Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne ugrasmasi? Gecen devraarasinda hem Baskan, hemde Hoca biliyordu Selcugun gidecegini..kampta Selcugun yerine herkesi denedi Hoca, görmediniz mi? Baskan dedigin, futbolcu imzalamiyorsa, yerine adam alir verir Hoca´nin eline, Selcuk´ta 6 ay Kulübede sürünürdü...
    Bunlar doğruysa Şenol hocanın yerinde kimse olmak istemez. Adam sabır abidesi..

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Verilmeyen penaltımızdan kimse bahsetti mi ?

Bünyamin Gezer net penaltı dedi.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Olcan cuk diye oturdu takıma, Adrian ilk yarı bizi 10 kişi bıraktı.

Haftaya Alan ve Paulo 11 başlamalı.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bünyamin Gezer net penaltı dedi.
          Demesine gerek yok, 100% penalti zaten..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• En iyi Zayette ölü Zayette...Adriandan o kadar ümidim olmasına rağmen, bugün deli oldum.Hala ümidim var orası arı

tek kelimeyle alanzinho diyorum.takımı,alanzinho girene kadar olcan ayakta tuttu.alanzinho girince ise bu iki hareketli adam bitirdi işi.

henrique...bu çocuğun yetenekli olduğuna inancım hep tamdı,yavaş yavaş ta gösterecek kendini inşaallah.o asiste dikkat edin,herkesin harcı değil...üstelik bu çocuk hem sol açık hem sağ açık hem forvet hem forvet arkası oynayabiliyor...Çok iyiydi bugün.iki maç 90 dakika oynasın.varsın kötü oynasın ama oynasın.üzerine koyup tıkır tıkır gider.

Hayırlı olsun
            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              51. saniye colman ın bacak arası çalımı

http://www.youtube.com/watch?v=Rd0lpj5Erwg
              Henri'ye bakın çalım sırasında, boşverin çalımı.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunlar doğruysa Şenol hocanın yerinde kimse olmak istemez. Adam sabır abidesi..
                Görünen Köy kilavuz istemez...simdi de Jaja bombasini Hoca´nin eline biraktilar

Hoca´nin artik cikip gerekenleri konusmasi lazim...ortada bir Yönetim var mi, yok mu belli degil...PSV gibi bir takima (kücümsedigimden degil, 2 transferle yarifinale kadar zorlayabilecegimizden) elenecegiz, ona yaniyorum!!!!
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Henri'ye bakın çalım sırasında, boşverin çalımı.

ovvvvvvvv demiş
                  ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                  verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                  Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• Orada asıl şovu Alanzinho yapmış ya, rakibin gölgesini görünce eriyenlere inat döktürmüş.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• enteresandır bu yıl ilk kez bir maçı kesin kazanacağız diye rahat rahat izledim. Çok mu iyi oynadık , hayır. Ama Olimpiyat Stadı'nın ruhundan olsa gerek bir an bile olsa puan kaybdedeceğimizi düşünmedim.
                      Olcan çok iyi oynamadı ama bir iki pozisyonda da olsa kalitesini gösterdi. Onu uzun süredir izleyen biri olarak çok net sçyleyebilirim ki bundan çok daha fazlasını verecektir. Bugün çok heyacanlı olmasından olsa gerek birkaç pozisyonda çok acemi top kayıpları yaptı.
                      Sol taraf olacak artık. Sağ tarafta Volkan'da form tutarsa bir anda iki basamak birden yukarı çıkarız.
                      Aykut fena değildi bugün.
                      Burak'ın Aykut'a bağırmasını hiç tasvip etmiyorum. Bağırmak onu daha çok panikletmekten başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
                      Henrıque kısa süre oynasa da beğedim bugün.
                      Alanzinho'da iyiydi.Alanzinho'yu çok tutan biri olmasam da bir gerçek var ki Adrian bu formuyla Alanzinho'nun tırnağı bile olamaz.
                      Şenol Hoca'nın bu kadar ısrarının tek nedeni olabilir verilen bonservis ücreti.
                      Hala iyi oynadığımız söylenemez ama 3 maç üstüste kazanmak güzel. Bir iki maç daha kazanırsak en azından takımın özgüveni tekrar yerine gelecek.

Yorum

• * Yanlız benim Adrian'dan artık ümidim kalmadı...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Olimpiyattaki maçları seviyorum.

İğrenç bir günümde çok güzel bir galibiyet aldık. Kesinlikle bir seri yapmamız lazım. Bejeke maçına dek tüm maçları kazanabilsek çok iyi olacak.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demesine gerek yok, 100% penalti zaten..

Alıntı yaptığım kişi penaltıdan bahseden oldu mu dedi, ona yazdım ben.

Yoksa penaltı olduğunu inkar eden yok

Yorum

• spiker colmana bu hareketinden sonra baya bir övgü dizmişti.enteresan yakıştırmalar yapmıştı ama aklımda kalmadı...
                              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Adrian çıkarken bazı taraftarlar tarfından yuhalandı ben de zor tuttum kendimi hiç yapmadığım şey ama yuhalayacaktımn nerdeyse bu adamdan bişey olmaz çıplak gözle bunu kesin anladım bidada ümitlenmeye gerek olmadığını gördümolcan ilk maçında böyleyse sonrası güzel görünüyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X