Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocanin olcan i oynatmasi sürpriz olur,sanmiyorum.

Takimin el freni zokora yok bu iyi bir gelisme.
    Bence sürecek cünkü 6 yabancidan ziyade 5 tanesini tercih ediyor hoca...5 olacaksa olcan oynamali. bence oynar.

Zokorayi tartismiyorum bile ölüsü oynar Zaten afrika kupasina gitti yoksa yine oynardi
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Serkan cezalı kadro yaparken ona göre yapalım lütfen

Ayrıca stad yine dolacak buna inanıyorum. Maç günü biletini alacak çok kişi var.

Yorum

Hocanin olcan i oynatmasi sürpriz olur,sanmiyorum.

Takimin el freni zokora yok bu iyi bir gelisme.

El Freni demiyelim ama Son maçlarda bariz düşüşü vardı doğru..
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bu kadroda benden

...................Tolga..........................

Celustka ... Giray ... Glowacki ...... Cech

........... Aykut ........................

...........................Colman.............

Burak......... Adrian ................ Olcan

.............Halil/Henrique ...............

Yorum

• Takimin el freni Zokora mi? Yapma Cafer Abi lütfen Takimin el freni serkandir.Zokora benim icin Dünya Yildizi.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takimin el freni Zokora mi? Yapma Cafer Abi lütfen Takimin el freni serkandir.Zokora benim icin Dünya Yildizi.
              Önümüzdeki 1 ay icinde belli olacaktir zokoranin ne olup olmadigini...
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Zokora'nın ilk haftalardaki maçlarını hatırlıyorum da maç boyunca yaptığı pas hatası neredeyse yok gibi bir şeydi. Son haftalarda ise hem pas hataları arttı hem de rakipler kendisini daha kolay geçer hale geldi. Zirve yaptığı son maç BJK karşılaşmasıydı. O günden sonra kayıplarda...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Önümüzdeki 1 ay icinde belli olacaktir zokoranin ne olup olmadigini...
                  Hic alakasi yok....Iyi oynasak Zokora yoktu diye mi iyi oynamis olacagiz?
                  Interi falan Zokorayla yendik diyebiliriz ozaman.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yarın Olimpiyat'taki yerimizi alacağız.

.................... Tolga .....................

Celustka ... Giray .. Glowacki ... Cech

............. Aykut .... Colman ............

.... Burak .... Alanzinho ..... Olcan ....

.................... Halil .......................

Colman ve Alanzinho'nun performansına bağlı olarak bu kadro maçın net favorisi olur.
                    en güzel kadro bu herhalde
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• arkadaşlar bilen biri söylesin şu ulaşım olayını stada nasıl gidebilirim toplu taşıma ile bahçelievlerden gidicem

Yorum

• Zokora son maclarda düsüs yasadi bunu inkar edemeyiz ama normal diye düsünüyorum.

3 ay boyunca 3 günde mac yapan bir takimin futbolcusu düsmesi dogaldr üstüne üstün takim "takim" gibi oynayamadigi icinde daahada normal...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Onur

celustka---------------giray-------------glowacki-----------ferhat

burak----------------colman-------------adrian--------------olcan

alanzinho

halil
                          iho istifa.

Yorum

• Onurun kadroya alinmamasinin nedenini bilen varmi ?
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onurun kadroya alinmamasinin nedenini bilen varmi ?
                              2 yedek kalecinin abes kaçması ve Zeki'nin altyapı kontenjanından olmasıdır diye tahmin yürütüyorum.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• kac mactir abes kacmiyorduda bu mactami abes oluyor?
                                umarim sözlesme nedeniyle bir sIkInti yoktur
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X