İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Bu Zayatte denen adam resmen korku filmi yaşattı bu akşam,her an bir futbolcumuz sakatlanacak diye korku dolu gözlerle izledim mücadeleyi.Böyle kasapların ağır bir şekilde cezalandırılması gerekiyor.Hakem takdir haklarını rakipten yana kullandı.Oyunu yönlendirme ve hücumda çoğalma problemimiz çok bariz bir şekilde ortada.Alanzinho ve Henrique oyuna girince Olcan ve Burak daha rahat oynadılar ve neticesinde golleri bulduk.
Burak Yılmaz'ın gol attıktan sonra dizlerinin üzerinde kayarak kameralara çaprazdan verdiği poz gerçekten bir harika.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
Harbiden yuhhh ama ya.. Resmen Fenerbahçenin düşmemesi için bi taraflarını yırtıyorlarİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır göstermedi. Bir saniye dahi göstermedi. Ne 34 ne de 61 !!!
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
34. dakikada bir ses gelir gibi oldu, ama zaten maçta tribünleri neredeyse hiç göstermedi. bize küfredilirken sesi sonuna kadar açan koçtv, bizim taraftar bağırırken sesi kısmaktan neredeyse sessiz sinemaya döndürdü olayı...İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır göstermedi. Bir saniye dahi göstermedi. Ne 34 ne de 61 !!!
hoca da maç sonu giydirdi koçtv'ye, genel kurulda konuşma yapacak.
çok ağır bir konuşma yapmasını bekliyorum.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetçi Gençler'in organizasyonuydu o bildiğim kadarıyla.
Gurbetci Gencler elestirilecek en son taraftar grubumuzdur bence. Balonlar ucmadiysa ucmadi.
Istanbul'daki her macta on numara destek veriyorlar. Haklarini vermek lazim.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Maçın Özeti
Bugünkü maçı kısaca analiz etmek gerekirse Henrique öncesi ve Henrique sonrası olmak üzere iki kısma ayırmak gerekir diye düşünüyorum. Halil'in hücum hattını adeta kördüğüm gibi bağladığı bir zamanda oyuna giren Henrique hem adam eksilterek hem de topu olumlu kullanarak hücuma büyük zenginlik kattı. Gol de bu şekilde geldi.
Henrique oyuna girmeden önce Olcan-Burak-Halil halkası bir türlü öldürücü hamleyi yapamıyordu çünkü bu halkada yer alan Halil aldığı hemen her topu rakibe hediye etti. Dolayısıyla gol bulmamız gereken bölgede isabetli paslar yapamayınca İbb kalesinde etkili olamadık. Orta alanda yer alan Colman ve Aykut ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Lakin Adrian'ın ne yapmaya çalıştığını anlamak gerçekten zordu. Bana göre maçta hiçbir varlık gösteremedi. Alanzinho'nun oyuna girmesiyle orta alandaki isabetli pas sayımız arttı ve hücuma daha etkili bir şekilde çıkabildik. Bununla birlikte Henrique oyuna girmeden halihazırda top kayıpları devam eden Halil ile golü bulmak oldukça zordu. Şenol hoca Alanzinho hamlesinden sonra Henrique'yi de fazla geç kalmadan oyuna sürdü ve neticesinde birkaç dakika sonra golü bulduk.
Bunların dışında ilk golde Olcan'ın topu Burak'a taşıması ve Burak'ın Henrique ile girdiği verkaç sonucunda pozisyonu gol ile neticelendirmesi gerçekten harikaydı.
Son olarak dikkat çekilmesi gereken bir nokta daha varki o da Kasap Zayatte denilen şerefsizin oyuncularımızı sakatlamak için elinden geleni yapmasıydı. Tepkimizi bir şekilde göstermemiz lazım.
Yorum
-
Olcan'nın ilk maçta oynadığı " verimli " futbolunu görmezden gelip her futbolcunun bir maçta 40 tane yaptığı hareketleri sebebiyle " aptallık" ile itham eden .
Alanzinho'nun oyununu özellikle defansif anlamda ekstra geliştirdiği , ofansif anlamda da görevini fazlasıyla yerine getirip takımı 60 dakika olmadığı kadar ileriye taşıyıp orda tuttuğunu görmezden gelmek .
Burapın yaptığı terbiyesizliğe ise " winner " kılıfı ile meşru görmek benim saygı duyacağım bir yorum değildir . Bu düşünce tarzında emre " winner"ların şahı olur . Yazan abim kardeşim renktaşım kusura bakmasın ." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
Evet, cok uzun olmamakla beraber gosterdiler, siyah balonlar falan vardi.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle34'de gösterdi ya hatta ben ne alaka 34 dedim, balonlar da siyahtı.
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cok güzel bir gönüntü. Drogba'yi bize gelmeye ikna eder bence, Yönetim istesin yeterki.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
tabiki ;İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman futboldan iyi anlayan biri olarak değerli yorumlarınızı paylaşın da biz de biraz faydalanalım.
takım halinde vasatın biraz üstünde oynadık iyi sayılabilir bir performans (mükemmel harika filan değil)
olcan hakkında söylediklerinizle ilgili olarak takımın iyi görüntü vermesinin baş mimarlarından kendisi ibb sağ beki cihan çakılı kaldı karşısında ve onu oyundan almak zorunda kaldılar.
adrian gene ölü toprağını atamadı vasatı aşamadı.
burak hiç bir futbolcuya hakeret etme hakkına sahip değildir. herkes özveriyle oynuyor takımdakiler ağası değil burak kaldıki 2 gol atması veya şuana kadar 19 gol atması onun takımın sahibiymiş gibi davranmasını gerektirmez.
alanzinho oyuna girip fantastic hareketler yapması bişey fark etmez demek abestle iştikaldir hareketlerini geçtim o oyuna girdikten sonra orta sahadan hucuma çıkışlarımız gözle görülür biçimde pozitif şekilde arttı.
kendi futbolcularımızı beğenmeyip elalemin tavuğuna kaz diyen taraftar profili anca trabzonda olurdu zaten oda oluyor.
daha objektif ve analitik düşünerek oyunu okuduğunuzda söylediklerimi daha iyi anlarsınız.
öyle burda forumda şu şöyleydi bu böyleydi herkes der.
o yüzden burda futbolcuların kellesini almadan bi kez daha düşünün derim...
saygılar...
Yorum
-
Sanırım Olcan da kayarak yanına geldi dizüstü. O pozisyonu yanyana nerden bulabiliriz (foto olarak)İlk olarak delidalga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz'ın gol attıktan sonra dizlerinin üzerinde kayarak kameralara çaprazdan verdiği poz gerçekten bir harika.
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum