Samsun da hiçbişey yok,çok rahat yeneriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Rakipleri sürekli favori gösterdigim zaman bana kiziyordunuz ama.İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 lerin havada uçuştuğu rahat yeneriz yorumlarının tavan yaptığı maçlarda yüzde 90 puan kaybediyoruz. Hatırlatayım istedim...
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İbb maçını kazanamasaydık,başlığa girip en çok Burak Yılmaz ı eleştirecektim...ama adam yine galibiyetin mimarı oldu ve yorumumu beynime geri tıktı,fakat yine de yorum yapmadan geçemeyeceğim...şimdi 19 gol atan adam eleştirilir mi demeyin,Burak ın aldığı her topu istisnasız kaleye vurması hiç doğru bişey değil,ibb maçında o kadar o kadar müsait durumda arkadaşlarını hiç ama hiç görmedi ya da göremedi...bu özelliğini geliştirmesi çok önemli,yoksa sıkı takımlar karşısında pozisyonsuz maç bitirebiliriz.........
Yorum
-
Bu maç herhangi bir maç değil.Eğer oynarsa Gekas'a çok dikkat etmek lazım ulan bu adamı samsun nasıl aldı anlamış değilim.Vurup dağıtalım bunları kümeye yollayalımTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakipleri sürekli favori gösterdigim zaman bana kiziyordunuz ama.
Samsunu Favori göstermek biraz acayip olmazmi?
Ama worldmaster hakli, cok kolay gözüken maclarda puan kaybediyoruzNefsin icin sevme
Yorum
-
Gekas transferiyle bu macin favorisi samsunspordur diyorum.İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsunu Favori göstermek biraz acayip olmazmi?
Ama worldmaster hakli, cok kolay gözüken maclarda puan kaybediyoruz
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Burak maça çıkmıyormuİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGekas transferiyle bu macin favorisi samsunspordur diyorum.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
benim aklimdan gecen skor 6-0!
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir 5-0 gibi bir skor beni ancak rahatlatır.
Yorum
-
bu dedidigin samsun maci icin gecerli olmaz, bunlar bitik, 30 dakikalik kondisyonlari var.
gol gec gelebilir ama cok gelecek
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 lerin havada uçuştuğu rahat yeneriz yorumlarının tavan yaptığı maçlarda yüzde 90 puan kaybediyoruz. Hatırlatayım istedim...
Yorum
-
ben bu maçın havasını kayseri maçının havasında görüyorum,yada gecen seneki sivas maçı hatırlarsınız, oyuncular taraftarın samsuna nasıl baktıgını iyi biliyor ona göre hazırlanırlar ,sivas ve kayseriye nasıl hazırlandılarsa bu maçada aynı psikolojiyle hazırlanırlar diye düşünüyorum. O yüzden handikaplı Trabzon
Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum