adrian'i övenler suna bir baksin, hangi akinimizda gördük onu ?? Aykut Burak Olcan Halil bunlar bir seyler yapiyor rakibe gidiyor kosuyor yardiriyor, OYUN KURUCUMUZ adrian ise ne yapiyor ?? saga kaçip saçma isler yapiyor, azicik baski görünce kendi kalesine kadar gelebilecek korku yasiyor e oha daaa
Adrian'ın kaç tane hatasını gördünüz Allah aşkına. Bi adrian tutturmuş herkes gidiyor.. Halil'e bakın siz .
Hatası mı? Sen bana adrianın adam gibi yaptığı bir hareket söylesene. 2 duan top kullandı deme bana bu adam topçu toopçu! Onuda yapamayacaksa zaten para kazannmasın bu işten. Bu maçı geç ligin ilk haftasındaki manisa maçı hariç adrianın top oynadığı tek maç sayamazsın.
Etme eyleme bu adrianın bu colmanın nesini begendin colmanın yanından geçmeyen yok ayağa attıgı pas yok adrianın bi tane olumlu hareketi yok buna rağmen takım fena değil ben kötüyüz demiyorum ama colman ve adrian bu takımda olmamalı bu 2 oyuncu yerine ayakta top saklayan ve fizik gücü yüksek futbolcu olsa eminim ki kimse stoper istemez evet stoper de lazım ama takımızda orta sahada problem var inş orta saha alırız
Colman bu takımın % 50 sidir.. Ve tartışmasız en iyi oyuncumuzdur.
ligtv de reklam zart lı zurt lu bi reklam var ha işte o adrian halil de hatalı tabi ama halil o kadar geriye gelmesi gerekmiyor senin adrian topu ileriye taşıya bilse halil geriye gelip hata yapmayacak belki de?
Yorum