Bu akşam maçı çözen,belediyeyi açan adam Alanzinho'dur..kim hangi gözle seyerediyor maçları bilemem..orta sahada kilidi çözmek bu akşam Alanzinho olmasa hayaldi..herkesin takıma bir faydası vardır,Alanzinho bu akşam üzerine düşeni fazlasıyla yaptı..tebrik ediyorum kendisini..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Olcan kendi kabiliyeti yanında,kabiliyetli uyuyan oyuncularımızında uyanmasına yol açabilir...Buna Edriyn de dahil...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Yok yok eleştirecek onlar her şeyi olur mu eleştirmeden.İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok ayip ediyorsunuz..
adam orda kendi kesesinden bize siyah balon dagitti..
tepki amacli..
acaba aynisini siz yapar miydiniz?
yooo siz hava makinesi getirip hava bastirirdiniz dogru ya..7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Alanzinyo ya Bu lafları ediyorsan senın takımda başka değerlerin var demektir...Onun mevkısınde oynayan hangi oyuncu var hem gol hemde asist yapan????Hiç birini hak etmiyor, Topla hareket eden tek oyuncumuzİlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalibiyet ve birkaç fantastik hareket maalesef yine gözleri fazlasıyla boyamış.
*O kadar ardarda kötü transfer yapmışız ki yeni bir oyuncunun biraz hareketli olması herkesi gaza getirmiş. Tamam daha iyi olacaktır ama Olcan bugünkü futboluyla Trabzonspor'un futbolcusu değil, çünkü:
1-Kollektif futboldan haberi yok
2-Komik hareketleri sonucu önemli pozisyonları harcadık
3-Pozisyon daha devam ederken ellerini kaldırıp hakemle oynaması aptallıktan başka bir şey değil. Maçı bırakıp çenesini çalıştıran oyuncu bu takıma yakışmaz.
Ha, tabii ki bu haliye bile solaçık Halil'den iyidir.
*Alanzinho'yu beğenenleri anlamak mümkün değil. Ne yapmış bugün? Gol? Asist? Eses'e verme durumu olursa bir saniye durmamak lazım.
*Halil tank değil, bozulmuş tank gibi. Bir süre dinlendirilmeli.
*Aykut'un bir-iki maç sonra güzel pas atmaya başlayacağını sananlar yanılıyor. 20 yaşında değil çünkü.
*Adrian'ın 2-3 hafta sadece güçlenme çalışması yapması lazım. Bu haliyle oynaması ona da ceza. Zaten haftaya yerine Serkan oynar.
*Colman'ı ıslak odunla dövmek lazım bugünkü oyunu için.
*Mustafa da Trabzonspor'un oyuncusu değil
Gelelim iyilere,
*Bazen hayalet gibi oluyor ama Cech çok enteresan bir oyuncu, 2. devre çok kritik kademeler yaptı
*Celustka'nın maç konsantrasyonu çok iyi, nazar değmesin
*Henrique fizik olarak kendine gelince en önemli 2. silahımız olacak
*Burak'a laf edenleri anlamıyorum. Yok onu vermemiş bunu almamış, tırı vırı. Geçin bunları. 10 yıldır görmediğimiz ve bir 10 yıl daha göremeyeceğimiz bir golcüyü seyretmenin keyfini çıkarın. Aykut'a kızarken de haklıydı, çünkü o bir winner oyuncu. Neden Aykut'a kızıyorsun değil neden diğerlerine de kızmıyorsun demek gerekir.
Takımımızın eksikleri mevki bazında değil, fiziksel yeterlik ve oyun anlayışı yönünde. Bu anlamda ihtiyacımız olan iki adam oyun kurma becerisi üst düzey bir stoper ve çift yönlü bir orta saha. Ve tabii ki bol fiziksel çalışma.
Günün 3 çirkini hakem, zayatte ve pisligtv'ye rağmen kazanmanın tadını çıkartalım ama fazla hayale kapılmayalım.
Keza Olcan konusunda da bu kadar sert konuşuyorsan senın de yorumla alakalı ve futbolla alaklı uzaktan yakından alakan yok dersem ayıp olur değil mi??Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
* Siz maçtan önce düşünüp işe el atsaydınız ya madem ...İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle34. dk daki siyah balon protestosunda uçan balon kullanılması gerektiğini düşünmek çok mu zordu?Bunu planlayan arkadaş o balonlarla ne olmasını bekliyordu acaba çok merak ettim?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Volkan Şen geldiğinde ona çok umut bağlamıştım ama Benı yanılttı, Olcan konusunda ise yanılmayacağım..
Ama Halil ,2i illa oynatacağım derse Şenol hoca, bazı oyuncularından ve güzel futbldan mahrum kalacağız demektirYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
* Daha ilk maçındaki bir insanı yerden yere vurmakta yine bizim yaşı büyük ama eleştiriye gelince topuzunu kaçıran ! abilerimize özgü bir davranış olsa gerek ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Alanzinho oyuna girip adeta maçı hareketlendirdi... Stadta biz çıldırdık resmen Alanzinho'nun o hareketleriyle... Alanzinho harekete geçince bir ara Colman'da hareketlendi... Adrian çok kötü bir futbol sergilesede ben kızamıyorum Adrian'a. Adrian bence öyle bir patlamaya yapacak ki bizleri gerçekten mahçup edecek. Burak 5-6 pozisyonda bencilce hareketler yaptı rakibin üzerine sürdü pas vermedi vs. Ama sonuçtada atınca atıyor. Tebrikler Trabzonspor'umuz bir yandan sevinirken bir yandanda üzülüyoruz...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Maçı canlı gözle izledim aga.Olcan mükemmel.Alanzinho'ysa maçı kurtaran 2'liden dir.Bu zamana kadar Adrian'ı destekliyordum ama hakikatten ödenen bonservisin altında eziliyor.Paulo'yu desteğe devam.Golü kaçırdı ama sıkıntım yok.Adrian kadar değil.
Birde bir sorum var ajansspor'da 15 bin kadar seyirci izledi dediler.Bana göre rahat 25-30 arası vardı.Resmi ağızdan açıklama duyan varsa yardımcı olabiler mi ? ? ?9 # Osvaldo'
Yorum
-
üstadım aslında aynı dili konuşuyoruz. ama sen benim burağı eleştirdiğimi sanıyosun. eleştirmiyorum, yapması gerekenleri söylüyorum. şimdi gol atıyor sorun yok ama atamadığı zaman bu söylediklerimden dolayı insanlar onun üstüne çok fazla gidicek. çok acımasız bir şekilde eleştirilecek. ben bunları gol attığı zamanda da söylüyorum sadece.İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadasim senin istedigin gibi oynayan takimim olmasini bende isterim ama nasil rezil bir ligte oynadigimizi unutma,fenerasyon ve mhk nin istedigi gibi at kosturdugu bu ligte istediginkadariyi oyna netice almadigin surece ince ince dogranirsin.hedefe ulasmak icin skor uretmeliyiz ve bu asamada bu isi yapan burak icin destek olmaliyiz
yoksa tahta da ben dahil herkesin yazacağı ilk isimdir.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Serkan, volkan ve zokorayi kötü oynamamiza ragmen bu macta hic aramadim. Bu macta kötü oynadik ama bu sezon ilk defa kopuk oynamadik. Aykuta da helal olsun. Ikinci ligden gelip bukadar potansiyeli olan baska bir oyuncu hatirlamiyorum. Hem ofans hemde defans özelligi var, tek calismasi gereken final paslari
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum