İlk olarak TSelif tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Evet,bende simdi gördüm 34.dakikada atilan siyah balonlari.İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abla 34'ü gösterdi.61'i göstermedi...
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
ince ince yasemince diyorsun yaniİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica 30.dakikada burak in kaleciyle karsi kaldigi pozisyonda ofsayt kaldirildi ama yokmus.
Hakemler gercekten inceden inceye bizi dogramislar.

Yorum
-
Abi Zayette maci tamamladi ya bu bile yeter !İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica 30.dakikada burak in kaleciyle karsi kaldigi pozisyonda ofsayt kaldirildi ama yokmus.
Hakemler gercekten inceden inceye bizi dogramislar.
Tam Kazma, kazma bile az !...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Maçtan bir kaç gün önce imza atmış, takımla 1-2 antreman yapmış ve ilk maçına çıkmış bir futbocunun ilk goldeki hareketlerine bakın kaç kişiyi geçmiş kaç kişiyi oyundan düşürmüş? Bir daha izleyin bence..Burak ve Alanzinho buldukları pozisyonlarda Olcana pas vermiş olsalardı (kaleye vurdukları için eleştirmiyorum da yanlış anlaşılmasın) 2 pozisyondan 1 ini mutlaka gol yapacağına inandığım için bana göre ilk maçında gayet olumlu top oynayan bir futbolcu için yok takım oyuncusu olamaz falan demek herhalde biraz insafsizlık olur..
Alanzinho için bugün söylenecek söz yok bence.. Burak'a verdiği ara pas gol olsa ya da vurduğu şut gol olsa şuanda başka şeyler yazılırdı burda..
5 milyonluk Adrian bu gün ne yaptı biri söylesin bana? Alanzinho'nun yaptığının çeyreğini yaptı diyebilen var mı sahada? Adrian mı Alanzinho mu? Sonuna kadar Alanzinho derim.. Eskişehire biri verilecekse Adrian verilsin derim o derece... Alanzinho yu eleştiren arkadaşlara bi sorum olacak yedek külübesinde de olsa sahada da olsa bu kadar sorunsuz futbolcumuz varmı başka?Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
Şenol hocamın yaptığı konuşmada "Bu senenin maçlarının bitmesini bekliyoruz.."cümlesi ilginçti...Hocam süreçten tiksinmiş...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Aynen öyle.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de Volkan tutarsa...
Sabır etmek lazım o uşağa.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
* Burak'ın son dakikadaki Zayette'nin yanından " Bak sana avans veriyorum koş al topu " deyip tam heveslenmişken o çalımı basması öyle bir keyif verdiki anlatamam, kendisine iyi bir kapak oldu bana göre
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Evet,Türkiyede bize adaletli yaklasan hakem yok denecek kadar az.İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleince ince yasemince diyorsun yani

Su macta ilk devrenin en az 4 dakika yerine 1 dakika uzatilmasi bir hakem skandalidir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Zayettinin en son derdi topu almaktir bence.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Burak'ın son dakikadaki Zayette'nin yanından " Bak sana avans veriyorum koş al topu " deyip tam heveslenmişken o çalımı basması öyle bir keyif verdiki anlatamam, kendisine iyi bir kapak oldu bana göre
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
.....
Aynen ya. Olcan takıma can getirdi.İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan sahada top sürerken sanki barcelonada oynadığı zamanki ronaldinho
Yorum
-
forumun genelinin hatta stad çıkışındaki genel kitlenin spor yorumcularının hatta teknik ekibin görüşlerinin görüşleri neredeyse benim yazdıklarımla paralel ama siz hala neler diyorsunuz tamam diyorum ve susuyorum bir futbol ulemasısınız.İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüşlerinizin içeriğine saygı duyuyorum, farklı düşünceler olması gayet doğal ama bu yazdıklarınıza bakarak okuduğunuzu ve sahada gördüklerinizi doğru yorumlama konusunda bana akıl verecek durumda olmadığınızı düşünüyorum. Saygılar, sevgiler.
ayrıca benimle ilgili düşüncelerinizle ilgili ufak bir not düşünce teknikleri ve analitik düşünebilme hızlı çözüm ve kısa yoldan maksimum cevap konusunda eğitimliyim matematik müh. olmam bunda doğrudan etkili size anca bundan sonraki hayatınızda bol şans diyebilirim çünkü çok ihtiyacınız olabilir olaylara bakış ve değerlendirmeleriniz açısından...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum