bu macıda alıp kendimize güven aşılamalıyız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ergun Teber ayarında bir adam bize hayatında atabileceği en güzel golünü atmazsa rahat bir galibiyet almamamız için bir neden göremiyorum.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
iyi de biz hala cok kotu oynuyoruz ne farki?kaybedecegimiz kesinlesti suan.
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarim Samsunspor'un Bankasya'ya gidisinde bizim de tuzumuz olur.paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Sonra bizi TRABZON düşürdü derler ... ama 2-0 dan 4-2 yenildikleri İstanbul bebeklerini unuturlar .. O yüzden bu tür takımlara acımayacaksın.. bulduğunu atacaksın !"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Valla Olcan'ı almadan önce Jaja'nın alınmasını önemsemiyordum ama Olcan'ın alınmasıyla beraber Adrian'ın yerine Jaja monte edilirse Olcan, Colman, Jaja, Volkan orta sahasıyla bu ligin tozunu attıracağımızı düşünmeye başladım.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
Belki saçma gelecek size ama Samsun maçında bu hafta sonu ölen taraftarlarımız için kulüp maske yaptırsa taraftarımız taksa nasıl olur..
Örneğin;
Murat Akçelik'in maskesini Yol tarafı kale arkası,
Tuğba Akçelik'in maskelerini Deniz tarafı kale arkası,
Mehmet Erdoğan'ın maskelerini Maraton,
Zeynep Mehmetoğlu’nun maskelerini KapalıJackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki saçma gelecek size ama Samsun maçında bu hafta sonu ölen taraftarlarımız için kulüp maske yaptırsa taraftarımız taksa nasıl olur..
Örneğin;
Murat Akçelik'in maskesini Yol tarafı kale arkası,
Tuğba Akçelik'in maskelerini Deniz tarafı kale arkası,
Mehmet Erdoğan'ın maskelerini Maraton,
Zeynep Mehmetoğlu’nun maskelerini Kapalı''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Celustka Giray Glo(Mustafa) Cech
Volkan Colman Aykut Olcan
Henrique Burak
Ha şöyle çıksak ya sahaya. Sağlı sollu ataklarla yıkarız Samsun'uKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk 3 paragrafa kabul olur da o son kapalı tribün olayı olmaz bence kanımca
Kapalı da bayanlar genellikle bayanlar ve çocuklar olduğu için öyle düşündüm..Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
Twitter hesabı olanlar " vegoltv " adresıne gırıp Ömerçavuşoğlu şerefsizinin Trabzonlulara Pontuslu dedıgını ve gecen hafta Buca-TS maçında Umut'un attıgı golün pasını o zaman Buca forması gıyen sezon sonunda da Trabzon'a transfer oldugunu soyledıgı Sercan Kaya'nın verdiğini söyledi... Sercan o gün kadroda yoktu , bu sahtekarın yalanını ortaya çıkarmak için hesabı olanlar verdıgım adresten yuklensın...Şu şarlatanın foyası ortaya çıksın...
Yorum
-
ya renkdaşlar kusur bakmayın belki yeri değil ama şu a.gücüne destek olunmalı adamları bize yaptıkları haklarını gasp ediyorlar. İBB-A.gücü maçında destek için orda olmalıyız. önce insanız bu çocuklar hayatlarında belkide ilk defa oynuyor bu ligde ki öyle. ne bilim biz herzaman mazlumun ve yarıdıma ihtiyaç olanın yanındayız olacağız.
gelin birlik olalım. ön ayak olalım ve bir de yöneticimize acaba böyle bir başlık açıp görüş alınamaz mı
lütfennnnnnnnnnnnnnnn.(ben Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. derdin hepimizin ki gibi adalet ve hakkın verilmesidir.)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum