Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trt3 özetler
    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Galip gelmek elbette güzel ama

Maalesef takımımız hala tıp oynamıyor ve top oyanaycak gibi de durmuyor

Ne demek istediğimi anlatamam bunu kelimelerle ifade edemiyorum

Şunu söyleyebilirim, Kişisel oyuncuların kişisel hareketleri ile gerek orta sahada gerekse Forvette etkinliğimiz var..

Geniş anlamda değerlendirdiğimde ise; Takım birlikeliği ve paslaşma adına hiçbir şey yok,

Maç boyunca oyuna hukmettiğimiz toplam bir 3 dakka yoktur..

Kım topu alırsa adam eksiltmeden direkt one oynuyor ve böyle olunca da bütün toplar rakipte toplanıyor

Tek gerçek var

TAKIM OYUNU OYNANMASA VE PAS SAYISI ARTTIRILMADIĞI MÜDDETÇE BUTUN MAÇLARDA SIKINTI YAŞAYACAĞIZ
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• artistlik paslar,çalımlar...ikinci yarı pek harikaydı
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Verilmeyen penaltımızdan kimse bahsetti mi ?
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk dakikalarda Olcan'ın bir pozisyonu var ofsayt diye kesildi şutu çekmişti Olcan gol mü oldu auta mı çıktı anlayamadım o pozisyonun tekrarı bir kez dahi gösterilmedi.O pzisyon ofsayt mı acaba?
            Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Arkadaşlar eleştirenleri anlamıyorum. 2 golün dışında 5 net gol pozisyonu verilmeyen kesin bir penaltımız direkten dönen topumuz var. Berbat bir hakem ve kötü hava koşulları. Buna rağmen maçı net bir skorla kazanmışız. Rakibin tek gol pozisyonu yok. Bu takımın geçen hafta Vebo haksız bir şekilde atılana kadar lider Galatasaraya sahayı dar ettiğini unutuyoruz. Tabii ki, golün 80.de gelmesi bütün seyrcileri tedirgin etti. Ama olaya olumlu yönden bakalım artık. Bu gün takımın ilk defa maç boyunca pres yaptığını gördüm. Gerçi zaman zaman bunda başarısız olduk. Ama belediyenin de kurgusunu bozduk. Önümüzde iyi bir fikstür var. Bu rakipleri artık döve döve yenmemiz lazım. İçerde ve deplasmandakı maçlarda takıma son dakikaya kadar destek vermek lazım. Ben daha iyi olacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki kupa maçına çoğunlukla yedeklerle çıkıp diğerlerini Samsun maçına dinlendire biliriz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk dakikalarda Olcan'ın bir pozisyonu var ofsayt diye kesildi şutu çekmişti Olcan gol mü oldu auta mı çıktı anlayamadım o pozisyonun tekrarı bir kez dahi gösterilmedi.O pzisyon ofsayt mı acaba?
                O pozisyon gol oldu ve tekrarı bir daha gösterilmedi.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener 6 ay uğraştı onunla anlaşmak için Avrupa dedi başka birşey demedi kaç kez konuştular Avrupa'dan kulüplerle görüşüyorum olmazsa yurt içindeki tercihim Trabzonspor dedi meğer İstanbul'un Avrupa yakasından bahsediyormuş şerefsiz.
                  Ne ugrasmasi? Gecen devraarasinda hem Baskan, hemde Hoca biliyordu Selcugun gidecegini..kampta Selcugun yerine herkesi denedi Hoca, görmediniz mi? Baskan dedigin, futbolcu imzalamiyorsa, yerine adam alir verir Hoca´nin eline, Selcuk´ta 6 ay Kulübede sürünürdü...
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• stresli oyun sonrası kazanılan maclara bayılıyorum
                    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• burak gecen sezon kac gol atti?
                      https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Maçtaydım
                        İlk yarıyı resmen çöpe attık
                        Colman ve Adrian efendiler yüzünden..
                        Ha bu arada Aykut'ta da bi numara yok
                        Olcan Adın=Orhan Çıkrıkçı
                        'yı gördüm sandım..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stresli oyun sonrası kazanılan maclara bayılıyorum
                          2.goldeki sevinç apayrı oluyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 51. saniye colman ın bacak arası çalımı

ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                            verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                            Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• Oğlumpiyat klasiği

Seyirci mükemmeldi bu havaya rağmen bu kadar taraftar açıkçası ben beklemiyordum ama yine gösterdik büyüklüğümüzü...

Olcan bu takıma ilaç gibi gelecek topu ileriye taşıyacak bir adamımız oldu ben beğendim şahsen...

Burak'a söylenecek söz yok , devam devam devam King
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burak gecen sezon kac gol atti?
                                Bu sezon şimdiye kadar attığı kadar yani 19

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X