Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu macin kisa ozeti:Bizim takimda kirmizi goren olmadi,gol yemedik,zayette hayvanina ragmen sakatlanan olmadi,ustuste 3.macimizida kazandik,burak seriye devam ediyor,olcan takima hareket ve renk getirdi,olimpiyatta yineyuzumuz guldu.olumsuzluk olarak bence tek sey var hala adriandan yedigimiz 5milyon euro kazigi nasil cikaracagimizi bilemiyoruz.

Yorum

• Burak ayakta alkislanacak bir performans ortaya koyuyor,helal olsun.

Yalniz burak a bu denli bagli olmak Trabzonspor gibi takima yakismiyor.

Burak in formsuz ve cezali oldugu zamanlar bu takim nasil gol atacak,oldukca düsündürücü.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Görüntüleri izledim,izlemesem niye yorum yapayım?Bu konuyu daha fazla uzatmayalım,ama iyi yapılmış bir organizyonu kimse görmezden gelemez.Güzel düşünülmüş,güzel yapılmış bişey kendi hakkını alır...
        30 bin kişi yürüdüydü Trabzon'da sokaklar inim inim inlediydi. Adeta Trabzon ayağa kalktıydı. Kim gördü o zaman. Çok iyi hatırlıyorum yazılabilicek en ufacık puntalaala geçiştirildiydi medyamızda. Aslında bu durumu en iyi bilen bizleriz.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Görüntüleri izledim,izlemesem niye yorum yapayım?Bu konuyu daha fazla uzatmayalım,ama iyi yapılmış bir organizyonu kimse görmezden gelemez.Güzel düşünülmüş,güzel yapılmış bişey kendi hakkını alır...
          O zaman bu konuyu şöyle bağlayalım.

Sizin de burada herkes kadar yorum yapma, bir şeyler karalama hakkınız olduğu kadar, fikir üretme hakkınız da var.

Her zaman yıkıcı, yok edici değil ara sıra , yol gösteren, şevk veren, fikirlenirizi de sunmanız hepimiz için faydalı olur.

İyi geceler.

Not: Aman karalama yanlış anlaşılmasın, lafın gelişidir.
          En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 07.01.2012, 23:33.
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Şunu itiraf etmezsem de haksızlık etmiş olurum.Bunun bireysel bir çalışma olduğundan haberim yoktu.Bir vatandaş bunu düşünmüş ve yapmış olarak düşünmemiştim.Öyle olduğunu bilsem eleştiri getirmezdim.Bunun bir taraftar örgütü,il örgütü,Bmn vs bir kuruluşun organizasyonu olduğunu düşündüm.Planlı yapılmış ama kötü planlanmış birşey olarak değerlendirdim.Orta yaşlı bir amcanın kendi ürünü olduğundan haberim yoktu.Konuyu uzatmanın gereği yok...

Yorum

• Burak Yılmaz
              Yapmamam gereken bir hareket aykut kardesim den defalarca ozur diledim tekrar diliyorum hirsima yenik dustum bidaha asla tekrarlanmicak...
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• byilmaz17 Burak Yılmaz
                Yapmamam gereken bir hareket aykut kardesim den defalarca ozur diledim tekrar diliyorum hirsima yenik dustum bidaha asla tekrarlanmicak...

Yorum

• halil in 2 net penaltısını konustular mı maratonda trt de?
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Gurbetçi Gençler'in organizasyonuydu o bildiğim kadarıyla.
                    Murat

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Galibiyet ve birkaç fantastik hareket maalesef yine gözleri fazlasıyla boyamış.

*O kadar ardarda kötü transfer yapmışız ki yeni bir oyuncunun biraz hareketli olması herkesi gaza getirmiş. Tamam daha iyi olacaktır ama Olcan bugünkü futboluyla Trabzonspor'un futbolcusu değil, çünkü:
                      1-Kollektif futboldan haberi yok
                      2-Komik hareketleri sonucu önemli pozisyonları harcadık
                      3-Pozisyon daha devam ederken ellerini kaldırıp hakemle oynaması aptallıktan başka bir şey değil. Maçı bırakıp çenesini çalıştıran oyuncu bu takıma yakışmaz.
                      Ha, tabii ki bu haliye bile solaçık Halil'den iyidir.
                      *Alanzinho'yu beğenenleri anlamak mümkün değil. Ne yapmış bugün? Gol? Asist? Eses'e verme durumu olursa bir saniye durmamak lazım.
                      *Halil tank değil, bozulmuş tank gibi. Bir süre dinlendirilmeli.
                      *Aykut'un bir-iki maç sonra güzel pas atmaya başlayacağını sananlar yanılıyor. 20 yaşında değil çünkü.
                      *Adrian'ın 2-3 hafta sadece güçlenme çalışması yapması lazım. Bu haliyle oynaması ona da ceza. Zaten haftaya yerine Serkan oynar.
                      *Colman'ı ıslak odunla dövmek lazım bugünkü oyunu için.
                      *Mustafa da Trabzonspor'un oyuncusu değil

Gelelim iyilere,
                      *Bazen hayalet gibi oluyor ama Cech çok enteresan bir oyuncu, 2. devre çok kritik kademeler yaptı
                      *Celustka'nın maç konsantrasyonu çok iyi, nazar değmesin
                      *Henrique fizik olarak kendine gelince en önemli 2. silahımız olacak
                      *Burak'a laf edenleri anlamıyorum. Yok onu vermemiş bunu almamış, tırı vırı. Geçin bunları. 10 yıldır görmediğimiz ve bir 10 yıl daha göremeyeceğimiz bir golcüyü seyretmenin keyfini çıkarın. Aykut'a kızarken de haklıydı, çünkü o bir winner oyuncu. Neden Aykut'a kızıyorsun değil neden diğerlerine de kızmıyorsun demek gerekir.

