İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Sakatliktan yeni cikti dedigimiz o iste 1 ayda o kadar agir bir sakatliktan sonra hangi oyuncu hazir hale gelebilmis,tam takim idmanlarina daha yeni basladi,hazir degil diyoruz,kilosu var diyoruz,takmissin hoca oynatmiyor diye,hangi hoca hazir olan iyi olan oyuncuyu oynatmaz.İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarış 1 aydır antreman yapıyor. sakatlıktan yeni çıkmadı. şenol hoca oynatmıyor malesef.
Yorum
-
biz de VIPten girecez. önemli bir maç olsa da ben geçen senelerdeki rakamları arayacağımızı düşünüyorum. (çok soğuk var ve biletler pahalı) sanırım 40.000 oluruz.
tolga
celutska giray yumlu cech
colman aykut
burak adrian olcan
halilOF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Her sene aynı muhabbet. Biletler satılmamış vs. Her sene de o stada gittiğimde, ne hikmetse dolu görüyorum. Yine dolar.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Onlar alıştılar . Dışardaki maçlar 16, hafta içi içerdeki maçlar 18 ..İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul da nasıl hava ....Soğuksa etkiler, millet saat4 te işinde gücünde akşam 7-8 de olsaydı çok iyi olur du...Federasyonun bir kazığı daha
Bu kadar aptal insanlarla nasıl uğraşacağız bilmiyorum
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Ben de henüz almadım biletimi.
Maça gideceğim, stadın oradan almaya çalıcağım biletimi.
Gerçi 2 Olimpiyat maçına girerken bayağı bir sıkıntı çekmiştim ama bu maçta çok fazla seyirci olacağını düşünmüyorum.
Bilet almayanlar için stadın önünden rahatlıkla temin edebileceklerini söyleyebilirim.
Belki bunun için bile maça gelmeyen vardır.
Gelin diye söylüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum