Aykut bir kac mac daha 90 dakika oynasin biraz alissin ben begeniyorum aykutu zokora donunce fotmayi kapamazsa sasirmam birde su adriani kim izleyip almis merak ediyom beni alsalardi serefsizim daha fazla katki yaparim birde olcani begendim cok hareketli
adrian bu takıma birşey veremiyor.alan oyuna hareket getirebilir..iş işten geçmeden alan oyuna girmeli.eger dk 60 beklersek istanbul oyun değişiklikleri ile bizi zor durumda bırakabiir
Allahım Allahım....çıldıracağım...şu adrian adlı futbolcu hakikaten geçmişinde futbolcu muydu ??? buna 10 milyon dolar veren takımın yöneticileri yönetici midir...arkadaş adam resmen dolanıp duruyor,zerre kadar katkısı yok...berbat üstü berbat....alılma uyum felan hikaye,acilen bu adamdan kurtulmamız lazım...yorgun ve oyundan düşmüş alanzinho bile Adriana 5 çeker
O degil de bizim Sadri Sener ve Nevzat Sakar protokolde Goksel Gumusdag ile baris cubuklarini tutturuyorlardi.
Nasil bir duzen bu ya.
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.” [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Adrian için iyi ya da kötü birşeyler söyleyebilmemiz için ayağına top gelmesi lazım.Adrian için fikirde bulunmamız için ortada birşey yok.Tamamen etkisiz eleman.
Yorum