Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2-0 dan 4-2 mac veren takıma kendi sahamızda 5 ten az atarsak ki ligin en kaliteli forveti bizde o zaman bu sene boşa geçmiş sayarım....

galatasaray macından sonra samsuna acayip şekilde uyuz oldum o macı kazansalardı galatasaray tıpkı bizim gecen sene yasadıgımız gibi havasını kaybedebilirdi......

Yorum

• Bu maçla birlikte artık çift forvete döneriz inşallah.
      --------------------Tolga----------------
      Celustka---Giray----------Glo(Yetişmezse Mustafa)----Cech
      -----------Aykut-----Colman------------
      Volkan------------------------------Olcan
      ---------Burak-----Halil----------
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bunlara ezelden beri kılım. Bizim maçta köpek gibi koşarlar ama kurtuluşları yok.

Samsunlu olup da Trabzonsporlu olanlar elbette ki vardır, başımızın üzerinde yerleri de vardır ama bu, Samsun'un Anadolu şehirlerinin tamamı gibi İstanbul yalakası ve uşağı olduğu gerçeğini değiştirmez.

"Burası her yer değil, burası şehr-i Samsun" diye pankart açanlar bu yavşaklar değil miydi bizim maçta..?
        En son Ozan Yazıcı tarafından düzenlendi; 08.01.2012, 19:12.
        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Bende samsunluyum ama Trabzonsporluyuz...

Eee ne yapacagiz simdi ?
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kanatlar volkan ve olcana teslim edilmelidir artık.

Yorum

• Ilk yari yenemedigimiz ücüncü takimida yenecegiz ve yolumuza devam edecegiz. Bu macla birlikde dördüncü siraya yerlesecegiz ve zirveye adim adim yaklasacagiz!
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu maci dört gözle bekledim arkadas...insallah samsunsporu dagitip rezil ederiz...
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunlara ezelden beri kılım. Bizim maçta köpek gibi koşarlar ama kurtuluşları yok.

Samsunlu olup da Trabzonsporlu olanlar elbetteki vardır, başımızın üzerinde yerleri de vardır ama bu, Samsun'un Anadolu şehirlerinin tamamı gibi İstanbul yalakası ve uşağı olduğu gerçeğini değiştirmez.

"Burası her yer değil, burası şehr-i Samsun" diye pankart açanlar bu yavşaklar değil miydi bizim maçta..?
                  İnsanların sehirlerine sahip cikip burası Trabzon degil demeleri bir dik durustur ve renktir bizim icinde bir guzellik olmalıdır Rekabet her iki camiayada faydali olur Herkes ispat derdine dusmus buda bizim büyüklüğümüzü heryerin bize Trabzon oldugunu gosterir
                  Ancak fenevlilere birlikte 61. Dk da bize kufur eden Samsunlu BAZI taraftarlara söylenecek soz edilecek kufur bulamıyorum
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Burada fark olur yorumlarını gördüm ya %100 puan kaybederiz.

Yorum

• Samsun'lu olup ta TRABZONSPOR'u tutun demiyoruz. Şehrinizin takımını tutun diyoruz ....
                      61. dakikada TRABZON'a küfredip 34'ü es geçmek ne kadar ezik olduğunuzu, birilerinin yalakası olarak yaşamaya ne kadar alışık olduğunuzu kanıtlıyor ...
                      Siz ve sizin gibiler var ya ( onlar kendilerini bilirler) işte bu yüzden İstanbul'un eziklerinden bile eziksiniz .. En azından onların tek takımı var sizin gibi çift karakterli değiller..

Tekrarlıyorum 6dan aşağısını atarsak uyumam o gece !!!
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Herkes kendi şehrinin takımını tutsa zaten türkiyede istanbul saltanatı olmazdı.

Yorum

• istanbullu var mı ki la?

Yorum

• kemal tokat balonunuda görcek ya şu forum birazda o yüzden istiyorum bu maç çabuk gelsin.
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 17 de 17 diyelim
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• bu hafta kärli bir hafta oldu bizim icin.

en azindan 4. lük icin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X