benim için samsunspor maçı alınacak sadece bir 3 puan maçıdır daha fazlası değil...su akarken testiyi dolduralım...12.haftadan sonra maçlarımız zorlaşıyor..bu puan farkıyla play of oynamanın hiçbir anlamı yok....kendi maçlarımızı mutlaka kazanmalıyız...
Soldan Olcan, sağdan Volkan hallaç pamuğu gibi atar bunları...
TRABZONSPOR Bu ligiçin fazlaŞEREFLİYİZ Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır. ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Arkadaslar yorum yazarken Samsun sehrini ve samsunlulari asagliyarak yorum yapmayın unutmayinki samsunlu olupta bı çok Trabzonspor taraftarı var ..
Samsunlu olupta Trabzonsporlu olan kesim burada ki aşağılanmaları üzerine alınmazlar zaten. Burada aşağılanan, küçük görülen kesim istisnasız her maçın 61. dakikasını Trabzonspor'a küfür ederek geçiren kesimdir. Bunlar Samsun'da ki Trabzonsporlular'dan daha etkin, daha fazla olacaklar ki bu tezahüratlar halen daha devam ediyor.
Dünde yazmıştım bu kişilerin çoğu sadece Samsunsporlu değildir. İçlerinde farklı renkleride barındıranlardır.
Samsunlu olupta Trabzonsporlu olan kesim burada ki aşağılanmaları üzerine alınmazlar zaten. Burada aşağılanan, küçük görülen kesim istisnasız her maçın 61. dakikasını Trabzonspor'a küfür ederek geçiren kesimdir. Bunlar Samsun'da ki Trabzonsporlular'dan daha etkin, daha fazla olacaklar ki bu tezahüratlar halen daha devam ediyor.
Dünde yazmıştım bu kişilerin çoğu sadece Samsunsporlu değildir. İçlerinde farklı renkleride barındıranlardır.
Ben bunlardan sadece samsunu tutanı görmedim.Hep çift pasaportludur.Asıl takımının maçlarına gitme imkanı olmadığından samsun adı altında bize saldırıyorlar.Büyük maçlarda stadlarının dolması çok normal.Nede olsa gerçek takımlarını görmeye geliyorlar.
Yorum