Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaten bu maç günlerinde ne var bilmiyorum yağmur çekiyor resmen, bugün hava günlük güneşlik yarın yağmur yağarsa ayvayı yedik.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İnşallah yağmaz. Yetti gayrı. Zaten donuyoruz maçta, bi de yağınca tamam.

Yorum

• Nedense A.Aker'de yağmur oldu mu maç daha bir heyecanlı oluyor gözümde.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Aynen özellikle o yağmurluklar tribünlere bir renk katıyor

Yorum

• Orası öyle, bir de herkes mecburen ayağa kalkıyor. Oh oluyor.

Yorum

• haydaa ben bugün zannediyordum maçı

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnşallah yağmaz. Yetti gayrı. Zaten donuyoruz maçta, bi de yağınca tamam.
                Akyazı bize her hali ile sınıf atlatacak. Üstü kapalı olacak bir kere
                FIRTINA

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nedense A.Aker'de yağmur oldu mu maç daha bir heyecanlı oluyor gözümde.

TV'de izleyince bende aynı şeyleri düşünüyorum.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• yağmurluklar olunca sanki arjantin liginde boca juniors taraftarını izlemiş gibi oluyorum mükemmel görüntü oluyor
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yunus yildirim cok kötü bir hakem,Türkiyede cüneyt cakir dahil iyi bir hakem yok,ayri bir konu.

Isimizi hakeme birakmadan saglam kaziga baglamaliyiz.

Bu da ancak yarinki maca firtina gibi baslamakla mümkündür.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Tribünde yağmurdan dolayı sırılsıklam olmayı çok seviyorum.
                        En güzel örneği ise Liverpool maçı.
                        Donuma kadar
                        Hamiş

Yorum

• Mac büyük ihtimalle ortada kilitlenecek,buna karsi teknik heyet cözümler üretmeli.

Kanatlari cok iyi kullanmaliyiz,soldan olcan in yaninda sakat degilse volkan da oynamali.

Onlarin yaptigi ortalarin defanstan dönme durumlarina karsilik hücumda da iyi cogalmaliyiz.

Benim favori kadrom;
                          tolga
                          celustka giray mustafa cech
                          volkan aykut colman olcan
                          halil burak
                          seklinde.

Yorum

• 12. haftaya kadar maximum puanı alalım ezikler kendi aralarında oynarken puan farkı iyice azalsın..play ofa 5-6 puan farkla geride girersek şampiyon olma ihtimalımız herkesten fazla..samsun maçı hani derler ya oynamadan 3 puan alamazsın o tür bir maç oynayıp 3 puanımızı alacağız inşallah...
                            play of bizim işimiz.
                            En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 14.01.2012, 18:28.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              12. haftaya kadar maximum puanı alalım ezikler kendi aralarında oynarken puan farkı iyice azalsın..play ofa 5-6 puan farkla geride girersek şampiyon olma ihtimalımız herkesten fazla..samsun maçı hani derler ya oynamadan 3 puan alamazsın o tür bir maç oynayıp 3 puanımızı alacağız inşallah...
                              play of bizim işimiz.
                              Ben bu mactan cok cekiniyorum.

Icimdeki ses nedense bu macta puan kaybedebilecegimizi söylüyor.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TV'de izleyince bende aynı şeyleri düşünüyorum.
                                çahal
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X