İlk olarak nurver tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
* Görüntüleri izledinizmi peki ? Ligtv ısrarla bizim yaptığımız organizasyonları görmezden gelirken siz ordaki insanları beceriksizlikle suçluyorsunuz.Hani yeni üye olan biri söylese anlayacağımda, bu kadar zamandır burda yapılan işlerin en azından hangi şartlarda yapıldığını tahmin edersiniz ki bu bir BMN organizasyonuda değildi.Hoş Olsa ne olurdu, ne değişirdi.İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki başka organizasyonlarda daha iyi örgütlenilir,daha ses getirici ve daha güzel şeyler yapılır diye umut ediyorum,bunu kazandırmasını bekliyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Yahu arkadas anlayamiyorum..
Orta yasli bi amca elinde balonlar geldi bize verdi..
Bizde ufledik firlattik..
Ne yani adama git bunun ucanindan getir mi deseydik..
Veya bu cumleyi o adama orda soyleyebilen biri cikabilir miydi buda ayrica irdelenmesi gereken bi soru.,
O amca balonlari getirmeseydi suanda elestirecekte bisey bulamayacaktiniz..
Bakin size gun dogdu, elestirin simdi.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Murat hocam ayakta alkışlıyorum..

İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kere de bir şeyi siz planlayın da, her boku eleştirmek zorunda hissetmeyin kendinizi.
Yorum
-
Görüntüleri izledim,izlemesem niye yorum yapayım?Bu konuyu daha fazla uzatmayalım,ama iyi yapılmış bir organizyonu kimse görmezden gelemez.Güzel düşünülmüş,güzel yapılmış bişey kendi hakkını alır...İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Görüntüleri izledinizmi peki ? Ligtv ısrarla bizim yaptığımız organizasyonları görmezden gelirken siz ordaki insanları beceriksizlikle suçluyorsunuz.Hani yeni üye olan biri söylese anlayacağımda, bu kadar zamandır burda yapılan işlerin en azından hangi şartlarda yapıldığını tahmin edersiniz ki bu bir BMN organizasyonuda değildi.Hoş Olsa ne olurdu, ne değişirdi.
Yorum
-
takı geçen seneye göre bariz yavaş oynuyor ve hucum pasları yetenekli topçu kalmadığı için dolambaçlı.bu maçta aynı yavaşlıkta ve dolambaçlıktaydı.ama gol pozisyonları hızlı ve direk paslarla geldi.bunu sürekli hale getirsek sorun kalmıcak ama şüpheliyim.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Maci seyretmedim ama macin nasil gectigini az cok tahmin edebiliyorum.
Su anda görünen gercekler:
1. Alanzinho bu takimin ilk 18´de her daim olmali
2. Colman gönderilip yerine Plasil alinmali
3. Sadece Burak´i degil, bütün takimi rahatlacak lider bir Santrafor alinmali
Eldeki fazlaliklardan ne zaman kurtulacagiz veya kurtulmak istiyoruz mu...“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
zarate midir nedir 2. taban daldığı da daha net penaltıİlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakem maçın başında halil'in pozisyonuna penaltı çalmalıydı, zaten maç çok farklı olurdu o zaman. bir de ofsaytla kesilen net pozisyonumuz var.
beni sevindiren şey, takımın pozisyon vermemesi ve gol yememesi..
zira her maç leblebi gibi gol yiyoruz..
ayrıca sabırla anı oyunu sürdüren ve paniklemeyen takımı da takdir etmek lazım..
eleştirilecek yönlerinin yanında bunu da atlamayalım..Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Yönetimden tek ricam var!!!
Ne olur bu takım bazı final maçlarını İstanbul'da yapsın.. Avrupa kupası gibi şampiyonlar ligi gibi. önemli bazı lig maçlarında falan)
Seyircimize teşekkürler.. Bu zor şartlarda oraya gelen erkekti kadındı coluk çocuk demeden gırtlaklarını yırttarcasına bağıran tüm renktaslarıma defalarca teşekkür ediyorum kendi adıma.. Havasındanmıdır suyundan mıdır bilmem ama bu stat bize uğurlu geliyor
Galibiyetin iyisi kötüsü yok.. 3 puan güzel.. Olcan katkı yapacak bu kesin.. Uzun zaman sonra sol kanada tabiri caizse "cuk" diye yerine oturmuş biri geldi bence..
Bu takım Serkan'sız da yapabiliyormuş bunuda gördük en azından.. Formsuz Serkan'ı dinlendirmek iyi gelecek bence..
Bir de Burak ; hay senin o ayağını öpeyim e mi.. O ne güzel vuruşlar öyle ya.. Nazar değmesin..
Herkes Colman'ı eleştiriyor.. Doğrudur vurdumduymazlık var ama bana göre de en çok top kaptıran da o kapanda o.. topun peşinden en çok o koşuyor pres yapıyor rakibi rahatsız ediyor..
Bir de TRT 3 de maçın tekrarını seyrettim.. Siyah balonları havaya attığımızı özetlerde koymamışlar.. maç esnasında Lig Tv gösterdimi? Eğer göstermediyse yuhh demek istiyorum..
Son sözümde hakeme.. Bizi çok yakacak bunlar.. Ufacık bir fırsat bekliyorlar.. Bir takım bu kadar doğranmaz
Herkese iyi akşamlar..
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum