Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Anlamadığım nokta hem bizle rekabet etmeye çalış hem de bizim elimize bakıp düşürme diye bekle.Bu acizliğin taa kendisidir.Bu arada samsunun karadenize kıyısından başka karadenizle hiç bir alakası yoktur.Trabzon taraftarından destek ve takımdan fark bekliyorum.

Yorum

bu mallar haftaya bize patlamasın genede öyle olurda bi bir hafta önce dramatik mağlubiyet alan takım sonraki maçta feci direnir ve sürpriz peşinde koşar inşallah önümüzdeki haftanın sürprizi samsun olmaz rahat bir maç olması dileğiyle hayde uşaklar
      Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

Ecelinize gelinnn!

Yorum

gs'ye 2-0'dan maçı verdiler.Sağolsunlar bize aslan kesilirler şimdi

Yorum

Samasunspor, Karabükspor , Eskişehirspor maçlarını kayıpsız geçmemiz lazım ilk 3'le aramazıda çok puan farkı var

Yorum

bu maci kazanmak cok onemli cunku genelde 4 maci da kazaninca bizim takim onu 7 ye 8 e uzatiyor

Yorum

Defansın klasik zenci tutamama hastalığı baş göstermeşse rahat kazanırız.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

samsun mahalle takımı benzetmesine cuk diye oturan bir takım.Eğer bunlara 3-4 atıp yollamazsak ayıp olur.

Yorum

İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ----------------------tolga-----------------------
                    celustka-----gİray----------mustafa-------cech
                    --------------aykut----------colman-------------
                    henrİque------------alan----------------olcan---
                    ------------------burak----------------------------

??
                    senol hoca serkani kesmez

Yorum

Bu şirine dediğiniz Samsunspor taraftarı son dakikalarda yönetim istifa diye bağıran grup mu acep?
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Samsun gayse'ye karsi 60 macta 7 galibiyet almis. Ben sahsen hic yendigine sahit olmadim zaten.

Neyse bunlari kesinlikle yenmeliyiz. Fark mark umrumda degil, yenelim yeter bana.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          senol hoca serkani kesmez
                          Belediye maçından tek fazla adrian yerine alan oynar gerisi aynen sahada olur.
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Futbolcuların öyle hırslı oynamasını istiyorum ki bu maçta.Bu Fener'in köpeğine öyle bir gol yağdırmalıyız ki futbolcuların hepsi linsanslarını yırtsınlar maçtan sonra.Burak attığı her gol sonrası en ufak sevinç gösterisi yapmayıp topu ağlardan alarak direkt santraya koşmalı.En az 10 gol istiyorum 10.Fenerden sonra nefret ettiğim ikinci takım,gerçi takım demeye bin şahit...

Yorum

Ateş seni çağırıyor !
                              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

Gelin! Hemen yan tarafta olacağım!
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...