(!) misafirlerin yaptıklarını unutmadık.
                Samsunspor taraftarı yaptığı çirkinlikle maça damga vurdu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X