Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Volkan'ı yazmayın kadroya arkadaşlar olmuyor sürekli top eziyor isabetli ortası yok zamana ihtiyacı var.
    Volkan'ın oynamaya ihtiyacı var. Sağ açık Volkan sol açık Olcan olmalı hemde her maçta. Henrique ve Burak her maçta ilk 11de olmalı. Halil yedek olmalı artık. Bu şekilde 29. haftaya kadar puan kaybetmeden gideriz. Ondan sonrası çok daha güzel olur.

Yorum

• Hiç rehavete gerek yok.. Bu maç bizim kazanmayı alışkanlık haline getirmeyi başardığımız maç olacak..

Yani bu maç kader maçı, bu maçı alırsan hep hedefin olur?

Ben her zaman agresif oyun sisteminden yanayım, defans bile yapsan agresif olacaksın kardeşim, futbol erkek oyunu, karşındaki oyuncudan çalıp yiyip onu daha fazla motive etmeyeceksin, gerekirse indireceksin,

Olcan ve Colmanın aynı anda sahada olunca Trabzonsporun mahkum oyun sistemini benimseyeceğini düşünmüyorum. Oyunun insiyatifi bundan böyle hep trabzonsporda olacaktır zira...

Ve son olarak her maçta ilk 15 dakikada golü bulmaya çalışacaksın, ilk golün dakikası burada olmalı, ilk 15 dakika dövecek dövecek ve dövecek golu bulacaksın..

Bu maçta Trabzonum galip gelirse bundan sonra kolay kolay kaybetmez tekrar ediyorum kader maçı bu..

Rakip bu hafta biraz daha konsantre gelecektir maça taki ilk golü yiyene kadar.

Yorum

• Bizim fikstüre şimdi baktım. Bjk maçına kadar 9 lig maçı oynayacağız. Bence bu maçlarda takım 9da 9 yapabilir. Belki bursa maçı biraz da antalya maçı zorlayabilir onun dışında 9da 9 yapmamamız için hiçbir neden yok.

Samsun maçının da zor geçeceğini düşünüyorum. Ama öne geçersek de rahat bir maç olacağını düşünüyorum.

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun...
          İnsan ol evlat!

Yorum

• samsunun en buyuk sorunu forvettı onu da çözduler fakat ılk macta gekas neler yapar bıleıyorum kı kendısı hakkındada pek bılgım yok
            Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• samsunada sıvas facıası yasatabılırz 61 ın hesabını sormamız lazım 6-1
              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• azize sevgililer gunu 14 subatta Turkiye' yi sallayacakmis....

samsun cingenelerini kolayca geceriz...
                https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                I never forgive, I never forget..

Yorum

• Cok zor mac. Galatasaray macinin 2. yarisindaki acizliklerine kimse aldanmasin.

Bu macta takimi 4-4-2 oynatsin hoca.

--------Burak-Halil---------
                  Olcan-Colman-Aykut-Volkan

Yorum

• Rahat 5-0 alırız,plakayı yazarız,en az 3 fark olur gibi yorumları hayretle okuyorum,
                    üst üste aldığımız 3 galibiyetin anlam kazanması için mutlaka Samsunu yenmemiz lazım,
                    yeneceğimize de inanıyorum, ama forumda uçuşan zihniyet le çok zor diyorum.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk yarıda yaptıkları pisliklere cevabımızı sahada vermeliyiz....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• tribünsel anlamda mutlaka bir cevap verilmedilir. geri kalınmamalıdır.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Elbette bir sıfır olsun bizim olsun ama, bu mantıksızlara ilk yarıda beleşe almış oldukları 1 puanın ve tribünlerinde yaptıklarının hesabını sağlam kesmemiz lazım...Burak inşallah erken bir gol atıp, hat-trick yaparsın.

Yorum

• bende ilk önce 1-0 olsun bizim olsun diyorum ama , atabailirsek te daha fazlasını atmalıyız...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• burağın ekürisi artık halil değil henrique olmalı..sağda da adrian değil alanzinho..halil ve adrianı begenmiyorum..
                              anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elbette bir sıfır olsun bizim olsun ama, bu mantıksızlara ilk yarıda beleşe almış oldukları 1 puanın ve tribünlerinde yaptıklarının hesabını sağlam kesmemiz lazım...Burak inşallah erken bir gol atıp, hat-trick yaparsın.
                                İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende ilk önce 1-0 olsun bizim olsun diyorum ama , atabailirsek te daha fazlasını atmalıyız...
                                Aynen işin özeti bu,önce bi yıkalım sonrası vicdanımıza
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X