Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

----------------Tolga----------------
    Celustka---Giray-----Mustafa----Cech
    -----------Aykut----Colman----------
    Volkan----------Halil------------Olcan
    ----------------Burak----------------

1 - onur
    2 - glovack
    3 - ferhat
    4 - Serkan
    5 - adrıyan
    6 - alan
    7 - henrı
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

---------------Tolga------------
      Celu-----Giray-------Glo----Cech
      ----------Aykut---Colman-------
      -----Alan-----------------Olcan-
      ----------Burak-(Halil, Henrique)---

Yedekler,

Zeki, Mustafa, Ferhat, Serkan, Adrian, Volkan, (Halil, Henrique kim oynamazsa artik)
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Zor maç olur ama kazanırız.

Yorum

Taraftarın bu maça ilgisi oldukça fazla olur. Bu maçı net bir skorla kazanmamız lazım.

Yorum

nedir bu samsunspor öfkesi

Yorum

.............................tolga
              celu...........giray..................must........cech
              ...............colman.....aykut......olcan
              ...............henri........burak......halil
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

İlk olarak asil suskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonsporla rekabet etmeye calisan bir takim ve sehire karsi öfke olur.

Maca gelince,mutlaka kazanmaliyiz ama kolay olmayacak.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak asil suskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşa katılıyorum nedir bu samsun öfkesi, Şampiyonlukta yolumuza taş mı koydular ne yaptılar acaba?
                  Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

bence fark atacağız zamzunzpor'a

Yorum

Arkadaşlar dünyadan haberiniz mi yok Allah aşkına Adamlar her maç bize küfür ediyor her maçın 61. dakikası küfür ediyor. Açıkçası ben takmıyorum hatta bunları kaale de almanın onlara bir lütuf olduğunu düşünüyorum. Ama niye diye sorarsanız biraz tuhaf oluyor

Bu arada ne zaman bir maç kolay geçecek gibi gözükse o maç çok zor geçiyor.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

Bugün GS ye asist yarışına giren Samsun defansı haftaya bize karşı sıfır hatayla oynayacaktır.Tıpkı geçen hafta GS nin paslaşmalarını elleri belinde izleyen İ.B.B li futbolcuların bugün takım halinde her topa önde basıp 2 li 3 lü pres yapması gibi...

Yorum

İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün GS ye asist yarışına giren Samsun defansı haftaya bize karşı sıfır hatayla oynayacaktır.Tıpkı geçen hafta GS nin paslaşmalarını elleri belinde izleyen İ.B.B li futbolcuların bugün takım halinde her topa önde basıp 2 li 3 lü pres yapması gibi...
                          Niye böyle,neden sevilmiyoruz?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Samsun'un bizi sevmeme nedeni sadece çekememezlik başka bir şey değil. Karadeniz'de bizim nüfusumuz daha fazla biz daha gelişmişiz ama Trabzonspor bizden önde diye bizi sevmiyorlar ve çekemiyorlar. Başka izahı yok.

Bilmem küme düşürmeler filan hepsi hikaye. Onlarda inanmıyor küme düşme meselesine zaten.

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye böyle,neden sevilmiyoruz?
                              Sevilmiyoruz olarak bakmıyorum ben olaya.Olması gereken bize karşı oynadıkları gibi olması.Ama nedense bu takımlar bizim rakiplerimize karşı aynı motivasyonda oynamıyorlar.Geçen haftaki Arifle bu haftaki Arif aynı mıydı?Gol yeyince sinirden deliye döndü,geçen hafta 4 yemiş,pişmiş kelle gibi sırıtıyordu.Bu ruh hali takımına,motivasyona sirayet etmez mi?Profesyonellik eksikliği,istanbul sempatizanlığı diye açıklayabiliriz.Anadoluda oynayan topçuların ve hocaların yüzde 90 ı aynı zamanda bir istanbul takımının taraftarı.Profesyonel değiller,bu da yaptıkları işe yansıyor...

Yorum

Vallahi de billahi de şunlara 6dan aşağı atarsak uyuyamam !!!
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X