Anlamadığım nokta hem bizle rekabet etmeye çalış hem de bizim elimize bakıp düşürme diye bekle.Bu acizliğin taa kendisidir.Bu arada samsunun karadenize kıyısından başka karadenizle hiç bir alakası yoktur.Trabzon taraftarından destek ve takımdan fark bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Defansın klasik zenci tutamama hastalığı baş göstermeşse rahat kazanırız.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
senol hoca serkani kesmezİlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----------------------tolga-----------------------
celustka-----gİray----------mustafa-------cech
--------------aykut----------colman-------------
henrİque------------alan----------------olcan---
------------------burak----------------------------
??
Yorum
-
Samsun gayse'ye karsi 60 macta 7 galibiyet almis.
Ben sahsen hic yendigine sahit olmadim zaten.
Neyse bunlari kesinlikle yenmeliyiz. Fark mark umrumda degil, yenelim yeter bana.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Belediye maçından tek fazla adrian yerine alan oynar gerisi aynen sahada olur.İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol hoca serkani kesmez"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Futbolcuların öyle hırslı oynamasını istiyorum ki bu maçta.Bu Fener'in köpeğine öyle bir gol yağdırmalıyız ki futbolcuların hepsi linsanslarını yırtsınlar maçtan sonra.Burak attığı her gol sonrası en ufak sevinç gösterisi yapmayıp topu ağlardan alarak direkt santraya koşmalı.En az 10 gol istiyorum 10.Fenerden sonra nefret ettiğim ikinci takım,gerçi takım demeye bin şahit...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum