İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Aynen katiliyorumİlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian'ın kaç tane hatasını gördünüz Allah aşkına. Bi adrian tutturmuş herkes gidiyor.. Halil'e bakın siz .
Yorum
-
Etme eyleme bu adrianın bu colmanın nesini begendin colmanın yanından geçmeyen yok ayağa attıgı pas yok adrianın bi tane olumlu hareketi yok buna rağmen takım fena değil ben kötüyüz demiyorum ama colman ve adrian bu takımda olmamalı bu 2 oyuncu yerine ayakta top saklayan ve fizik gücü yüksek futbolcu olsa eminim ki kimse stoper istemez evet stoper de lazım ama takımızda orta sahada problem var inş orta saha alırızİlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmayın etmeyin yaa.. Halil hariç ii takım. Halil çıksın gitsin nereye giderse..
Yorum
-
İşte bu bravo arkadaşım doğru teşhisİlk olarak dartie tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopçu kendini hemen belli ediyor..ne uyum ne de başka bir şey..Bkz. Jaja ve şimdi Olcan!!GÜMÜŞHANE
Yorum
-
Vah canım benimİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 14 yaşındayım.Bugüne kadar sol kanat nedir bilmiyordum Trabzonspor'da.
Olcan işte budur diyorum!
ben hiç olmazsa iskender gönen'le büyümüştüm...
Trabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum