Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsun da hiçbişey yok,çok rahat yeneriz
    .....

Yorum

• 3-5 lerin havada uçuştuğu rahat yeneriz yorumlarının tavan yaptığı maçlarda yüzde 90 puan kaybediyoruz. Hatırlatayım istedim...
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3-5 lerin havada uçuştuğu rahat yeneriz yorumlarının tavan yaptığı maçlarda yüzde 90 puan kaybediyoruz. Hatırlatayım istedim...
        Rakipleri sürekli favori gösterdigim zaman bana kiziyordunuz ama.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İbb maçını kazanamasaydık,başlığa girip en çok Burak Yılmaz ı eleştirecektim...ama adam yine galibiyetin mimarı oldu ve yorumumu beynime geri tıktı,fakat yine de yorum yapmadan geçemeyeceğim...şimdi 19 gol atan adam eleştirilir mi demeyin,Burak ın aldığı her topu istisnasız kaleye vurması hiç doğru bişey değil,ibb maçında o kadar o kadar müsait durumda arkadaşlarını hiç ama hiç görmedi ya da göremedi...bu özelliğini geliştirmesi çok önemli,yoksa sıkı takımlar karşısında pozisyonsuz maç bitirebiliriz....
          .....

Yorum

• Bu maç herhangi bir maç değil.Eğer oynarsa Gekas'a çok dikkat etmek lazım ulan bu adamı samsun nasıl aldı anlamış değilim.Vurup dağıtalım bunları kümeye yollayalım
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rakipleri sürekli favori gösterdigim zaman bana kiziyordunuz ama.

Samsunu Favori göstermek biraz acayip olmazmi?

Ama worldmaster hakli, cok kolay gözüken maclarda puan kaybediyoruz
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Samsunu Favori göstermek biraz acayip olmazmi?

Ama worldmaster hakli, cok kolay gözüken maclarda puan kaybediyoruz
                Gekas transferiyle bu macin favorisi samsunspordur diyorum.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gekas transferiyle bu macin favorisi samsunspordur diyorum.
                  Burak maça çıkmıyormu
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Burağın olduğu yerde ben sadece rooney messi ve ronaldoyu kıyaslarım gekasta kimmiş ?

Yorum

• benim aklimdan gecen skor 6-0!

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şöyle bir 5-0 gibi bir skor beni ancak rahatlatır.

Yorum

• bu dedidigin samsun maci icin gecerli olmaz, bunlar bitik, 30 dakikalik kondisyonlari var.

gol gec gelebilir ama cok gelecek

İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3-5 lerin havada uçuştuğu rahat yeneriz yorumlarının tavan yaptığı maçlarda yüzde 90 puan kaybediyoruz. Hatırlatayım istedim...

Yorum

• Herkesin fark beklediği bir maç...
                          Hem de ortak görüş (:
                          Yeter ki kazanalım...
                          Mümkünse rahat olsun (:
                          Hamiş

Yorum

• ben bu maçın havasını kayseri maçının havasında görüyorum,yada gecen seneki sivas maçı hatırlarsınız, oyuncular taraftarın samsuna nasıl baktıgını iyi biliyor ona göre hazırlanırlar ,sivas ve kayseriye nasıl hazırlandılarsa bu maçada aynı psikolojiyle hazırlanırlar diye düşünüyorum. O yüzden handikaplı Trabzon
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• samsundaki forvet Sabri eksikliğini göz önünde bulundurarak , handikapı rahat aşarız diyorum
                              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Kazanamamız gereken bir maç önümüzde ki her maç gibi.. 1-0 olsa bile olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X