İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerilmeyen penaltımızdan kimse bahsetti mi ?
Bünyamin Gezer net penaltı dedi.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Demesine gerek yok, 100% penalti zaten..İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBünyamin Gezer net penaltı dedi.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
En iyi Zayette ölü Zayette...Adriandan o kadar ümidim olmasına rağmen, bugün deli oldum.Hala ümidim var orası arı
tek kelimeyle alanzinho diyorum.takımı,alanzinho girene kadar olcan ayakta tuttu.alanzinho girince ise bu iki hareketli adam bitirdi işi.
henrique...bu çocuğun yetenekli olduğuna inancım hep tamdı,yavaş yavaş ta gösterecek kendini inşaallah.o asiste dikkat edin,herkesin harcı değil...üstelik bu çocuk hem sol açık hem sağ açık hem forvet hem forvet arkası oynayabiliyor...Çok iyiydi bugün.iki maç 90 dakika oynasın.varsın kötü oynasın ama oynasın.üzerine koyup tıkır tıkır gider.
Hayırlı olsun
Entropi İyidir.
Yorum
-
Henri'ye bakın çalım sırasında, boşverin çalımı.İlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Görünen Köy kilavuz istemez...simdi de Jaja bombasini Hoca´nin eline biraktilarİlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar doğruysa Şenol hocanın yerinde kimse olmak istemez. Adam sabır abidesi..
Hoca´nin artik cikip gerekenleri konusmasi lazim...ortada bir Yönetim var mi, yok mu belli degil...PSV gibi bir takima (kücümsedigimden degil, 2 transferle yarifinale kadar zorlayabilecegimizden) elenecegiz, ona yaniyorum!!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
ovvvvvvvv demişİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenri'ye bakın çalım sırasında, boşverin çalımı.

Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
Orada asıl şovu Alanzinho yapmış ya, rakibin gölgesini görünce eriyenlere inat döktürmüş.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
enteresandır bu yıl ilk kez bir maçı kesin kazanacağız diye rahat rahat izledim. Çok mu iyi oynadık , hayır. Ama Olimpiyat Stadı'nın ruhundan olsa gerek bir an bile olsa puan kaybdedeceğimizi düşünmedim.
Olcan çok iyi oynamadı ama bir iki pozisyonda da olsa kalitesini gösterdi. Onu uzun süredir izleyen biri olarak çok net sçyleyebilirim ki bundan çok daha fazlasını verecektir. Bugün çok heyacanlı olmasından olsa gerek birkaç pozisyonda çok acemi top kayıpları yaptı.
Sol taraf olacak artık. Sağ tarafta Volkan'da form tutarsa bir anda iki basamak birden yukarı çıkarız.
Aykut fena değildi bugün.
Burak'ın Aykut'a bağırmasını hiç tasvip etmiyorum. Bağırmak onu daha çok panikletmekten başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
Henrıque kısa süre oynasa da beğedim bugün.
Alanzinho'da iyiydi.Alanzinho'yu çok tutan biri olmasam da bir gerçek var ki Adrian bu formuyla Alanzinho'nun tırnağı bile olamaz.
Şenol Hoca'nın bu kadar ısrarının tek nedeni olabilir verilen bonservis ücreti.
Hala iyi oynadığımız söylenemez ama 3 maç üstüste kazanmak güzel. Bir iki maç daha kazanırsak en azından takımın özgüveni tekrar yerine gelecek.
Yorum
-
* Yanlız benim Adrian'dan artık ümidim kalmadı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Olimpiyattaki maçları seviyorum.
İğrenç bir günümde çok güzel bir galibiyet aldık. Kesinlikle bir seri yapmamız lazım. Bejeke maçına dek tüm maçları kazanabilsek çok iyi olacak.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemesine gerek yok, 100% penalti zaten..
Alıntı yaptığım kişi penaltıdan bahseden oldu mu dedi, ona yazdım ben.
Yoksa penaltı olduğunu inkar eden yok
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum