Zaten bu maç günlerinde ne var bilmiyorum yağmur çekiyor resmen, bugün hava günlük güneşlik yarın yağmur yağarsa ayvayı yedik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Akyazı bize her hali ile sınıf atlatacak. Üstü kapalı olacak bir kereİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah yağmaz. Yetti gayrı.
Zaten donuyoruz maçta, bi de yağınca tamam.
FIRTINA
Yorum
-
TV'de izleyince bende aynı şeyleri düşünüyorum.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedense A.Aker'de yağmur oldu mu maç daha bir heyecanlı oluyor gözümde.

Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Mac büyük ihtimalle ortada kilitlenecek,buna karsi teknik heyet cözümler üretmeli.
Kanatlari cok iyi kullanmaliyiz,soldan olcan in yaninda sakat degilse volkan da oynamali.
Onlarin yaptigi ortalarin defanstan dönme durumlarina karsilik hücumda da iyi cogalmaliyiz.
Benim favori kadrom;
tolga
celustka giray mustafa cech
volkan aykut colman olcan
halil burak
seklinde."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
12. haftaya kadar maximum puanı alalım ezikler kendi aralarında oynarken puan farkı iyice azalsın..play ofa 5-6 puan farkla geride girersek şampiyon olma ihtimalımız herkesten fazla..samsun maçı hani derler ya oynamadan 3 puan alamazsın o tür bir maç oynayıp 3 puanımızı alacağız inşallah...
play of bizim işimiz.En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 14.01.2012, 18:28.
Yorum
-
Ben bu mactan cok cekiniyorum.İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12. haftaya kadar maximum puanı alalım ezikler kendi aralarında oynarken puan farkı iyice azalsın..play ofa 5-6 puan farkla geride girersek şampiyon olma ihtimalımız herkesten fazla..samsun maçı hani derler ya oynamadan 3 puan alamazsın o tür bir maç oynayıp 3 puanımızı alacağız inşallah...
play of bizim işimiz.
Icimdeki ses nedense bu macta puan kaybedebilecegimizi söylüyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTV'de izleyince bende aynı şeyleri düşünüyorum.
çahal
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum