Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• henri iki eli arasına almış ''biz yapınca bıdı bıdı colman yapınca aaoowww'' demiş henrinin tepkisi muhteşem yahu
    Entropi İyidir.

Yorum

• İşim dolaysıyla maçın ancak son 10 dakikasını izleyebildim, fakat eve gelirken yolda radyodan takipteydim. Spiker bu maçta sabaha kadar oynansa gol olmaz deyince dış kapıdan binanın kordorlarına giriş yaparken baya sinirliydim Tam merdivenlerden çıkıyordum ki Burak'ın golü geldi, hemen tv yi açtım golün tekrarı dönüyordu ekranda. Sonra izlediğim kadarıyla bizim takım aç kurtlar gibi özellikle Olcan başta olmak üzere rakibe saldırıyordu. Ulan spiker ...... demedim değil Goller geldikçe özellikle o soğukta ve yağmurda dağın başında takımı yalnız bırakmayan taraftarımız için ayrıca sevindim.

Olcan beni yanıltmadı bunu bekliyordum. İzlemedim ama Adrian dan umudu kestim. Henrique de ışık var. DAha iyi olacak. HAlil'in yerine denemekte fayda var. Ah bir de şu Jebrin beklediğim gibi çıkarsa, yönetim bizi yanıltıp bir stoper bir ortasaha bir forvet alırsa...

Bir de Şenol Hocaya özür borcum var, ben de yeni gelen oyuncuyu en az 3 hafta oynatmaz diyenlerdendim. Yanılmışım. Gelen Jaja tarzı oyuncu olursa oynatmaz tabii, ama gelen tam anlamıyla hazır bir Olcan olursa demek ki oynatıyormuş İnşallah Jebrin'i kadroya almayışının sebebi fizik olarak hazır olmayışıdır. Yanlış bilmiyorsam Buca ile arasındaki problemler sebebiyle baya bir süre resmi maç oynamamıştı.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Henri'ye bakın çalım sırasında, boşverin çalımı.

yalnız hocam müthiş yakalamışsın halı sahad öle yapardık biz adamı gıcık etmek için
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Bordo gol gol gol
          Mavi gol gol gol
          yerine
          Hayde Hayde gol hayde Trbzon!

Yorum

• Henrique oyuna girdikten sonra diriydi. Ben bu adamı olimpiyatta Benfica maçında izlemiştim, onda da harikaydı. Bu adam bir olimpiyatta mı oynayabiliyor anlamadım
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Face'de tekrarını izlerken farkettim ben de. Maç içinde çalım sırasında 'offf' dediğimi hatırlıyorum o kadar.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kanyo çalımı
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Henri Allah seni bildiği gibi yapsın
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Olcan'ı çok sevdim...
                    TRABZONSPOR
                    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Kanyo çalımı deniyormus arjantinde
                      her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Maç sonu görüntüleri paylaşıldımı arkadaşlar??

Yorum

• Maci izlemedim ama Olcan ile Alan'in müthis performanslari Adrian'i gölgede birakmis olabilir.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Olcan 'cuk' diye oturdu takıma.

Birilerini hatırlatıyor bana.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bize olcan gibi direk katkı yapacak stoper lazım
                              her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maci izlemedim ama Olcan ile Alan'in müthis performanslari Adrian'i gölgede birakmis olabilir.
                                Adrian geldiğinden beri gölgede zaten

Haftaya Adrian ile Halil yedek, Paulo ve Alan 11 olamlı kesinlikle.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X