Takımımızın eksikleri mevki bazında değil, fiziksel yeterlik ve oyun anlayışı yönünde. Bu anlamda ihtiyacımız olan iki adam oyun kurma becerisi üst düzey bir stoper ve çift yönlü bir orta saha. Ve tabii ki bol fiziksel çalışma.

Günün 3 çirkini hakem, zayatte ve pisligtv'ye rağmen kazanmanın tadını çıkartalım ama fazla hayale kapılmayalım.
                      jester forumda sana üstad, hocam vs diyorlar ya madem burası özgür bir forum bende senin hakkındaki bu yaptığın yoruma dayanarak söyleyeyim üstad hoca diyenlere bişey diyemem ama bana göre ; futbolun f'sinden anladığın yok bu yaptığın yorumlara dayanarak söylüyorum bunu.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak Yılmaz
                        tebrik ettim bak şimdi burak'ı
                        helal
                        2 gol atmasından mühim bu. çünkü 2 gol attı ama gene bencildi
                        En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 07.01.2012, 23:37.

Yorum

• Zokoranin eksikligi hissedildimi?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Helal olsun valla Burak'a.

https://twitter.com/#!/byilmaz17
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galibiyet ve birkaç fantastik hareket maalesef yine gözleri fazlasıyla boyamış.

*O kadar ardarda kötü transfer yapmışız ki yeni bir oyuncunun biraz hareketli olması herkesi gaza getirmiş. Tamam daha iyi olacaktır ama Olcan bugünkü futboluyla Trabzonspor'un futbolcusu değil, çünkü:
                              1-Kollektif futboldan haberi yok
                              2-Komik hareketleri sonucu önemli pozisyonları harcadık
                              3-Pozisyon daha devam ederken ellerini kaldırıp hakemle oynaması aptallıktan başka bir şey değil. Maçı bırakıp çenesini çalıştıran oyuncu bu takıma yakışmaz.
                              Ha, tabii ki bu haliye bile solaçık Halil'den iyidir.
                              *Alanzinho'yu beğenenleri anlamak mümkün değil. Ne yapmış bugün? Gol? Asist? Eses'e verme durumu olursa bir saniye durmamak lazım.
                              *Halil tank değil, bozulmuş tank gibi. Bir süre dinlendirilmeli.
                              *Aykut'un bir-iki maç sonra güzel pas atmaya başlayacağını sananlar yanılıyor. 20 yaşında değil çünkü.
                              *Adrian'ın 2-3 hafta sadece güçlenme çalışması yapması lazım. Bu haliyle oynaması ona da ceza. Zaten haftaya yerine Serkan oynar.
                              *Colman'ı ıslak odunla dövmek lazım bugünkü oyunu için.
                              *Mustafa da Trabzonspor'un oyuncusu değil

Gelelim iyilere,
                              *Bazen hayalet gibi oluyor ama Cech çok enteresan bir oyuncu, 2. devre çok kritik kademeler yaptı
                              *Celustka'nın maç konsantrasyonu çok iyi, nazar değmesin
                              *Henrique fizik olarak kendine gelince en önemli 2. silahımız olacak
                              *Burak'a laf edenleri anlamıyorum. Yok onu vermemiş bunu almamış, tırı vırı. Geçin bunları. 10 yıldır görmediğimiz ve bir 10 yıl daha göremeyeceğimiz bir golcüyü seyretmenin keyfini çıkarın. Aykut'a kızarken de haklıydı, çünkü o bir winner oyuncu. Neden Aykut'a kızıyorsun değil neden diğerlerine de kızmıyorsun demek gerekir.

Takımımızın eksikleri mevki bazında değil, fiziksel yeterlik ve oyun anlayışı yönünde. Bu anlamda ihtiyacımız olan iki adam oyun kurma becerisi üst düzey bir stoper ve çift yönlü bir orta saha. Ve tabii ki bol fiziksel çalışma.

Günün 3 çirkini hakem, zayatte ve pisligtv'ye rağmen kazanmanın tadını çıkartalım ama fazla hayale kapılmayalım.
                              olcan için saydıklarının aynısını burak yapıyor her maç
                              bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir de TRT 3 de maçın tekrarını seyrettim.. Siyah balonları havaya attığımızı özetlerde koymamışlar.. maç esnasında Lig Tv gösterdimi? Eğer göstermediyse yuhh demek istiyorum....
                                Hayır göstermedi. Bir saniye dahi göstermedi. Ne 34 ne de 61 !!!
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X