Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adrian'ın kaç tane hatasını gördünüz Allah aşkına. Bi adrian tutturmuş herkes gidiyor.. Halil'e bakın siz .
    hatasını görmemiz için oyunun içinde olması gerekmez mi
    .....

Yorum

• Olcan'ı çok beğendim. Aykut gayet iyi Celutska sağlam. Halil kötü Adrian etkisiz eleman. Colman vasat. burak bir yakalasa gene takacak.

Yorum

• İkinci bir Umut vakası. Zavallı Adrian.
        Mükemmel oynayan Trabzonspor'u bozuyorsun adamım. Haydi Polonya'ya!

Yorum

• Celustka da oyunun iyilerinden..Serkan' ın yokluğunda bir sağ bek gördük en azından..

Yorum

• Adriana kimse kızmasın hatta böyle devam eder inşallah belki yönetim Jaja konusunda ilerleme sağlar onun yerinde Jaja olsa bu oyunda böyle mi olurdu?

Yorum

Adrian'ın kaç tane hatasını gördünüz Allah aşkına. Bi adrian tutturmuş herkes gidiyor.. Halil'e bakın siz .
              Aynen katiliyorum

Yorum

• ilk yarının yıldızı aykut diyorum başka da bir şey demiyorum..
                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

Yapmayın etmeyin yaa.. Halil hariç ii takım. Halil çıksın gitsin nereye giderse..
                  Etme eyleme bu adrianın bu colmanın nesini begendin colmanın yanından geçmeyen yok ayağa attıgı pas yok adrianın bi tane olumlu hareketi yok buna rağmen takım fena değil ben kötüyüz demiyorum ama colman ve adrian bu takımda olmamalı bu 2 oyuncu yerine ayakta top saklayan ve fizik gücü yüksek futbolcu olsa eminim ki kimse stoper istemez evet stoper de lazım ama takımızda orta sahada problem var inş orta saha alırız

Yorum

• Adrian'dan Jaja beklentisi var herkeste, ondan bu kadar çok eleştiriliyor. Malesef onun kadar kaliteli değil, olanlara destek vermek zorundayız artık.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• halil geçen hafta 2 yarıdan başlayarak dökülüyor....pas atamıyor adam
                      !

Yorum

• Adrian hata yapacak ona kimsenin bir şey dediği yok ama bir iki de top oynaar adam yahu..el insaf bu kadar etkisiz bir 10 numara hangi takımda var!!!

Yorum

• Taraftarımızın genel hastalığı.Eğer birşeyler kötü gidiyorsa ondan sorumlu bir oyuncu oluyor.Geçen sene Umuttu bu sene Adrian
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• adrianın yerinde jaja halilin yerinde cenk tosun .. açtım kapadım gözlerimi

Yorum

• İlk olarak dartie tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Topçu kendini hemen belli ediyor..ne uyum ne de başka bir şey..Bkz. Jaja ve şimdi Olcan!!
                              İşte bu bravo arkadaşım doğru teşhis
                              GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben 14 yaşındayım.Bugüne kadar sol kanat nedir bilmiyordum Trabzonspor'da. Olcan işte budur diyorum!
                                Vah canım benim ben hiç olmazsa iskender gönen'le büyümüştüm...
                                Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X